Grupul Volkswagen

Miercuri, 10 Ianuarie | Economic

Grupul Volkswagen a vândut 9.24 milioane de mașini în 2023. Peste jumătate au fost SUV-uri

Potrivit celor mai recente cifre, Grupul Volkswagen a comercializat 9.24 milioane de mașini în 2023. Deloc surprinzător, mai mult de jumătate dintre ele au fost SUV-uri.
Joi, 04 Ianuarie | Modele noi

Scout, noul brand de mașini electrice off-road al Grupului Volkswagen: primul model, la vară

Scout, noua marcă de mașini electrice de teren a Grupului Volkswagen, a anunțat că va prezenta primul său model în vara acestui an. Producția modelelor Scout va începe abia în 2026.
Miercuri, 20 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen, Audi, Porsche și Scout, încărcare la stațiile Tesla din 2025

Potrivit celor mai recente informații, mărcile din Grupul Volkswagen (comercializate în America de Nord) vor adopta standardul de încărcare NACS, care le va oferi acces la rețeaua de încărcare Tesla. Din 2025.
Luni, 26 Iunie 2023 | Industrie

Șeful Grupului Volkswagen: Audi a rămas în urma rivalilor săi în segmentul electricelor

Oliver Blume, șeful Grupului Volkswagen, a recunoscut că Audi se află în spatele mărcilor rivale producătoare de mașini electrice. CEO-ul grupului german dă vina pe problemele cu privire la dezvoltarea sistemelor software pentru întârzierile suferite de Audi.
Vineri, 23 Iunie 2023 | Industrie

Șeful Grupului Volkswagen promite mașini electrice de 1700 de cai putere și baterii cu încărcare în 12 minute

Oliver Blume, șeful Grupului Volkswagen, a anunțat că vor exista viitoare modele electrice care să atingă 1700 de cai putere. Acest lucru va fi posibil datorită viitoarei platforme dedicate SSP, care va debuta în 2026.
Luni, 25 Iulie 2022 | General

Herbert Diess, șeful Grupului Volkswagen, demisionează. Va fi înlocuit de Oliver Blume, CEO-ul Porsche

Herbert Diess, șeful Grupului Volkswagen, și-a anunțat demisia din funcție. Acesta va fi înlocuit de către Oliver Blume, actualul șef Porsche, de la 1 septembrie.
Marti, 14 Iunie 2022 | Industrie

Mercedes-Benz și Grupul Volkswagen susțin interzicerea motoarelor termice din 2035

Mercedes-Benz și Grupul Volkswagen, doi dintre cei mai importanți producători de automobile din industrie, sprijină interzicerea motoarelor termice, în Europa, din 2035.
Luni, 02 Mai 2022 | F1 TOP

Șeful Volkswagen Group: Audi și Porsche vor concura în Formula 1

Audi și Porsche vor concura în Formula 1 din 2026, a declarat în cadrul unei "emisiuni" online Herbert Diess, șeful Grupului Volkswagen. Potrivit zvonurilor, Porsche ar urma să colaboreze cu cei de la Red Bull Racing.
Miercuri, 06 Aprilie 2022 | Industrie

Grupul Volkswagen vrea să renunțe la 60% din modelele cu combustie internă până în 2030

Potrivit celor mai recente informații, Grupul Volkswagen va renunța la 60% din modelele sale cu combustie internă până în 2030. Gigantul german vrea calitate, nu cantitate.
Luni, 04 Aprilie 2022 | F1 TOP

Grupul Volkswagen pregătește intrarea în Formula 1 alături de McLaren și RedBull

Potrivit unor surse apropiate gigantului german, Grupul Volkswagen ar urma, chiar săptămână viitoare, să anunțe intarea în Formula 1 alături de echipele McLaren și RedBull.
Vineri, 01 Aprilie 2022 | Siguranta

Grupul Volkswagen, nevoit să recheme peste 100.000 de mașini PHEV din cauza unui risc de incendiu

Grupul Volkswagen este forțat să recheme în service peste 100.000 de mașini cu motoare hibride cu încărcare la priză. Au fost descoperite mai multe defecțiuni care pot declanșa un incendiu la bord.
Vineri, 18 Martie 2022 | Masini electrice si hibride

Grupul Volkswagen: unele modele electrice sunt deja sold out până în 2023

Datorită cererii foarte mari pentru noile modele electrice, Grupul Volkswagen a anunțat că foarte multe dintre modelele sale electrice sunt deja sold out până în 2023. Anul trecut, gigantul german a reușit să vândă peste 450.000 de astfel de modele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 03 Martie 2022 | Industrie

Grupul Volkswagen își oprește producția și vânzările în Rusia

Grupul Volkswagen a anunțat că va opri producția de mașini la uzinele sale din Rusia și va înceta să mai livreze mașini către această țară. Grupul german se alătură altor producători în a înceta livrările către Rusia după ce aceasta a declanșat un război în Ucraina.
Duminica, 20 Februarie 2022 | General

Un vapor cu 4000 de mașini Bentley, Porsche, Audi și VW a luat foc în largul Atlanticului

Un vas de marfă, care a plecat din Germania cu destinația SUA, a luat foc în largul Oceanului Atlantic, în apropiere de Insulele Azore. Nava transporta 3965 de mașini ce aparțin mărcilor Volkswagen, Audi, Porsche și Bentley. Echipajul navei a fost salvat.
Joi, 20 Ianuarie 2022 | F1 TOP

Zak Brown, șeful echipei de Formula 1 McLaren, recunoaște că a purtat discuții cu Grupul Volkswagen

Șeful echipei McLaren Racing recunoaște că a purtat discuții cu reprezentanți ai Grupului Volkswagen, în legătură cu intrarea gigantului german în Campionatul Mondial de Formula 1.
Miercuri, 22 Decembrie 2021 | F1 TOP

Audi în Formula 1 din 2026. O decizie ar putea fi luată la începutul anului viitor

Potrivit celor mai recente informații, Audi este tot mai aproape de a participa în Campionatul Mondial de Formula 1. Dintr-o scrisoare adresată fostului președinte FIA, reiese că o decizie ar urma să fie luată în primele luni ale anului 2022.
Joi, 09 Decembrie 2021 | Industrie

Producția lui Passat și Arteon, suspendată din cauza crizei de semiconductori

Volkswagen a anunțat că producția modelelor Passat și Arteon a fost suspendată temporar din cauza crizei de semiconductori. Uzina de la Emden, unde sunt fabricate aceste modele, va fi închisă până în ianuarie 2022.
Luni, 19 Iulie 2021 | Economic

Șeful Grupului Volkswagen: brandul Cupra a depășit vânzările Alfa Romeo

Potrivit unor declarații făcute de șeful Grupului Volkswagen, Cupra a întrecut Alfa Romeo în ceea ce privește vânzările de automobile. Cupra a devenit un brand de sine stătător în urmă cu trei ani.
Miercuri, 09 Iunie 2021 | Industrie

Skoda începe producția SUV-ului Kushaq

Skoda Kushaq, SUV-ul dedicat pieței din India, a intrat pe liniile de producție ale uzinei din Chakan, potrivit unui anunț al producătorului din Mlada Boleslav.
Marti, 23 Martie 2021 | Industrie

Skoda sărbătorește 30 de ani de la intrarea în grupul Volkswagen

Skoda celebrează în această lună 30 de ani de la semnarea contractului prin care a devenit un brand în cadrul grupului Volkswagen.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Porsche, Fiat, VW, GM, Alfa Romeo, General Motors, China, Rusia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru