Hypercar

Joi, 01 Octombrie 2020 | Modele noi

Pagani anunță Huayra R: noua versiune a hypercar-ului va fi prezentată în 12 noiembrie

Horacio Pagani a anunțat că în 12 noiembrie vom face cunoștință cu noul Huayra R. Versiunea specială va fi echipată cu un motor aspirat natural nou.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Industrie

McLaren reduce din nou producția hypercar-ului Elva, de la 249 la 149 de unități: britanicii invocă probleme din cauza pandemiei

McLaren a anunțat o nouă reducere a producției hypercar-ului Elva de la 249 la 149 de unități, pe fondul problemelor cauzate de pandemie. Inițial, britanicii voiau să construiască 399 de exemplare Elva.
Miercuri, 19 August 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-AMG Project One, mai aproape de producție: hypercarul a început testele pe circuit

Dezvoltarea lui Mercedes-AMG Project One a intrat într-o nouă etapă, hypercar-ul fiind testat pe circuit în Germania. Nemții spun că mai multe prototipuri pre-producție vor fi puse la încercare, după ce compania a “deblocat” întregul potențial al sistemului hibrid de propulsie, adică mai mult de 1.000 de cai putere.
Joi, 06 August 2020 | General

Bugatti a început livrările hypercar-ului Divo: producție limitată la 40 de unități și preț de 5 milioane de euro

Bugatti a anunțat startul livrărilor hypercar-ului Divo și a pregătit și o galerie foto din timpul evenimentului. Noul model este echipat cu motorul de 8.0 litri cu 1.500 de cai putere.
Joi, 30 Iulie 2020 | Modele noi

Lamborghini a prezentat noul Essenza SCV12: hypercar-ul va fi disponibil în 40 de unități și va fi echipat cu cel mai puternic motor V12 din istoria companiei

Lamborghini a publicat primele imagini și informații referitoare la noul Essenza SCV12. Hypercar-ul dezvoltat special pentru circuit va fi echipat cu un V12 capabil să ofere peste 830 de cai putere. Producția va fi limitată la 40 de unități.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu viitorul Lamborghini SCV12: modelul va fi echipat cu un motor V12 cu peste 830 CP

Lamborghini a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul hypercar SCV12. Modelul destinat exclusiv circuitului va fi prezentat în scurt timp și va fi echipat cu cel mai puternic motor V12 din istoria companiei.
Duminica, 19 Iulie 2020 | Modele noi

Un start-up american va lansa un hypercar alimentat cu hidrogen: prezentarea va avea loc în august

Start-up-ul american Hyperion va prezenta în luna august un hypercar alimentat cu hidrogen care include tehnologie dezvoltată anterior pentru NASA.
Joi, 09 Iulie 2020 | Modele noi

Lamborghini a prezentat noul Sian Roadster: hypercar-ul cu sistem mild-hybrid și 819 CP va fi limitat la 19 unități

Lamborghini a publicat primele fotografii și imagini referitoare la noul Sian Roadster. Hypercar-ul cu sistem mild-hybrid la 48V va fi produs în doar 19 unități.
Marti, 23 Iunie 2020 | Modele noi

Primele imagini camuflate cu viitorul Lamborghini SCV12: hypercar-ul dezvoltat de divizia Squadra Corse va fi echipat cu cel mai puternic motor V12 din istoria companiei

Lamborghini va prezenta în scurt timp noul hypercar SCV12. Modelul dedicat circuitului a fost dezvoltat de divizia Squadra Corse și va fi echipat cu cel mai puternic V12 aspirat natural din istoria companiei.
Luni, 15 Iunie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Lamborghini ar putea lansa anul acesta versiunea Roadster a hypercar-ului Sian

Lamborghini ar putea lansa în cursul acestui an versiunea Roadster a hypercar-ului hibrid Sian. Pe varianta coupe, motorul V12 de 6.5 litri și sistemul mild-hybrid la 48V oferă un total de 819 CP.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Modele noi

Primele teasere cu viitorul hypercar pregătit de start-up-ul Naran Automotive: motor V8 de 5.0 litri cu peste 1.000 CP

Start-up-ul Naran Automotive va prezenta în scurt timp un hypercar echipat cu motor V8 de 5.0 litri. Modelul va fi disponibil pentru comandă începând cu luna august, iar producția va fi limitată la 108 unități.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Modele noi

Ședință foto cu Koenigsegg Gemera: GT-ul cu peste 1.700 de cai putere a ieșit pe circuit

Koenigsegg Gemera, primul model cu patru locuri dezvoltat de compania suedeză, a ieșit pe circuit pentru o ședință foto. "Mega-GT-ul" dezvoltat de Koenigsegg livrează 1.724 de cai putere mulțumită unui sistem hibrid de propulsie format dintr-un motor pe benzină și trei motoare electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Aprilie 2020 | Motorsport

Schimbări în Campionatul Mondial de Anduranță: noua clasă pentru hypercar-uri, amânată pentru 2021

Debutul clasei pentru hypercar-uri din cadrul Campionatului Mondial de Anduranță a fost amânat pentru 2021. Noua categorie va înlocui tradiționala clasă de prototipuri LMP1.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Modele noi

Primele teste pe drumurile publice pentru Aston Martin Valkyrie: livrările hypercar-ului hibrid cu 1.176 CP vor debuta în a doua jumătate a anului

Aston Martin a publicat o serie de imagini noi cu Valkyrie. Fotografiile au fost realizate în primul test efectuat de hypercar-ul hibrid pe drumurile publice. Primele livrări sunt programate pentru a doua parte a anului.
Vineri, 14 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitorul Apex AP-0: hypercar-ul electric va fi prezentat la Geneva

Apex, unul dintre producătorii britanici care se ocupă de dezvoltarea modelelor sport, va expune la Geneva noul AP-0. Hypercar-ul electric va avea o masă totală de doar 1.200 de kilograme și va concura cu Lotus Evija, Pininfarina Battista și Rimac C_Two.
Marti, 24 Decembrie 2019 | Modele noi

Speedtail este cel mai rapid McLaren de serie de până acum: hypercar-ul hibrid a depășit bariera celor 400 km/h

McLaren a finalizate testele cu Speedtail. Hypercar-ul hibrid a devenit cel mai rapid McLaren de serie, viteza de top înregistrată de Speedtail fiind de 403 km/h. Producătorul britanic a demarat deja producția primelor exemplare, livrările urmând să înceapă în februarie 2020.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche lucrează la un nou hypercar cu propulsie hibridă: lansare așteptată după 2023

Porsche are în plan să dezvolte un nou hypercar, acesta urmând să utilizeze un propulsor hibrid ce fusese gândit inițial pentru o potențială intrare în Formula 1. Noul hypercar ar putea fi lansat cel mai devreme în 2023, conform informațiilor din presa britanică.
Miercuri, 17 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Lotus a prezentat noul Evija: primul hypercar electric al companiei va oferi 2.000 CP și va accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 3 secunde

Lotus a publicat primele imagini și informații referitoare la Evija. Britanicii își doresc ca noul hypercar electric să devină cel mai puternic model de serie din lume, motiv pentru care cele patru motoare electrice vor oferi 2.000 CP și 1.700 Nm.
Luni, 15 Iulie 2019 | Modele noi

Prezentare pe circuit: prototipul viitorului Aston Martin Valkyrie, hypercar-ul hibrid cu 1.176 CP, a debutat în fața publicului de la Silverstone

Aston Martin a adus pe circuitul de la Silverstone prototipul viitorului Valkyrie. Hypercar-ul producătorului birtanic va fi prezentat oficial în cursul anului curent, iar sistemul hibrid de propulsie promite să ofere 1.176 CP.
Vineri, 21 Iunie 2019 | Industrie

Mașinile lui James Bond: Aston Martin a confirmat prezența modelelor DB5, V8 și Valhalla în noul film cu Agentul 007

Aston Martin a anunțat că modelele DB5 și V8, precum și noul hypercar Valhalla, vor fi prezente în viitorul film din seria James Bond, a cărui lansare este programată în aprilie 2020. Inițial, se vorbea despre posibilitatea ca actorul Daniel Craig să conducă și un prototip electric Rapide E.

Tag-uri similare

supercar, Koenigsegg, hypercar, Agera, koenigsegg agera one:1, One:1, 1340 CP, supercar suedez
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru