Land Rover

Joi, 16 Decembrie 2021 | Modele noi

Noutăți pentru Range Rover Evoque: două ediții speciale și o nouă generație de motoare diesel micro-hibrid

Constructorul britanic de automobile anunță o serie de noutăți pentru Range Rover Evoque. SUV-ul a primit două ediții speciale, gama de motorizări include unități diesel micro-hibrid mai puternice decât cele din generația anterioară, iar la interior regăsim noul sistem multimedia Pivi și Pivi Pro.
Joi, 21 Octombrie 2021 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu viitorul Land Rover Range Rover. Debut în 26 octombrie

Primele imagini neoficiale cu noua generație Land Rover Range Rover au fost "scăpate" pe internet. Nava amiral a constructorului britanic de automobile va debuta oficial în 26 octombrie.
Miercuri, 20 Octombrie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Land Rover Range Rover debutează în 26 octombrie

Britanicii de la Land Rover au anunțat că noua generație Range Rover va debuta oficial în 26 octombrie. Cu această ocazie au publicat un scurt teaser video și două imagini cu viitoarea navă amiral.
Luni, 18 Octombrie 2021 | Modele noi

Noul Land Rover Discovery Metropolitan Edition: jante de 22 de inch și până la 360 CP

Land Rover Discovery a primit o nouă versiune specială. Numele său este Metropolitan Edition și poate fi deja comandată în Marea Britanie, fiind poziționată în vârful gamei.
Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Industrie

Land Rover Defender ar putea primi o versiune de lux, bazată pe viitorul Range Rover

Potrivit celor mai recente informații, Land Rover Defender ar putea primi o versiune dezvoltată pe platforma viitorului Range Rover. Asta înseamnă dimensiuni mai mari și un interior mai rafinat.
Miercuri, 01 Septembrie 2021 | Modele noi

Land Rover lansează noul Defender V8 Bond Edition. Producție limitată la 300 de exemplare

Divizia de Vehicule Speciale din cadrul Land Rover a dezvoltat noul Defender V8 Bond Edition pentru a marca lansarea celui de-al 25-lea film din seria James Bond, "No Time To Die". Producția va fi limitată la 300 de exemplare.
Vineri, 20 August 2021 | Industrie

Range Rover Velar primește îmbunătățiri: update-uri over-the-air și sistem de purificare a aerului

Land Rover a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru Range Rover Velar, modelul urmând să beneficieze de update-uri over-the-air, nuanțe noi pentru caroserie sau un sistem de purificare a aerului din habitaclu.
Marti, 27 Iulie 2021 | Industrie

Land Rover Defender ar putea primi o versiune SVR cu peste 600 de cai putere

Potrivit celor mai recente informații, Land Rover Defender ar putea primi o versiune SVR, echipată cu motor V8. Aceasta ar urma să dispună de peste 600 CP.
Marti, 06 Iulie 2021 | Industrie

Jaguar-Land Rover: “Criza cipurilor va duce la scăderea vânzărilor cu 50%”

Jaguar Land Rover transmite că actuala criză a cipurilor va provoca o scădere cu 50% a vânzărilor din al doilea trimestru, față de așteptările inițiale.
Marti, 29 Iunie 2021 | Industrie

Land Rover suspendă producția lui Defender din cauza crizei de semiconductori

Land Rover a anunțat oprirea temporară a producției pentru modelul Defender la uzina din Slovacia, pe fondul crizei globale de semiconductori.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Tuning

Accesorii ciudate pentru Land Rover Defender: bucăți de caroserie cu aspect ruginit

Olandezii de la Heritage Customs au în ofertă diverse componente cu aspect ruginit pentru noul Land Rover Defender. Aceștia susțin că același efect poate fi aplicat și jantelor.
Marti, 16 Martie 2021 | Tehnologie

Jaguar Land Rover va lansa un purificator de aer pentru habitaclu, capabil să combată virusurile

Sistemul de purificare al aerului se află în faza de prototip și are la bază purificatorul Nanoe X creat de Panasonic. Nanoe X va acționa împreună cu sistemele de climatizare și ventilație ale mașinii pentru a combate răspândirea bacteriilor și a virusurilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 05 Martie 2021 | Industrie

Land Rover Defender va primi versiune cu 7 locuri: vânzările lui Defender 130 vor începe în 2022

Land Rover a confirmat că Defender va primi în curând o versiune cu trei rânduri de scaune. Vânzările lui Defender 130 sunt programate să înceapă în cel mult 18 luni.
Marti, 02 Martie 2021 | Industrie

Presa britanică: noile generații Evoque și Discovery Sport vor avea doar versiuni electrice și hibride

Viitoarele generații Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport vor fi disponibile doar cu versiuni electrice și hibride, potrivit informațiilor din presa britanică.
Luni, 01 Martie 2021 | Industrie

Jaguar Land Rover reduce capacitatea de producție cu 25% în următorii 5 ani

Potrivit celor mai recente informații, capacitatea de producție a gigantului Jaguar Land Rover ar urmă să fie redusă cu 25% în următorii cinci ani. Până în 2039, cele două companii intenționează să producă numai mașini electrice.
Vineri, 26 Februarie 2021 | Modele noi

Land Rover Defender a primit un motor V8 supraalimentat. Unitatea dezvoltă 525 de cai putere

Land Rover Defender are de acum o nouă versiune de top, echipată cu motor V8 supraalimentat. Aceasta este disponibilă atât în varianta de caroserie 90 cât și în cea 110.
Luni, 15 Februarie 2021 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Jaguar va lansa doar modele 100% electrice; primul Land Rover electric se lansează în 2024

Jaguar va lansa doar modele 100% electrice începând cu anul 2025, iar primul Land Rover electric va fi prezentat în 2024, conform noii strategii a grupului britanic.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Modele noi

Land Rover prezintă Discovery facelift: modificări subtile de design, sistem de infotainment de 11.4 inch și motorizări mild-hybrid

Land Rover a publicat primele imagini și informații despre Discovery facelift, care primește modificări subtile de design, un sistem de infotainment Pivi Pro de 11.4 inch și o gamă de motorizări mild-hybrid.
Duminica, 08 Noiembrie 2020 | Industrie

Land Rover are un nou director de design: italianul Massimo Frascella a mai lucrat la Ford și Kia

Land Rover l-a promovat pe italianul Massimo Frascella în funcția de director de design al brandului, după ce fostul director a preluat conducerea departamentului de creație la nivelul întregului grup JLR. Frascella s-a alăturat echipei Land Rover în 2011, după ce a mai lucrat ca designer pentru Ford și Kia.
Luni, 02 Noiembrie 2020 | Modele noi

Land Rover pregătește un nou SUV: design inspirat de Defender și debut în 2022

Land Rover va lansa un SUV cu design inspirat de actualul Defender. Conform surselor, modelul va fi prezentat în 2022 și va avea atât versiuni cu roți motrice față, cât și variante cu tracțiune integrală.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru