Land Rover

Vineri, 09 Octombrie 2020 | Tehnologie

Jaguar Land Rover lansează un sistem activ pentru eliminarea sunetelor neplăcute din habitaclu: tehnologia este disponibilă pe Velar, XF și F-Pace

Jaguar Land Rover a introdus un sistem activ pentru eliminarea sunetelor nedorite pe modelele Range Rover Velar, Jaguar XF și Jaguar F-Pace. Tehnologia a fost dezvoltată împreună cu specialiștii de la Silentium și este capabilă să scadă nivelul zgomotului de la interior cu până la 3-4 dB.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Industrie

Vânzările Jaguar Land Rover au depășit 113.000 de unități în al treilea trimestru din 2020: creștere de peste 50% față de trimestrul doi, dar sub nivelul de anul trecut

Grupul Jaguar Land Rover a raportat o creștere de 53% a vânzărilor din al treilea trimestru, la peste 113.000 de unități, în comparație cu trimestrul al doilea din acest an. În ciuda revenirii după perioada aprilie-iunie, puternic marcată de pandemie, rezultatul JLR a fost sub nivelul înregistrat anul trecut în același interval.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

Noutăți pentru Range Rover Velar: versiune plug-in hybrid și motorizări diesel și benzină cu sistem mild-hybrid

Range Rover Velar va putea fi comandat și într-o versiune plug-in hybrid. Sistemul de propulsie dezvoltă 404 cai putere, iar SUV-ul va avea o autonomie în modul electric de până la 53 de kilometri.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | Modele noi

Land Rover Defender primește versiune plug-in hybrid: peste 400 de cai putere și autonomie de 43 de kilometri

Land Rover a anunțat o versiune plug-in hybrid de 404 cai putere pentru modelul off-road Defender. În plus, constructorul britanic a modificat și gama de motorizări diesel, care oferă acum și tehnologie mild-hybrid.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport: motoare diesel mild-hybrid și un sistem nou de infotainment

Jaguar Land Rover introduce o serie de motorizări noi pentru SUV-urile Evoque și Discovery Sport. Ambele modele vor fi disponibile cu două unități diesel mild-hybrid la 48V cu puteri de 165 CP și 200 CP. În plus, britanicii propun niveluri noi de echipare și un sistem multimedia îmbunătățit.
Vineri, 31 Iulie 2020 | Industrie

Land Rover a amânat startul producției lui Defender 90 din cauza pandemiei de coronavirus: comenzile pentru versiunea cu ampatament scurt vor putea fi plasate din această toamnă

Oficialii Land Rover au anunțat că producția versiunii Defender 90 a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Reprezentanții companiei britanice menționează că listele de comenzi pentru varianta cu ampatament scurt ar putea fi deschise la începutul lunii septembrie.
Luni, 27 Iulie 2020 | Tehnologie

Jaguar Land Rover a produs peste 1.5 milioane de motoare Ingenium: cel mai recent propulsor al gamei oferă până la 350 CP și are sistem mild-hybrid

Peste 1.5 milioane de motoare din gama Ingenium au fost produse de Jaguar Land Rover din 2015 și până astăzi. Cel mai recent motor al familiei este un diesel de 3.0 litri echipat cu sistem mild-hybrid și disponibil în trei versiuni.
Marti, 30 Iunie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu versiunea comercială Defender Hard Top: gardă la sol de 291 de milimetri și capacitate de tractare de 3.500 de kilograme

Land Rover readuce în gamă versiunea comercială Defender Hard Top. Noua variantă va fi disponibilă pe ambele versiuni de caroserie (90 și 110) și va lansată pe piață până la finalul anului.
Luni, 22 Iunie 2020 | General

Pentru iubitorii de aventură: Land Rover Defender poate fi comandat și cu un cort de plafon

Land Rover împreună cu specialștii de la Autohome au lansat un cort de plafon pentru noua generație Defender. Cortul este disponibil opțional și costă 3.082 de euro.
Marti, 16 Iunie 2020 | Modele noi

Range Rover împlinește 50 de ani de la debut: momentul este marcat de ediția specială Fifty

Land Rover a lansat ediția aniversară Range Rover Fifty. Britanicii vor produce doar 1970 de unități, iar modelul va putea fi comandat în nuanțe preluate din paleta primului Range Rover.
Vineri, 29 Mai 2020 | Tuning

Pachet de performanță pentru Range Rover Velar: 600 de cai putere din partea Manhart pentru SUV-ul britanic

Tunerul Manhart a pregătit un pachet de performanță pentru ediția specială Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic. În urma modificărilor, motorul V8 de 5.0 litri dezvoltă 600 CP și 750 Nm.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Intern

Prețuri pentru Land Rover Discovery Sport plug-in hybrid: de la 50.000 de euro pentru o autonomie electrică de 66 de kilometri

Versiunea plug-in hybrid a lui Land Rover Discovery Sport are un preț de pornire pe piața din România de 49.980 de euro. Sistemul PHEV pregătit de britanici propune 309 cai putere și o autonomie electrică de până la 66 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 26 Mai 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Land Rover Defender: modelul britanic pornește de la peste 53.000 de euro

Noul Land Rover Defender are un preț de pornire pe piața din România de 53.193 de euro. Clienții vor putea opta pentru versiunile Defender 90 și Defender 110, iar britanicii propun două motorizări diesel și două unități pe benzină.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Modele noi

Land Rover pregătește o versiune de performanță pentru Defender: modelul producătorului britanic va miza pe un motor V8

Land Rover Defender va primi o versiune de performanță, iar unul dintre prototipurile de teste a fost spionat în timpul unei sesiuni care a avut loc pe drumurile publice. Noua variantă va fi lansată spre finalul anului viitor.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport primesc versiuni plug-in hybrid: 309 CP și autonomie electrică de până la 66 de kilometri

Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport sunt disponibile în versiuni plug-in hybrid. Ambele modele mizează pe un motor pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri și un motor electric amplasat pe puntea spate. Sistemul PHEV livrează 309 cai putere, iar autonomia comunicată de britanici ajunge până la 66 de kilometri.
Joi, 26 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Presa britanică: Land Rover vrea să înlocuiască propulsorul V8 cu noi motorizări mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport

Land Rover vrea să lanseze noi motorizări mild-hybrid care să înlocuiască propulsorul V8 în cazul modelelor Range Rover și Range Rover Sport, potrivit informațiilor din presa britanică.
Marti, 18 Februarie 2020 | General

Video. Câteva dintre cascadoriile noului Land Rover Defender pregătite pentru pelicula James Bond: No time to die

Noua generație Land Rover Defender are un rol bine stabilit în viitoarea peliculă James Bond: No time to die. Producătorul britanic a publicat un scurt clip video realizat în timpul filmărilor unor cascadorii pe care le vom savura începând cu 2 aprilie, ziua în care Agentul 007 revine pe marile ecrane.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Land Rover Discovery facelift: modelul debutează în cursul anului și va avea o versiune mild-hybrid

Land Rover va prezenta Discovery facelift în cursul acestui an. SUV-ul constructorului britanic va trece printr-o serie de modificări estetice minore, în timp ce gama de motorizări ar urma să incudă și o versiune mild-hybrid cu sistem electric la 48V.
Vineri, 17 Ianuarie 2020 | Tehnologie

Jaguar Land Rover dezvoltă un scaun de mașină inovator: forma scaunului va simula mersul pe jos

Jaguar Land Rover a anunțat că dezvoltă un scaun pentru mașină cu o formă specială care stimulează mușchii în același mod ca mersul pe jos.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Economic

Vânzările Jaguar Land Rover au scăzut cu 6% în 2019: 557.000 de unități comercializate

Grupul Jaguar Land Rover a vândut anul trecut aproximativ 557.000 de mașini, în scădere cu 6% față de 2018, însă se așteaptă la redresarea situației în 2020.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru