GM

Joi, 12 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Opel va introduce în Europa sistemul de asistenţă auto OnStar de la General Motors

General Motors va oferi sistemul OnStar şi pentru clienţii Opel din Europa. Acesta oferă o interfaţă audio între şoferul vehiculului şi un asistent special de la General Motors care intervine în caz de accident sau defecţiune.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | Industrie

CEO-ul GM: "Nu regretăm închiderea mărcilor Pontiac, Saab, Hummer şi Saturn şi nici nu vom reveni asupra deciziei"

CEO-ul General Motors, Mary Barra, a declarat că GM nu regretă în niciun fel închiderea mărcilor la care a renunţat voluntar în 2008 şi 2009 şi că nu au în plan relansarea vreuneia.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel Adam ar putea să fie vândut şi în SUA sub sigla Buick

După Insignia şi Cascada, modelul Adam ar putea fi vândut în reţeaua General Motors din SUA în reprezentanţele Buick. Abia cea de-a doua generaţie a lui Adam ar putea să ajungă în SUA, spun sursele citate din cadrul General Motors.
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | Economic

Toyota rămâne cel mai mare constructor din lume şi în 2014, cu un avans infim în faţa Volkswagen

Toyota a reuşit să îşi păstreze poziţia de lider în topul celor mai mari producători auto din lume, devansând Volkswagen cu o diferenţă extrem de mică.
Duminica, 18 Ianuarie 2015 | Economic

General Motors a vândut aproape 10 milioane de automobile în 2014

General Motors a încheiat anul 2014 cu o creștere a vânzărilor de 2% pe plan mondial. Grupul american a vândut 9.92 milioane de automobile în toată lumea. Cele mai bune piețe au fost Statele Unite ale Americii și China.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Chevrolet Bolt, conceptul unui vehicul 100% electric, prezintă viitorul maşinilor electrice în viziunea mărcii americane

Chevrolet a prezentat la Salonul Auto de la Detroit un concept numit Bolt. Acesta prezintă un vehicul electric accesibil care anunţă o autonomie de 322 de kilometri.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Buick Avenir prezintă viitoarea navă amiral a mărcii americane

Buick s-a prezentat la Salonul Auto de la Detroit cu un concept numit Avenir. Modelul prefigurează o viitoare navă amiral a mărcii, al cărui nume semnifică viitor în limba franceză.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Chevrolet Volt a ajuns la a doua generaţie şi are o autonomie electrică de 80 de kilometri

Chevrolet Volt a ajuns la cea de-a doua generaţie, iar progresul este mai mult decât evident. De la design şi interior până la sistemul de propulsie, GM a îmbunătăţit toate aspectele modelului.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Tehnologie

General Motors anunţă o tehnologie nouă de injecţie care promite reducerea consumului de carburant cu până la 15%

General Motors a prezentat un sistem avansat de dezactivare a cilindrilor, numit Dynamic Skip Fire, care promite reducerea consumului de carburant cu până la 15% fără vibraţii sau pierderi de performanţă.
Joi, 18 Decembrie 2014 | Industrie

Prăbuşirea rublei le dă bătăi de cap constructorilor care vând în Rusia: GM, Jaguar Land Rover şi Audi au sistat vânzările pentru a opri pierderile

Perioada nefastă prin care trece economia Rusiei după sancţiunile economice din partea statelor europene şi a Statelor Unite face ca unii producători să fie nevoiţi să ia măsuri radicale în această ţară.
Duminica, 26 Octombrie 2014 | General

Noua generație a modelului Opel Corsa a primit deja 30.000 comenzi

Noua generație a modelului de clasă mică Opel Corsa a primit deja 30.000 de comenzi deși mașina încă nu a ajuns în showroom-uri. Primele exemplare vor fi livrate către clienți la începutul lui 2015.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: Oldsmobile Curved Dash Runabout - primul automobil de serie din lume

Cei mai mulţi dintre noi asociază primul automobil produs în serie mare cu Ford Model T. Însă primul producător de automobile de serie este Oldsmobile. O privire în istoria învolburată a începuturilor industriei auto.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Septembrie 2014 | Modele noi

Cadillac va lansa în 2017 o maşină semi-autonomă, capabilă să se conducă singură pe autostradă

Mary Barra, CEO-ul General Motors, a anunţat lansarea unui model Cadillac în 2017 care va avea mod de conducere semi-autonom, în care maşina poate să se conducă singură pe anumite porţiuni de drum.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Industrie

Topul vânzărilor auto în primele şase luni ale lui 2014: Toyota, VW Group, GM

Toyota se menţine pe prima poziţie în clasamentul vânzărilor auto la nivel mondial după prima jumătate a anului în curs. Volkswagen Group (locul al doilea) se distanţează de General Motors şi se apropie ameninţător de Toyota.
Joi, 24 Iulie 2014 | Mediu

Opel renunţă la Ampera, dar va dezvolta un vehicul pur electric până în 2016

Opel a confirmat deja intenţia sa de a renunţa la modelul electric Ampera, dar va continua să activeze în segmentul maşinilor electrice cu un model nou, aşteptat în 2016.
Vineri, 11 Iulie 2014 | Industrie

Johan de Nysschen, fostul şef al Infiniti, este în cărţi pentru conducerea Cadillac

La doi ani de la mutarea de la Audi la Infiniti, Johan de Nysschen părăseşte compania japoneză. Deşi nu a fost confirmat oficial, De Nysschen ar putea ajunge la conducerea mărcii Cadillac.
Marti, 01 Iulie 2014 | Siguranta

GM anunţă un nou recall în SUA: 8.4 milioane de unităţi vor fi chemate la service pentru reparaţii

General Motors a anunţat şase acţiuni de recall în SUA în cadrul aceluiaşi comunicat, dintre care cel mai mare afectează 7.6 milioane de unităţi. În total, americanii au anunţat că vor chema în service pentru reparaţii 8.4 milioane de maşini.
Marti, 17 Iunie 2014 | Tehnologie

Google pregăteşte propriul sistem de operare pentru maşini

Google va anunţa propriul său sistem de operare dedicat unităţilor multimedia ale automobilelor. Acesta va fi rivalul direct al software-ului dezvoltat de Apple, numit CarPlay.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Siguranta

GM recheamă în service toate unităţile Chevrolet Camaro produse din 2010 până în prezent

General Motors a anunţat o rechemare în service pentru 511.528 unităţi Chevrolet Camaro. Americanii vor să schimbe o piesă la contactul modelului sport, pentru fiecare exemplar produs din 2010 până în prezent.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Modele noi

Chevrolet Corvette Z06, cea mai puternică maşină de serie din oferta General Motors, dezvoltă 650 CP

Motorizarea lui Chevrolet Corvette Z06 a fost certificată SAE cu o putere maximă de 650 CP, devenind cea mai puternică din oferta de serie a înregului concern General Motors.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru