Land Rover

Miercuri, 01 Februarie 2023 | Modele noi

Noul Range Rover Velar facelift: interior cu tapițerie din lână și versiune hibrid

Land Rover a lansat un facelift pentru SUV-ul de lux Range Rover Velar. Printre noutăți se numără un design ușor împrospătat, un sistem multimedia nou și o baterie mai mare pentru versiunea cu motor hibrid plug-in.
Miercuri, 28 Decembrie 2022 | Tuning

Noul Range Rover, modificat cu jante de peste 9000 de euro

Britanicii de la Project Kahn au modificat un exemplar Range Rover din noua generație. Acesta este acum dotat cu accesorii vizuale noi pentru un design mai agresiv, dar și cu jante de 24 de inch care costă peste 9000 de euro.
Miercuri, 21 Decembrie 2022 | Feature

Redactorii Automarket au configurat trei versiuni Range Rover și nu s-au zgârcit cu opționalele

Dacă tot mai sunt câteva zile rămase până la Crăciun, redactorii Automarket s-au gândit ca anul acesta să își facă un cadou ceva mai consistent. Chiar dacă este vorba despre unul imaginar. Prin urmare, am deschis configuratorul Land Rover și ne-am creionat fiecare câte un Range Rover de ultimă generație. TEASER: Nu ne-am zgârcit.
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Feature

Istoria modelului Range Rover: cum a evoluat de la un SUV umil cu 3 uși, la o limuzină 4x4

În prezent, Land Rover Range Rover este unul dintre cele mai luxoase SUV-uri de pe piață. Dar, puțină lume știe că modelul britanic a avut începuturi umile. Acest articol ne poartă prin istoria de peste 50 de ani a lui Range Rover, pentru a vedea cum a ajuns să fie "o mașină pentru toate situațiile".
Joi, 17 Noiembrie 2022 | General

Jaguar Land Rover are un CEO nou: Adrian Mardell îl înlocuiește pe Thierry Bolloré, care a demisionat

Thierry Bolloré, CEO-ul Grupului Jaguar Land Rover, și-a anunțat demisia din funcție, din cauza unor motive personale. Acesta va fi înlocuit de către Adrian Mardell, șeful departamentului de finanțe al grupului.
Miercuri, 14 Septembrie 2022 | Modele noi

Ediție aniversară Land Rover Defender pentru 75 de ani de la debutul modelului

Land Rover a lansat o ediție aniversară pentru Defender, numită 75th Limited Edition. Noul model marchează 75 de ani de la debutul primului model de serie al mărcii britanice și aduce o vopsea verde specială.
Luni, 22 August 2022 | Modele noi

Ediție specială Range Rover SV Carmel Edition: disponibilă în doar 17 exemplare

Land Rover a lansat o nouă ediție specială pentru Range Rover SV, numită Carmel Edition. Noul model aduce o nuanță de bronz exclusivă, precum și alte elemente specifice. Noul model va fi produs în doar 17 exemplare și costă 345.000 de dolari.
Joi, 28 Iulie 2022 | Modele noi

Acesta este Land Rover Classic Defender Works V8 Trophy II, un off-roader de 268.000 de euro

Divizia specială Land Rover Classic a publicat imagini oficiale cu noul Defender Works V8 Trophy II. Modelul este construit special pentru a concura în competiția Land Rover Trophy și dispune de un motor V8 de 405 cai putere alături de mai multe modificări estetice. Doar 25 de exemplare vor fi produse, iar prețul de pornire este de 268.700 de euro.
Duminica, 17 Iulie 2022 | Tuning

Manhart ne dovedește că și Land Rover Defender poate fi un SUV de performanță

Compania germană de tuning Manhart a lansat pachetul DP 500 pentru Land Rover Defender. Puterea motorului cu 6 cilindri în linie a crescut până la 512 cai putere, iar noul model primește elemente de caroserie noi și jante speciale.
Duminica, 03 Iulie 2022 | Industrie

STUDIU: Tesla are cea mai loială bază de clienți

Un stuiud publicat recent, care a măsurat afinitatea față de brand în ultimii doi ani, a demonstrat că Tesla are cei mai loiali clienți. Cei care au deja o Tesla revin să mai cumpere una.
Marti, 31 Mai 2022 | Modele noi

Noul Land Rover Defender 130: spațiu pentru 8 pasageri și până la 400 CP

Constructorul britanic de automobile prezintă cel mai lung Defender din istorie. Este vorba despre noul Defender 130, un SUV care poate găzdui până la 8 pasageri.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Modele noi

Imagine teaser cu viitorul Land Rover Defender 130. Producătorul anunță data lansării

Englezii de la Land Rover au publicat o imagine teaser cu ceea ce pare a fi versiunea Defender 130, adică una cu ampatament lung și spațiu pentru maxim 8 pasageri. Debutul este programat pentru data de 31 mai.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Mai 2022 | Modele noi

Noua generație Range Rover Sport: până la 550 de cai putere și versiune pur electrică din 2024

Britanicii de la Land Rover au publicat primele informații și imagini cu cea de-a treia generație Range Rover Sport. Clienții au la dispoziție motorizări pe benzină, diesel și plug-in hybrid, iar în 2024 va debuta și o versiune pur electrică.
Marti, 03 Mai 2022 | Modele noi

Land Rover lansează ediția aniversară Defender 30th Anniversary Edition pentru piața nord-americană

Land Rover a publicat o imagine cu noua ediție aniversară Defender 30th Anniversary Edition. Modelul este destinat exclusiv pieței din America de Nord și aduce un omagiu lui Defender 110 First Edition, construit în 1993. Doar 500 de exemplare vor fi produse.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Modele noi

Land Rover confirmă data lansării noului Range Rover Sport. Motor BMW de 616 cai putere și versiuni hibride

Land Rover se pregătește să lanseze o nouă generație Range Rover Sport în acest an. Constructorul britanic a confirmat că prezentarea noului model va avea loc în 10 mai.
Vineri, 15 Aprilie 2022 | Modele noi

Land Rover lansează Range Rover Velar HST. Accente negre și două motorizări noi

Land Rover a lansat versiunea HST pentru modelul de lux Range Rover Velar. Aceasta primește accente negre exclusive la exterior și două motorizări noi de 300, respectiv 400 de cai putere.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Siguranta

Aproximativ 15.000 de exemplare Land Rover Range Rover rechemate în service

Constructorul britanic de automobile va rechema în service aproximativ 15.000 de exemplare Range Rover din cauza unei probleme descoperite la centura de siguranță a șoferului. Mașinile în cauză au mai făcut obiectul unui recall, dar, din câte se pare, problema nu a fost rezolvată.
Joi, 03 Martie 2022 | Modele noi

Prețuri noua generație Range Rover în România: start de la 121.700 de euro

Noul Range Rover, cel mai luxos SUV al mărcii britanice Land Rover, poate fi comandat acum în România. Acesta este disponibil cu ampatament normal sau lung și poate fi configurat cu 4, 5 sau 7 locuri. Prețul pornește de la 121.737 euro.
Vineri, 11 Februarie 2022 | Tuning

O companie americană montează motoare de Tesla pe Land Rover Defender

Două exemplare clasice Land Rover Defender au fost transformate în mașini electrice de către firma americană ECD Automotive Design. Motorul electric, preluat de la Tesla, dezvoltă 450 de cai putere și oferă o autonomie de 354 de kilometri.
Miercuri, 02 Februarie 2022 | Modele noi

Viitorul Range Rover Sport SVR va avea un motor de 616 cai putere și versiuni electrificate

Următoarea generație Range Rover Sport SVR, cea mai puternică versiune a SUV-ului de lux, va primi un motor de 616 cai putere preluat de la BMW. Pe lângă asta, SUV-ul de performanță va primi și versiuni electrificate. Mașina ar putea fi lansată la finalul acestui an sau în 2023.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru