Land Rover

Sambata, 26 Octombrie 2019 | Modele noi

Land Rover Defender ar putea primi o versiune de performanță SVR: motor V8 de 4.4 litri împrumutat din gama BMW

Inginerii diviziei Special Vehicle Performance ar putea dezvolta în viitorul apropiat o versiune Defender SVR. Modelul de off-road ar urma să mizeze pe motorul V8 de 4.4 litri disponibil în prezent în gama BMW.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Noua generație Land Rover Defender este aici: motorizări diesel și pe benzină, versiune plug-in hybrid și tehnologii de ultimă generație

Land Rover a prezentat o nouă generație a legendarului Defender. Cu motorizări diesel și pe benzină, dar și o versiune cu încărcare la priză, noul Defender beneficiază de o serie de tehnologii de ultimă generație și promite o experiență interesantă pentru cei care caută off-road adevărat.
Duminica, 08 Septembrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitorul Land Rover Defender: modelul britanic va fi prezentat la Frankfurt

Land Rover a publicat un teaser video nou cu viitoarea generație Defender. Modelul producătorului britanic va fi prezentat în 10 septembrie la Frankfurt. Comenzile vor fi deschise imediat după lansare, primele livrări fiind programate în prima parte a anului viitor.
Luni, 05 August 2019 | Modele noi

Jaguar Land Rover pregătește 5 modele noi în următorii 2 ani: pe listă se află noul Defender, SUV-ul Jaguar J-Pace și un nou model Land Rover

Grupul Jaguar Land Rover are un “plan de supraviețuire”, după pierderile uriașe din ultimul timp. JLR vrea să lanseze 5 modele noi în următorii 2 ani, pe listă fiind noul Defender, SUV-ul Jaguar J-Pace, precum și un nou model Land Rover.
Vineri, 02 August 2019 | Modele noi

Fotografii noi din timpul testelor cu noua generație Defender: modelul va fi prezentat în acest an

Land Rover a publicat un nou set de imagini din timpul testelor cu viitoarea generație Defender. Cea mai recentă sesiune a avut loc în Emiratele Arabe Unite alături de specialiștii din cadrul Federației Internaționale a Societăților de Cruce Roșie și Semiluna Roșie.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Jaguar Land Rover va dezvolta modele electrice și plug-in hybrid pe o platformă nouă: un sedan cu autonomie de 470 de kilometri și un SUV, primele pe listă

Jaguar Land Rover va dezvolta modele electrice și plug-in hybrid pe o platformă nouă dedicată. Primul model va fi un sedan care va înlocui Jaguar XJ și va avea o autonomie de 470 de kilometri.
Marti, 04 Iunie 2019 | Modele noi

Imagini noi din timpul testelor cu viitorul Defender: modelul britanicilor debutează în cursul anului curent

Land Rover a publicat un set de fotografii din timpul testelor cu viitorul Defender. Cea mai recentă sesiune s-a desfășurat în Rezervația Borana din Kenya, iar modelul britanic a fost utilizat pentru monitorizarea animalelor sălbatice. Noul Defender va fi prezentat în cursul anului curent, debutul comercial urmând să aibă loc în 2020.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Modele noi

Land Rover a prezentat Discovery Sport facelift: mici modificări estetice, tehnologii noi și motorizări mild-hybrid

Land Rover a pregătit o mulțime de noutăți pentru Discovery Sport facelift. Modelul britanicilor primește noua platformă PTA, un design ușor modificat, tehnologii noi pentru interior și motorizări mild-hybrid la 48V.
Marti, 14 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Range Rover va fi prezentată în 2021: viitorul SUV va avea o versiune plug-in hybrid, dar și o variantă electrică

Noua generație Range Rover va fi prezentată în 2021, conform informațiilor apărute în presa din Marea Britanie. Viitorul SUV va putea fi comandat atât într-o versiune cu sistem de propulsie plug-in hybrid, cât și într-o variantă electrică.
Marti, 07 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Range Rover Evoque PHEV va fi lansat anul viitor: versiunea 100% electrică vine după 2025

Land Rover va lansa anul viitor o versiune cu încărcare la priză pentru noua generație Range Rover Evoque. Britanicii se concentrează momentan pe hibridizare, astfel că o versiune electrică pentru Evoque este programată după anul 2025.
Joi, 02 Mai 2019 | Modele noi

Land Rover a publicat imagini noi din timpul testelor cu viitorul Defender: prototipurile au parcurs 1.2 milioane de kilometri în condiții extreme

Noua generație Land Rover Defender va fi lansată în cursul anului curent, debutul comercial fiind programat pentru 2020. Noul Defender va fi asamblat în uzina din Nitra, Slovacia.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Modele noi

Noua generație Land Rover Defender va fi prezentată în toamna acestui an: livrările demarează în 2020

Unul dintre oficialii Land Rover a confirmat că noua generație Defender va fi prezentată în toamna acestui an. Pentru moment, reprezentanții constructorului britanic nu au decis dacă modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt sau dacă vor organiza un eveniment separat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Martie 2019 | Industrie

Grupul PSA Peugeot-Citroen caută alianțe pentru extinderea în SUA: Fiat-Chrysler, General Motors și Jaguar Land Rover, pe lista de opțiuni

Grupul PSA Peugeot-Citroen are la dispoziție 10 miliarde de euro pentru a investi în formarea de parteneriate cu constructori precum Fiat-Chrysler, General Motors și Jaguar Land Rover pentru a-și extinde vânzările în Statele Unite.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Modele noi

Range Rover Sport HST are un motor nou de 3.0 litri cu șase cilindri în linie: 400 CP, sistem mild-hybrid și compresor electric

Land Rover a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția specială Range Rover Sport HST. SUV-ul britanicilor integrează un nou motor pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri capabil să genereze 400 CP.
Vineri, 28 Decembrie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Land Rover Defender: modelul off-road, testat sub camuflaj înainte de prezentarea din 2019

Land Rover a prezentat o serie de imagini sub camuflaj cu noua generație Defender, care va fi prezentată în 2019 și comercializată începând din 2020.
Miercuri, 19 Decembrie 2018 | Modele noi

Primul teaser pentru noua generație Land Rover Defender: modelul off-road vine în 2019

Land Rover a publicat primul teaser cu noua generație Defender, care va fi prezentată oficial în 2019. Producătorul britanic promite însă mai multe informații în 27 decembrie.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover nu va participa la Salonul Auto de la Geneva din 2019: "Vom organiza propriile noastre evenimente de lansare"

Jaguar Land Rover a anunțat că nu va avea stand la Salonul Auto de la Geneva, întrucât preferă să organizeze propriile evenimente pentru lansarea de noi modele.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | Modele noi

Noul Range Rover Evoque, poze și informații oficiale: design ușor modificat, interior îmbunătățit și sisteme de propulsie mild-hybrid

Land Rover a prezentat noua generație a SUV-ului Range Rover Evoque. Modelul are acum un design ușor modificat, tehnologii noi și sisteme de propulsie mild-hybrid. Britanicii propun ceva mai mult spațiu la interior, performanțe sporite în off-road și sisteme de asistare moderne.
Joi, 22 Noiembrie 2018 | Modele noi

Update: Un nou teaser cu viitorul Range Rover Evoque: SUV-ul britanicilor debutează în 22 noiembrie

Land Rover a publicat un nou teaser cu a doua generație a modelului Range Rover Evoque. SUV-ul va fi prezentat astăzi, 22 noiembrie, în cadrul unui eveniment special din Londra. Britanicii pregătesc o serie de modificări atât la nivel tehnic, cât și la nivel estetic.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Tehnologie

Jaguar Land Rover se alătură proiectului prin care vei prinde mereu verde la semafor: "Tehnologia va apărea pe mașini în 3 ani"

Jaguar Land Rover s-a alăturat proiectului pentru dezvoltarea unei tehnologii prin care șoferul va fi informat ce viteza optimă trebuie să aibă pentru a prinde mereu verde la semafor, la care a aderat recent și Ford.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru