Grupul Volkswagen

Joi, 18 Martie 2021 | Industrie

Grupul Volkswagen vrea să fie lider pe piața mașinilor electrice până în 2025

Gigantul german Volkswagen AG vrea să fie liderul segmentului mașinilor electrice până în 2025. În 2021, nemții au ca obiectiv comercializarea unui milion de mașini electrice.
Marti, 16 Martie 2021 | Modele noi

Lansările Grupului Volkswagen în 2021: lista include ID.5, noua generație Fabia și un Bugatti misterios

Cu ocazia conferinței de presă anuale, gigantul german Volkswagen AG a confirmat lansările pe care le are programate în 2021. Lista include ID.5, noua generație Fabia, dar și o versiune misterioasă pe care o va primi Bugatti Chiron
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Uzina Volkswagen Vehicule Comerciale din Hanovra va produce modele electrice pentru grupul german: trei SUV-uri de segment D vor fi asamblate începând cu 2024

Reprezentanții Grupului Volkswagen au anunțat că investesc 680 de milioane de euro pentru producția de mașini electrice în uzina Volkswagen Vehicule Comerciale din Hanovra. Din 2024, angajații fabricii vor asambla trei SUV-uri electrice de segment D pentru mărcile din cadrul grupului.
Luni, 26 Octombrie 2020 | Industrie

Presa germană: Grupul Volkswagen vrea să pună brandul Bentley sub controlul Audi

Grupul Volkswagen plănuiește să transfere brandul Bentley din “grija” Porsche sub controlul direct al celor de la Audi, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa germană.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Grupul Volkswagen anticipează o cotă de piață record pentru mașini electrice în Norvegia în 2021: "Putem ajunge la 90% din vânzări"

Grupul Volkswagen anticipează că 90% dintre mașinile pe care le va vinde în Norvegia în 2021 vor fi electrice, ca urmare a lansării hatchback-ului Volkswagen ID.3 și a altor modele electrice.
Vineri, 10 Iulie 2020 | Industrie

Grupul VW schimbă conducerea la Skoda: CEO-ul Bernhard Maier va părăsi compania după 5 ani

Șeful Skoda, Bernhard Maier, va părăsi constructorul ceh după un mandat de aproape 5 ani, potrivit unui anunț al grupului VW, care nu a precizat motivul acestei schimbări. Noul CEO Skoda va fi desemnat în luna august.
Sambata, 20 Iunie 2020 | Industrie

Sărbătoare în Cehia: uzina Skoda din Mlada Boleslav a produs 3 milioane de motoare din seria EA211

Uzina Skoda din Mlada Boleslav a atins o nouă bornă: trei milioane de motoare din seria EA211 produse din 2012 și până astăzi.
Miercuri, 15 Ianuarie 2020 | Industrie

Livrările Grupului Volkswagen în 2019: nemții s-au apropiat de 11 milioane de unități, în creștere cu 1.3%

Grupul Volkswagen a livrat anul trecut 10.974.600 de vehicule, în creștere ușoară cu 1.3% față de rezultatul realizat în 2018. Nemții au obținut valori în creștere atât pe piața din Europa, cât și pe piața din China.
Vineri, 06 Decembrie 2019 | Industrie

Schimbări la Volkswagen: Jozef Kaban, fostul designer Skoda, va deveni noul director de design al germanilor din 2020

Jozef Kaban, fostul designer Skoda, va deveni noul director de design al brandului Volkswagen din 1 iulie 2020, în timp ce Klaus Bischoff va fi promovat într-o funcție similară la nivelul întregului Grup german.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | Economic

Livrările Grupului Volkswagen au crescut în luna octombrie cu peste 12%: grupul german a livrat aproape 950.000 de unități

Grupul Volkswagen a livrat în luna octombrie aproape 950.000 de mașini noi la nivel global, în creștere cu 12.2% comparativ cu perioada similară din 2018. La nivelul primelor zece luni, grupul german înregistrează o scădere a livrărilor de 0.2%.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Industrie

Seat și-ar putea schimba numele în Cupra: spaniolii vor să lanseze o gamă nouă de modele și să se extindă la nivel global

Grupul Volkswagen analizează posibilitatea de a schimba numele Seat în Cupra pentru a lansa o gamă nouă de modele cu prețuri mai ridicate și pentru a se lansa la nivel global.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Industrie

Efectele secundare ale WLTP: livrările grupului Volkswagen au scăzut în luna august cu 3.1%

În luna august, grupul Volkswagen a livrat peste 848.000 de mașini noi la nivel global, în scădere cu 3.1% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Efectele secundare ale introducerii testelor WLTP și scăderile din China sunt cauzele principale care au generat acest rezultat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Iulie 2019 | Industrie

Profitul grupului VW a crescut cu 10% în prima parte a anului: livrările au fost în scădere ușoară, la un total de 5.4 milioane de vehicule

Grupul Volkswagen a anunțat că profitul său operațional a crescut cu 10% în prima jumătate a anului, la nivelul de 9 miliarde de euro. Livrările grupului au fost însă în scădere ușoară, la un total de 5.4 milioane de vehicule.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Grupul Volkswagen schimbă strategia pentru modelele de oraș: gama va fi formată doar din mașini electrice după anul 2023

Modele de oraș Volkswagen Up, Skoda Citigo și Seat Mii vor fi înlocuite începând din 2023 cu modele electrice cu prețuri de până în 20.000 de euro dezvoltate pe o versiune mai mică a platformei MEB.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Tehnologie

Grupul Volkswagen testează un sistem de parcare autonomă: tehnologia va debuta pe modelele de serie în 2020

Grupul Volkswagen testează un sistem de parcare autonomă în aeroportul din Hamburg. Nemții își doresc ca această tehnologie să fie introdusă pe modelele de serie începând cu 2020.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Economic

Grupul Volkswagen a vândut 10.74 de milioane de mașini în 2017: sunt șanse mari să rămână cel mai mare producător auto din lume

Anul trecut, Grupul Volkswagen a comercializat 10.74 de milioane de vehicule la nivel internațional. Ultimele estimări făcute de Toyota se opreau la 10.35 de milioane de unități. Astfel, sunt șanse mari ca grupul german să rămână cel mai mare constructor auto din lume și în 2017.
Joi, 10 August 2017 | Industrie

Skoda renunță la planurile de a dezvolta o mașină ieftină pentru Asia: cehii nu au ajuns la un acord cu Tata Motors

Skoda a renunțat la parteneriatul cu Tata Motors care prevedea dezvoltarea unei mașini ieftine pentru piața din Asia, întrucât costurile de dezvoltare erau prea ridicate.
Joi, 22 Iunie 2017 | Industrie

Se naște un gigant moto? Harley-Davidson vrea să cumpere Ducati de la Grupul Volkswagen

Scos la vânzare de Grupul Volkswagen la doar 5 ani de la achiziția mărcii, brandul Ducati ar putea ajunge în portofoliul Harley-Davidson, cel mai de succes constructor moto din Statele Unite.
Marti, 20 Iunie 2017 | Economic

Motive de bucurie: Alianța Renault - Nissan ar putea deveni cel mai mare producător auto din lume

Conducerea Alianței Renault - Nissan se așteaptă să treacă pe primul loc în topul celor mai mari constructori auto din lume. Să vedem ce au de zis Toyota și Grupul Volkswagen.
Joi, 09 Martie 2017 | Industrie

După mariajul PSA-Opel, Sergio Marchionne, șeful Fiat-Chrysler, curtează Grupul Volkswagen. Germanii răspund simplu: ”Avem alte probleme în acest moment”

Sergio Marchionne, președintele Grupului Fiat-Chrysler, susține că mariajul dintre francezii de la PSA și Opel ar trebui să îngrijoreze Volkswagen, sugerând un posibil parteneriat. Germanii răspund într-un mod cât se poate de tranșant.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Porsche, Fiat, VW, GM, Alfa Romeo, General Motors, China, Rusia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru