GM

Luni, 30 Septembrie 2013 | Modele noi

GM a înaintat un patent pentru o transmisie cu şapte trepte şi două ambreiaje

General Motors a înaintat un patent pentru propria sa transmisie cu şapte trepte şi două ambreiaje. Aceasta va fi folosită în paralel cu o automată cu opt trepte.
Vineri, 27 Septembrie 2013 | Industrie

Opel Zafira Tourer ar putea fi produs într-o fabrică PSA din Franţa

Opel poartă discuţii cu partenerii de la PSA Peugeot-Citroen privind mutarea producţiei lui Zafira Tourer în fabrica din Sochaux începând cu anul 2015.
Joi, 26 Septembrie 2013 | Modele noi

Şeful GM: "Cadillac se va lupta cu Tesla"

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, consideră că ar trebui să dezvolte un rival pentru Tesla Model S sub sigla Cadillac. Totodată, şeful GM consideră că Tesla este o ameninţare pentru companiile tradiţionale.
Luni, 23 Septembrie 2013 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen va continua colaborarea cu Toyota

Peugeot, Citroen şi Toyota vor colabora în continuare pentru dezvoltarea şi producţia succesorilor modelelor 107, C1 şi Aygo, titrează Automotive News.
Miercuri, 18 Septembrie 2013 | Modele noi

General Motors pregăteşte un competitor al lui Tesla Model S

General Motors intenţionează să dezvolte un model electric cu o autonomie de 320 kilometri, care să devină rivalul lui Tesla Model S, informează The Wall Street Journal.
Vineri, 02 August 2013 | Industrie

Opel se retrage din Australia după un an de activitate

Opel a anunţat retragerea de pe piaţa din Australia. Cauza este legată de vânzările slabe, cele 12 luni petrecute pe continentul respectiv aducând pierderi serioase pentru marca din Ruesselsheim.
Miercuri, 31 Iulie 2013 | Modele noi

Chevrolet va lansa viitorul Spark în 2015

Lansarea următoarei generaţii a lui Chevrolet Spark a fost programată pentru 2015, spune o sursă din cadrul sindicatului GM din Coreea de Sud, citată de Reuters.
Luni, 29 Iulie 2013 | Industrie

Toyota a fost lider de vânzări la nivel mondial în prima jumătate a anului

Toyota a fost cel mai bine vândut constructor de automobile în primele şase luni ale anului curent, deşi vânzările sale au scăzut iar concurenţa a avut rezultate pozitive de vânzări.
Joi, 25 Iulie 2013 | Industrie

GM se teme de Tesla Motors: "Poate produce deranj dacă nu suntem atenţi"

"Tesla poate fi un element perturbator dacă nu îi acordăm atenţie". Acesta este crezul CEO-ului General Motors, Dan Akerson, care a construit o echipă dedicată analizei acţiunilor Tesla.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Industrie

GM ar putea vinde vehicule comerciale de la PSA pe piaţa din SUA

Parteneriatul dintre General Motors şi PSA Peugeot-Citroen s-ar putea extinde şi pe partea de vehicule comerciale uşoare, fiind luată în considerare vânzarea de modele PSA pe piaţa din Statele Unite ale Americii.
Marti, 02 Iulie 2013 | Industrie

Honda şi General Motors vor dezvolta împreună vehicule alimentate cu hidrogen

General Motors a semnat un parteneriat strategic pe termen lung cu Honda. Împreună, cei doi constructori vor dezvolta vehicule de serie alimentate cu hidrogen.
Vineri, 28 Iunie 2013 | Economic

Familia Peugeot ar putea ceda controlul PSA celor de la General Motors

Perioada de instabilitate pe care o traversează grupul PSA ar putea duce la un abandon al puterii din partea familiei Peugeot, fondatoare a brandului. General Motors ar urma să preia conducerea.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 Iunie 2013 | Industrie

Şeful GM: ”Mi-aş dori să le văd pe Adam şi Cascada în showroom-urile din SUA”

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că ar dori să vândă modelele Adam şi Cascada şi pe piaţa din SUA, în cadrul reprezentanţelor Buick.
Vineri, 21 Iunie 2013 | Industrie

Spyker face apel în "procesul Saab" contra celor de la General Motors

După ce un tribunal american le-a dat dreptate celor de la GM în procesul intentat de Spyker, compania olandeză care cumpărase Saab de la GM va face apel. Americanii sunt acuzaţi de aruncarea voluntară a mărcii Saab în lichidare.
Miercuri, 19 Iunie 2013 | Industrie

Şeful General Motors: ”Nu intenţionăm să investim mai mult în PSA”

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că nu plănuieşte investiţii suplimentare în concernul PSA Peugeot-Citroen, partenerul său european.
Marti, 11 Iunie 2013 | Industrie

Opel ar putea muta producţia lui Mokka în Spania

General Motors ar putea să mute o parte din producţia lui Opel Mokka la fabrica din Zaragoza, Spania, pentru a rezolva problemele de capacitate neocupată la respectiva uzină.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Modele noi

Noul proprietar al mărcii TVR: ”Vom oferi performanţe la nivel de Ferrari şi la jumătate din preţ”

Marca britanică TVR are un nou proprietar, un antreprenor din Regatul Unit. Şeful departamentului de marketing al companiei promite să dezvolte modele care să ofere performanţe de Ferrari la jumătate de preţ.
Marti, 21 Mai 2013 | General

Fostul CEO Saab este reţinut pe fondul unor acuzaţii de evaziune fiscală

Jan-Aake Jonsson, fostul şef al mărcii Saab, a fost reţinut, alături de doi foşti directori ai companiei, în vederea cercetării unor acuzaţii de evaziune fiscală.
Vineri, 10 Mai 2013 | Modele noi

Bob Lutz, fostul vicepreşedinte GM, a înfiinţat o nouă companie auto

Bob Lutz, carismaticul fost vicepreşedinte al General Motors, a înfiinţat o companie specializată în echiparea caroseriilor de Fisker Karma cu motoare V8 de 556 CP. Omul de afaceri susţine că are sute de clienţi interesaţi.
Marti, 07 Mai 2013 | Tehnologie

GM vrea să introducă din 2015 reclame pentru mașinile sale cu conexiune la internet

General Motors a promis că va introduce modele cu conexiune de internet 4G începând cu anul 2015. Odată cu ea își vor face apariția, în premieră, și reclamele oferite la nivelul sistemelor de navigație.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru