Land Rover

Joi, 22 Noiembrie 2018 | Modele noi

Update: Un nou teaser cu viitorul Range Rover Evoque: SUV-ul britanicilor debutează în 22 noiembrie

Land Rover a publicat un nou teaser cu a doua generație a modelului Range Rover Evoque. SUV-ul va fi prezentat astăzi, 22 noiembrie, în cadrul unui eveniment special din Londra. Britanicii pregătesc o serie de modificări atât la nivel tehnic, cât și la nivel estetic.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Tehnologie

Jaguar Land Rover se alătură proiectului prin care vei prinde mereu verde la semafor: "Tehnologia va apărea pe mașini în 3 ani"

Jaguar Land Rover s-a alăturat proiectului pentru dezvoltarea unei tehnologii prin care șoferul va fi informat ce viteza optimă trebuie să aibă pentru a prinde mereu verde la semafor, la care a aderat recent și Ford.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Land Rover Defender: design exterior cu elemente tradiționale și tehnologii moderne

Britanicii au demarat proiectul pentru viitoarea generație Land Rover Defender. Legendarul model de off-road va miza pe un design care îmbină liniile tradiționale cu stilul modern. Tehnologiile de ultimă oră nu vor lipsi din pachetul pregătit de britanici.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Industrie

Popularitatea motoarelor diesel pe mărci: primele 9 locuri sunt ocupate de producători premium

37% dintre mașinile vândute de Dacia în Europa au motorizare diesel, similar cu media de la nivelul Uniunii. În schimb, pe primele nouă poziții în topul popularității diesel sunt numai constructori premium.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Tehnologie

Land Rover și Jaguar vor oferi suport pentru Android Auto și Apple CarPlay: opțiunea, disponibilă inclusiv pentru modele deja vândute

Land Rover și Jaguar vor oferi suport pentru aplicațiile Android Auto și Apple CarPlay, inclusiv pentru modele deja comercializate care sunt echipate cu sistemele de infotainment InControl Touch Pro și Touch Pro Duo.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | General

Jaguar Land Rover lansează un sistem de infotainment cu aspect retro dedicat istoricelor: ecran tactil de 3.5 inch și sistem de navigație

Jaguar Land Rover a dezvoltat un sistem de infotainment modern care a fost integrat într-un pachet cu design retro. Britanicii au găsit astfel o soluție pentru cei care conduc zilnic mașini istorice și care își doresc elemente moderne la bord.
Luni, 13 August 2018 | Industrie

Volvo S90 este doar începutul: Volkswagen anticipează că va importa în Europa mașini produse în China

Volkswagen consideră că este doar o chestiune de timp până când va importa în Europa modele produse inițial exclusiv pentru piața din China, dupa strategia introdusă de Volvo pentru S90.
Vineri, 27 Iulie 2018 | Modele noi

Primele detalii despre Land Rover Discovery Sport facelift: SUV-ul ar putea primi versiune plug-in hybrid

Land Rover Discovery Sport va primi anul viitor un facelift a cărui noutate principală va fi o versiune plug-in hybrid, pe lângă o serie de modificări de design.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | Modele noi

Land Rover a înregistrat numele Road Rover: constructorul ar putea lansa un model electric

Land Rover a înregistrat marca Road Rover, la numai câteva zile după apariția unor informații cu privire la lansarea unui nou model electric cu acest nume care să nu facă parte din segmentul SUV.
Duminica, 24 Iunie 2018 | Modele noi

Informații despre noua generație Range Rover Evoque: modificări discrete de design, platformă îmbunătățită și interior preluat de pe Velar

Noua generație Range Rover Evoque va fi prezentată în cursul acestui an. SUV-ul producătorului britanic va beneficia de modificări minore de design, de îmbunătățiri consistente la nivelul interiorului și de o platformă revizuită.
Duminica, 10 Iunie 2018 | Modele noi

Versiunea cu 3 uși a lui Range Rover Evoque a fost scoasă din producție: varianta cu 5 uși generează 95% din vânzări

Land Rover a eliminat din producție versiunea cu 3 uși a lui Range Rover Evoque ca urmare a vânzărilor slabe înregistrate.
Vineri, 04 Mai 2018 | Modele noi

Noutăți pentru Range Rover Velar: SUV-ul de lux primește două motoare V6 de 3.0 litri și noi tehnologii de asistență

Range Rover Velar va fi disponibil și cu un motor diesel V6 de 3.0 litri și 275 CP, dar și cu o unitate pe benzină V6 de 3.0 litri și 340 CP, pe lângă o serie de tehnologii de asistență în standard sau opționale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Modele noi

Land Rover pregătește o serie de SUV-uri compacte: primul model ar putea fi lansat în 2021

Land Rover se pregătește să lanseze o serie de SUV-uri compacte cu care să readucă la viață spiritul celebrului Freelander. Primul model al britanicilor ar putea fi lansat peste trei ani.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa X ar putea avea un nou rival: Land Rover nu exclude lansarea unui pick-up bazat pe viitorul Defender

Noua generație Defender ar urma să fie lansată în 2018. Conform zvonurilor, din 2020, am putea vedea și un Defender pick-up. Modelul va fi comercializat în SUA, America de Sud, Europa și Africa.
Duminica, 18 Martie 2018 | Modele noi

Detalii despre versiunea de performanță a lui Velar: modelul va prelua motorul V8 de 5.0 litri și ar putea deveni cel mai rapid SUV produs de constructorul britanic

SUV-ul Range Rover Velar va primi în scurt timp o versiune de performanță. Modelul este pregătit de divizia Special Vehicle Operations și, conform unor surse apropiate, va primi motorul V8 de 5.0 litri și 575 CP.
Marti, 13 Martie 2018 | Industrie

Toyota, Subaru și Honda au cei mai fideli clienți din lume: Lexus, Audi și Land Rover sunt brandurile premium cu loialitatea cea mai mare

Un studiu publicat recent arată că Toyota, Subaru și Honda sunt brandurile auto cu cel mai mare grad de fidelitate din partea clienților. În ceea ce privește segmentul premium, clienții cei mai loiali revin celor de la Lexus, Audi și Land Rover.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Range Rover SV Coupe: jante de 23 inch și motor V8 supraalimentat de 5.0 litri și 565 de cai putere

Range Rover SV Coupe este primul model al mărcii care utilizează jante de 23 inch și este echipat cu un motor V8 supraalimentat de 50.0 litri care generează 565 de cai putere.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover va reduce temporar producția din Anglia: constructorul dă vina pe incertitudinea creată de Brexit

Jaguar Land Rover (JLR) a anunțat reducerea temporară a producției la fabrica engleză din Halewood (Liverpool) în acest an, ca urmare a vânzărilor slabe puse pe seama votului de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană și a taxelor mărite pentru motoarele diesel.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Tehnologie

Jaguar Land Rover anunță investiții în electrificare și tehnologii autonome: un centru de inginerie software va fi deschis în Irlanda

Jaguar Land Rover va deschide un centru de inginerie software în Irlanda, acolo unde 150 de oameni vor lucra la dezvoltarea unor tehnologii autonome și pentru electrificarea autoturismelor.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Modele noi

În așteptarea noii generații: Land Rover lansează o ediție limitată Defender Works V8 cu motor de 5.0 litri și 405 CP

Divizia Land Rover Classic a pregătit o ediție specială Defender Works V8. Modelul britanic folosește un V8 de 5.0 litri care produce 405 cai putere și 515 Nm.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru