GM

Marti, 24 Noiembrie 2020 | Industrie

General Motors cheamă în service 7 milioane de vehicule la nivel global: peste un miliard de dolari pentru înlocuirea airbag-urilor Takata

General Motors trebuie să cheme în service 7 milioane de vehicule la nivel global din cauza problemelor cu airbag-urile Takata, după ce autoritățile americane au respins cererea GM pentru evitarea acestui recall. Grupul estimează că operațiunile de înlocuire a airbag-urilor vor avea un cost de peste un miliard de dolari.
Duminica, 08 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

General Motors va accelera investițiile în dezvoltarea mașinilor electrice: “Vrem să oferim vehicule accesibile de volum”

General Motors va mări investițiile în dezvoltarea mașinilor electrice în următorii trei ani, potrivit CEO-ului Mary Barra. Americanii vor ca brandurile din grup să ofere vehicule electrice accesibile și de volum.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

General Motors: “Toate exemplarele Hummer EV din primul an de producție au fost rezervate”

General Motors a anunțat că toate exemplarele Hummer EV din primul an de producție au fost deja rezervate. Pick-up-ul electric de 1.000 de cai putere și o autonomie de peste 560 de kilometri va intra pe liniile de asamblare în toamna anului viitor.
Joi, 27 Februarie 2020 | Masini autonome

General Motors a primit licență pentru teste cu mașini autonome pe drumurile publice: prototipul Cruise Origin va fi testat în California

General Motors a primit aprobarea autorităților americane pentru a efectua teste cu mașini autonome care să transporte pasageri pe drumurile publice. Prototipul electric Cruise Origin va fi testat în California, iar un șofer de siguranță va fi în permanență la bord.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Rival pentru Tesla Cybertruck: primul pick-ul electric de la General Motors va fi disponibil din toamna lui 2021

General Motors a anunțat că primul său pick-up electric va fi disponibil la vânzare din toamna anului 2021. Noul pick-up va rivaliza cu Tesla Cybertruck, a cărui producție va începe la sfârșitul aceluiași an.
Marti, 21 Mai 2019 | Tehnologie

Pe urmele Tesla: General Motors susține că modelele sale vor beneficia de actualizări over-the-air până în 2023

General Motors a anunțat că, până în 2023, cele mai multe dintre modelele sale vor beneficia de tehnologia actualizărilor over-the-air. Până atunci, constructorul susține că va lansa un nou sistem ce va permite utilizarea în siguranță a datelor din trafic și a informațiilor descărcate de pe internet.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Economic

Amazon și GM vor să investească la Rivian: start-up-ul american a lansat un pick-up electric ce va fi vândut și în Europa

Amazon și General Motors negociază o posibilă investiție la Rivian Automotive, start-up-ul american ce a lansat pe piață un pick-up electric. Potrivit unor surse citate de Reuters, valoarea Rivian este estimată la 1-2 miliarde de dolari, iar Amazon și GM ar urma să dețină acțiuni în cadrul companiei.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Industrie

Tesla renunță la cumpărarea uzinelor pe care GM le închide în SUA: "Americanii nu vor să preia forța de muncă din cauza sindicatelor"

Tesla a renunțat la ideea de a cumpăra uzinele pe care General Motors le va închide în Statele Unite. Oficialii GM spun că Tesla a refuzat să preia forța de muncă a uzinelor din cauza sindicatelor.
Duminica, 09 Decembrie 2018 | Industrie

GM închide cinci fabrici din SUA, Tesla le cumpără: "E posibil să preluăm noi câteva dintre acestea"

Elon Musk se pregătește de o creștere serioasă a volumului de mașini produse de Tesla, iar în acest sens vrea să preia "mai multe" dintre fabricile americane la care GM renunță în 2019 în urma unui plan de restructurare a companiei.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Economic

General Motors începe marea restructurare: 5 fabrici aproape de închidere, 15.000 de angajați în pericol și renunțarea la mai multe modele cu vânzări slabe

General Motors a anunțat că va tăia producția modelelor cu vânzări slabe în America de Nord și că se va concentra pe dezvoltarea mașinilor electrice și autonome. Conducerea GM vizează închiderea a 5 fabrici și concedierea a 15.000 de angajați ca să facă rost de bani pentru investiții în noi tehnologii și servicii.
Miercuri, 14 Martie 2018 | Tehnologie

Airbnb pentru mașini: General Motors se gândește la un proiect prin care clienții să-și închirieze mașinile când nu le folosesc

General Motors pregătește un proiect-pilot prin care clienții să își poată închiria mașinile atunci când nu le folosesc, potrivit unor surse apropiate de companie.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

În căutarea formulei câștigătoare: General Motors a promis că va obține profit din vânzarea mașinilor electrice până în 2021

General Motors vrea să obțină profit din vânzarea mașinilor electrice până în anul 2021, potrivit unei declarații a directorului general Mary Barra.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 31 August 2017 | Economic

Ce rămâne după uraganul Harvey? 500.000 de mașini distruse și reduceri de 500 de euro venite de la FCA și GM

Potrivit primelor estimări, uraganul Harvey a distrus aproape jumătate de milion de mașini. Primii constructori care iau atitudine, modestă ce-i drept, sunt GM, FCA și Hyundai.
Miercuri, 01 Martie 2017 | Economic

Apar detalii noi despre tranzacția PSA Peugeot-Citroen și Opel: GM nu vrea să vândă compania germană fără o serie de condiții

General Motors vrea să impună o serie de condiții celor de la PSA Peugeot-Citroen, înainte de a vinde Opel. Una dintre ele ar fi limitarea piețelor pe care se vor vinde mașinile constructorului german.
Joi, 16 Februarie 2017 | Industrie

Cum ar arăta Opel sub umbrela PSA Peugeot - Citroen: marca germană și-ar păstra propria identitate și conducere

Opel ar urma să-și păstreze propria identitate și structură de conducere chiar dacă va fi cumpărată de PSA Peugeot - Citroen, potrivit unor surse apropiate grupului francez.
Marti, 14 Februarie 2017 | Industrie

Mutare grea în industria europeană: Grupul PSA (Peugeot-Citroen) vizează achiziția Opel

Grupul PSA se află în negocieri avansate cu General Motors pentru achiziția brandului german Opel. Mutarea ar putea fi anunțată în câteva zile și va însemna ieșirea oficială a GM de pe piața europeană.
Vineri, 28 Octombrie 2016 | Tehnologie

Reclame chiar și atunci când ești la volan: GM se va folosi de IBM Watson ca să-ți învețe obiceiurile din mașină

GM a anunțat că a semnat un parteneriat cu IBM pentru folosirea tehnologiei cognitive Watson. Aceasta va învăța preferințele șoferului pentru a-i putea recomanda benzinăria sau hotelul preferat.
Miercuri, 31 August 2016 | Siguranta

Scandalul airbagurilor Takata putea fi evitat de acum 16 ani: au existat dovezi că japonezii riscă viața șoferilor, dar constructorii le-au ignorat

O serie de teste desfășurate la începutul anilor 2000 au arătat că airbagurile Takata sunt extrem de periculoase. Constructorii auto au ignorat însă avertismentele pentru că airbagurile Takata erau mai ieftine.
Marti, 26 Aprilie 2016 | Industrie

Problemele de producţie, mai mari decat Dieselgate: Volkswagen depăşeşte Toyota şi este lider mondial la vânzări în primele trei luni din 2016

Volkswagen a devenit cel mai mare constructor auto în primele trei luni ale anului 2016 după ce producţia rivalilor de la Toyota a fost afectată de probleme.
Marti, 09 Februarie 2016 | Masini electrice si hibride

Pentru binele industriei: GM vrea să împrumute sistemul hibrid de pe Chevrolet Volt şi altor constructori

General Motors a găsit o soluţie inedită pentru dezvoltarea industriei de maşini hibride: vrea să împrumute sistemul de propulsie de pe Chevrolet Volt şi altor constructori auto.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru