GM

Marti, 16 Aprilie 2013 | Tehnologie

Ford şi GM vor dezvolta împreună cutii automate cu nouă şi zece rapoarte

GM şi Ford şi-au unit forţele pentru a dezvolta o nouă generaţie de transmisii automate cu nouă şi zece rapoarte. Ele vor echipa viitoarele automobile, SUV-uri şi pick-up-uri ale celor două grupuri.
Joi, 11 Aprilie 2013 | General

GM a revenit la investiţiile publicitare pe Facebook după o pauză de 11 luni

Americanii de la General Motors au operat o schimbare a strategiei de publicitate prin revenirea la reclamele de pe Facebook, după ce renunţaseră la aceastea în urmă cu 11 luni.
Joi, 11 Aprilie 2013 | Industrie

General Motors va investi patru miliarde de euro în Opel până în 2016

Concernul General Motors a anunţat că va investi patru miliarde de euro în viitorul mărcii Opel. Investiţia va fi realizată treptat, urmând să fie finalizată până în 2016.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Industrie

GM: "Un război cu Coreea de Nord ne-ar afecta serios producţia"

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că este îngrijorat de situaţia din Coreea de Nord, deoarece un eventual război cu aceştia ar afecta cinci fabrici ale concernului american.
Vineri, 22 Martie 2013 | Industrie

Opel închide uzina din Bochum după ce muncitorii refuză ultima ofertă de restructurare

Opel a dorit să salveze 35% dintre locurile de muncă din Bochum transformând fabrica dintr-una de producţie auto într-una de producţie de subansamble. Muncitorii au refuzat însă oferta, iar germanii închid uzina.
Miercuri, 20 Martie 2013 | Interviu

Interviu cu Pierpaolo Antonioli, şeful diviziei de motoare GM: ”Dieselul 1.6 CDTI va putea oferi 160 de cai putere”

Automarket a stat de vorbă la Geneva cu un italian care ştie totul despre motoarele diesel ale General Motors. Se numeşte Pierpaolo Antonioli şi a expus pentru noi strategia viitoarelor dieseluri din gama Opel.
Luni, 11 Martie 2013 | Tehnologie

General Motors lucrează la un vehicul electric cu autonomie de 322 km

Preşedintele GM a dezvăluit că grupul american lucrează la un vehicul electric ce ar putea avea o autonomie de 322 de kilometri. Tot el a susţinut că această performanţă poate fi atinsă prin reducerea masei totale.
Joi, 07 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Corvette Stingray Cabrio va debuta la Geneva

General Motors a anunţat debutul versiunii decapotabile a lui Corvette Stingray pentru Salonul Auto de la Geneva. Pentru moment, americanii au prezentat doar o imagine teaser a acestui model.
Joi, 07 Februarie 2013 | General

Hyundai este cea mai inovativă companie auto în 2012

Într-un top al celor mai inovative companii din lume, Hyundai este cel mai bine clasat brand auto. Pe locul al doilea se află Toyota, urmată de Ford.
Joi, 24 Ianuarie 2013 | Modele noi

GM şi PSA vor dezvolta împreună succesorul lui Zafira

General Motors şi PSA Peugeot-Citroen vor dezvolta împreună succesorii modelelor Zafira, Meriva şi 3008. În plus, cei doi parteneri vor dezvolta un motor de performanţă cu trei cilindri în linie.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | Industrie

Şeful GM: ”Cred în vehiculele electrice. În viitor, ele vor avea o autonomie de 500 km”

Şeful GM America s-a declarat un militant al maşinilor electrice. Oficialul consideră că publicul va accepta treptat acest tip de vehicule şi că autonomia lor va ajunge chiar şi la 500 de km.
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 | Modele noi

Opel va lansa un motor diesel de 1.6 litri şi 136 CP

Opel Zafira Tourer va fi primul model care va primi o noua motorizare diesel a familiei MDE, o unitate de 1.6 litri şi 136 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Industrie

Opel va lansa 23 modele noi şi 13 motoare noi până în 2016

Steve Girsky, preşedintele GM Europe, a dezvăluit planul Drive! 2022, care vizează restructurarea mărcilor Opel şi Vauxhall prin lansarea de modele şi motorizări complet noi.
Luni, 07 Ianuarie 2013 | Industrie

Volkswagen şi Daimler protestează împotriva folosirii freonului ecologic

Volkswagen şi Daimler, două concerne auto importante din Europa, protestează impotriva obligativităţii introducerii unui nou tip de freon din 2017, numit R-1234yf, care promite să fie mai ecologic, dar le-a cauzat probleme în toate testele interne.
Joi, 27 Decembrie 2012 | Economic

Toyota a depășit GM și va redeveni cel mai mare producător auto în 2012

Toyota este pe punctul de a recâștiga poziția de lider în topul celor mai mari producători auto. 2012 îi va găsi pe japonezi cu 9.7 milioane de mașini vândute, cu 400.000 mai multe decât GM.
Sambata, 15 Decembrie 2012 | Modele noi

Chevrolet Silverado și GMC Sierra - cele mai noi modele pick-up pentru piața americană

Pick-up-ul este încă extrem de popular pe piața auto nord-americană. Cele mai noi modele prezentate de General Motors sunt Chevrolet Silverado și GMC Sierra.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Industrie

OFICIAL: Opel va închide uzina sa de la Bochum în 2016

Opel a anunţat că va pune lacătul pe poţile uzinei sale din Bochum în anul 2016, adică atunci când se va termina şi producţia actualului Zafira Tourer. Peste 3300 de angajaţi vor rămâne fără un loc de muncă.
Vineri, 07 Decembrie 2012 | Siguranta

Cutiile Negre vor deveni standard pe toate modelele noi vândute în SUA din 2013

Casa Albă a aprobat propunerea NHTSA de a standardiza folosirea Cutiilor Negre pe toate maşinile noi vândute în SUA. Propunerea va intra în vigoare chiar de anul viitor, urmând ca sistemele să monitorizeze toate datele maşinii.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Economic

GM vrea să vândă 500.000 de maşini electrice pe an în 2017

GM pregăteşte o ofensivă electrică fără precedent pe piaţa auto. Constructorul american plănuieşte să vândă 500.000 de vehicule cu emisii zero pe an până în 2017.
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 | Economic

General Motors şi PSA continuă colaborarea, dar renunţă la ideea unei alianţe Opel şi Peugeot

Peugeot nu trebuie să mai concedieze angajaţi. Este condiţia impusă de statul francez constructorului auto şi principalul motiv pentru care o alianţă cu Opel este imposibilă în următorii doi ani.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru