Model S

Joi, 02 Ianuarie 2020 | Siguranta

Un Tesla Model S este investigat în California după un accident cu victime: sistemul Autopilot, principalul "suspect"

După ce un Tesla Model S a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit din plin un Honda Civic în Los Angeles, autoritățile anunță deschiderea unei investigații cu privire la sistemul de asistență Autopilot. 12 astfel de dosare au fost deschise doar în decembrie 2019 în SUA.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla anunță un nou update: performanța lui Model 3 va crește cu circa 5%

Tesla va introduce un update prin care performanțele și autonomia lui Model 3 vor crește cu circa 5%, în timp ce pentru Model S și Model X îmbunătățirile vor fi de circa 3%.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S a suferit o defecțiune tehnică în testele de pe Nurburgring: americanii susțin că pot spulbera recordul lui Porsche Taycan cu 37 de secunde

Tesla Model S a suferit o defecțiune tehnică misterioasă în timpul unor teste desfășurate pe circuitul de la Nurburgring, la scurt timp după ce americanii anunțaseră că pot spulbera recordul stabilit de Porsche Taycan cu 37 de secunde.
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Asul din mânecă: recordul stabilit de Porsche Taycan la Nurburgring a fost realizat cu versiunea medie Turbo

În cazul în care prototipul Tesla Model S folosit de americani pe circuitul de la Nurburgring va stabili un nou record, Porsche are un as în mânecă: timpul de referință stabilit în luna august a fost realizat cu un Taycan în versiunea medie Turbo.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Modele noi

Tesla testează îmbunătățiri pentru Model S la Nurburgring: Elon Musk anunță noutăți la motoare și o versiune cu 7 locuri

Tesla efectueze teste pe circuitul de la Nurburgring cu un prototip de Model S echipat cu îmbunătățiri la motoare, care va fi disponibil și într-o versiune cu șapte locuri.
Marti, 16 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla renunță la versiunile “ieftine” pentru Model S și X și coboară prețul de pornire pentru Model 3: “Ajustăm ofertele pentru ca mașinile noastre să fie mai accesibile”

Tesla a decis să scoată din ofertă versiunile standard pentru Model S și X, dar și să reducă prețul de pornire pentru Model 3, pentru ca mașinile sale să fie “mai accesibile pentru clienți”.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Economic

Tesla a stabilit un nou record de livrări: peste 95.000 de unități au ajuns la clienți în perioada aprilie-iunie

Tesla a livrat 95.200 de unități la nivel global în perioada aprilie-iunie, de trei ori mai multe decât în perioada similară a anului trecut, în timp ce producția a ajuns de asemenea la un nivel record de peste 87.000 de unități.
Luni, 10 Iunie 2019 | Modele noi

Informații noi despre actualizările planificate pentru Tesla Model S și Model X: trei motoare electrice și autonomie mai mare

Tesla Model S și Model X vor primi îmbunătățiri în această toamnă, printre care se numără introducerea unei platforme cu trei motoare electrice și o creștere a autonomiei.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S și Model X primesc îmbunătățiri: autonomie mai mare cu 10% și o nouă suspensie adaptivă

Tesla Model S și Model X primesc o nouă suspensie adaptivă și beneficiază de o autonomie cu 10% mai mare în urma unor îmbunătățiri tehnice la motorul electric.
Luni, 11 Martie 2019 | Economic

Tesla va mări prețurile cu 3% după 18 martie: creșterea medie la nivel global nu se aplică versiunii de bază a lui Model 3

Tesla a anunțat o creștere medie globală cu 3% a prețurilor vehiculelor sale, cu scopul de a menține un număr cât mai mare de showroom-uri deschise. Creșterea va intra în vigoare după 18 martie și se va aplica doar în cazul versiunilor mai scumpe de la Model 3, Model S și Model X.
Luni, 04 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Cele mai vândute mașini electrice în lume în 2018: Tesla Model 3, lider detașat. Nissan Leaf și Renault Zoe coboară în clasament în ciuda creșterilor puternice

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică în lume în 2018. Nissan Leaf și Renault Zoe au înregistrat creșteri puternice de vânzări, însă au coborât în clasamentul general în favoarea unor rivali din China.
Sambata, 02 Februarie 2019 | Industrie

"Clasamentul fericirii" clienților din SUA: Tesla Model 3 bate Porsche 911 și ocupă locul întâi în top

Publicația Consumer Reports a intervievat peste 500.000 de clienți din SUA și a întocmit ulterior "clasamentul fericirii". Tesla este singurul brand cu două modele într-un Top 5 dominat de mașini sportive.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Tesla a redus producția lui Model S și Model X: "Nu intenționăm să eliminăm cele două modele din gamă"

Tesla a concediat 7% dintre angajați pentru a reduce producția lui Model S și Model X după eliminarea versiunii cu baterie de 75 kWh din ofertă, însă nu intenționează să renunțe la cele două modele.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Economic

Electricele fac performanță în Olanda: SUV-ul Jaguar I-Pace a fost cel mai bine vândut model în decembrie 2018

Jaguar I-Pace a fost cel mai bine vândut model din Olanda în decembrie 2018, reușind să devină primul electric cu o astfel de performanță din țara lalelelor. În urma acestei performanțe, SUV-ul britanicilor a terminat anul pe locul secund în topul electricelor vândute în 2018 în Olanda.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Economic

Măsuri pentru fluidizarea producției: Tesla va reduce numărul de culori disponibile la interior pentru Model S și Model X

Elon Musk a anunțat că Tesla va reduce numărul de culori disponibile la interior pentru Model S și Model X pentru “a simplifica producția”, începând cu data de 1 noiembrie.
Joi, 30 August 2018 | General

Tesla introduce o nouă opțiune de securitate: cod PIN pentru a putea porni mașina

Tesla a lansat opțiunea "PIN to Drive" prin care mașina poate fi pornită doar după introducerea unui cod PIN. Opțiunea este disponibilă inițial pentru Model S și Model X.
Miercuri, 18 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla, acuzată de "fraudă" în Germania: clienții care au primit 4.000 de euro la achiziționarea unei mașini, obligați să îi returneze

Germania îi obligă pe clienții care au cumpărat mașini electrice Tesla să returneze un bonus de 4.000 de euro, întrucât constructorul american a "fraudat" sistemul prin scăderea prețului de bază pentru Model S.
Luni, 09 Iulie 2018 | Siguranta

Tesla Model S a ratat un test de frânare automată de urgență. Compania pune la îndoială acuratețea testului

Un institut din Luxemburg care se ocupă de calitatea produselor a anunțat că un Tesla Model S a ratat testul de frânare automată de urgență, însă compania americană pune la îndoială modul în care a fost realizat testul.
Vineri, 06 Iulie 2018 | Industrie

Clienții Tesla din Norvegia se plâng că așteaptă 6 luni să ajungă cu mașinile la service. Elon Musk: "Au tot dreptul să fie supărați"

Clienții Tesla din Norvegia acuză că timpii de așteptare pentru reparații banale la mașini ajung chiar și la 6 luni, întrucât service-urile nu mai fac față. CEO-ul Elon Musk a recunoscut problema și speră să o rezolve rapid.
Vineri, 30 Martie 2018 | Industrie

Noi probleme pentru Tesla: recall global pentru 123.000 de unități Model S. Producția lui Model 3, departe de obiectivul asumat

Tesla a anunțat un recall voluntar pentru 123.000 de unități Model S produse înainte de aprilie 2016, din cauza coroziunii la șuruburile direcției. În plus, producția lui Model 3 a ajuns la doar 1.400 de unități pe săptămână, departe de obiectivul de 2.500 de unități.

Tag-uri similare

Opel, Tesla, vanzari, Chevrolet, productie, Europa, Daimler, design, vehicule electrice, electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru