Model S

Joi, 06 August 2015 | Industrie

Obiectiv: 100% electrice. Norvegia vrea să devină prima ţară din lume care interzice vânzarea de maşini noi diesel şi pe benzină

Norvegia continuă să avanseze din punctul de vedere al adopţiei maşinilor electrice. Cea mai evoluată ţară la acest capitol anunţă o ţintă foarte curajoasă: nicio maşină cu motor termic la vânzare în showroom-uri în 2025.
Joi, 30 Iulie 2015 | Industrie

Tesla lansează un program de vânzări prin recomandare: primești 1.000 de dolari dacă îți convingi un prieten să-și cumpere un Model S

Tesla va demara în SUA un program pilot de vânzări prin recomandare. Cei care recomandă un client nou de Model S primesc o bonificație de 1.000 de dolari pe care o pot folosi ca reducere la achiziția unui automobil Tesla.
Luni, 20 Iulie 2015 | Modele noi

Tesla a îmbuntățit cu 10% performanța lui P85D, cea mai rapidă berlină electrică din lume

Tesla oferă o actualizare de performanță pentru cea mai puternică variantă a berlinei sale electrice, Model S P85D. Americanii oferă noul mod de rulare atât pentru noile modele, cât și pentru mașinile deja cumpărate.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | Industrie

Der Spiegel: "Tesla Motors ar putea semna un parteneriat cu BMW"

Tesla Motors şi BMW poartă discuţii privind o colaborare strânsă în domeniul acumulatorilor pentru vehicule electrice şi a componentelor uşoare, titrează Der Spiegel în urma unui interviu cu Elon Musk.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Modele noi

Tesla Model S P85D este cel mai puternic sedan electric din lume

Tesla a prezentat cea mai puternică versiune a sedanului Model S. Aceasta poartă indicativul P85D, are două motoare electrice, 691 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3.2 secunde!
Marti, 12 August 2014 | Industrie

Tesla Model S pierde teren la fiabilitate după doi ani. Elon Musk: "Încercăm să atingem idealul platonic al maşinii perfecte"

După 26.000 de kilometri parcurşi în testul sub acoperire al celor de la Consumer Reports (SUA), Tesla Model S a experimentat o serie de probleme care i-au scăzut calificativele modelului electric.
Joi, 24 Iulie 2014 | General

Tesla Model S stabileşte un nou record: traversarea gratuită a Americii de la Vest la Est în 67 de ore

Jurnaliştii americani de la Edmunds au reuşit să bată recordul stabilit de angajaţii Tesla privind traversarea Americii de la o coastă la alta cu un Model S cu aproape nouă ore diferenţă.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Tehnologie

Tesla le permite celorlalţi constructori de automobile să le folosească toate patentele

Tesla Motors a făcut un anunţ interesant astăzi, prin care speră să schimbe industria auto. Elon Musk, fondatorul companiei, le va permite celorlalţi producători de automobile să le preia patentele pentru a putea construi şi ei vehicule electrice.
Luni, 07 Aprilie 2014 | Industrie

Tesla Model S face senzaţie în Norvegia: a devenit cel mai bine vândut model într-o singură lună în întreaga istorie a pieţei auto

Cu aproape 1500 de exemplare vândute în Norvegia în luna martie, Tesla Model S depăşeşte un record lunar de vânzări care ţinea din 1986. Modelul electric american este primul şi în clasamentul pe primele trei luni în statul scandinav.
Marti, 18 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Rinspeed XchangE, un nou concept al elveţienilor, prezintă potenţialul maxim al lui Tesla Model S

Elveţienii de la Rinspeed aduc la Geneva conceptul XchangE. Acesta prezintă o versiune autonomă a lui Tesla Model S şi ne arată cum ar putea să fie automobilele viitorului: se conduc singure şi nu emit noxe.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Mediu

Tesla Supercharger, reţeaua privată de staţii de încărcare a producătorului, se extinde şi în Europa

Reţeaua de staţii de încărcare "Supercharger" a celor de la Tesla, gratuită pentru clienţii de Model S, are deja 14 staţii în Europa şi permite o călătorie din Olanda până în Austria cu încărcare rapidă şi gratuită.
Joi, 21 Noiembrie 2013 | Modele noi

Tesla Model S înregistrează o nouă victorie: prima poziţie în clasamentul cititorilor Consumer Reports

Tesla Model S a obţinut o nouă recenzie pozitivă în SUA, de data aceasta din partea clienţilor care au răspuns la sondajul realizat de Consumer Reports.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Premii auto

Au fost anunţaţi Candidaţii pentru Car of The Year 2014

Juriul Car of The Year a anunţat candidaţii pentru ediţia 2014 a titlului de "Maşina Anului". Din 30 de modele noi propuse pentru lista finaliştilor, trei modele sunt vehicule electrice.
Marti, 27 August 2013 | Modele noi

Şeful Tesla: "Cererea pentru Model S depăşeşte capacităţile noastre de producţie"

Elon Musk, şeful Tesla Motors, susţine că producţia lui Model S nu poate face faţă cererii. Tesla tocmai a depăşit o valoarea de piaţă estimată de 20 de miliarde de dolari.
Miercuri, 21 August 2013 | Siguranta

Tesla Model S obţine cel mai mare punctaj din istorie la testele de siguranţă NHTSA

Tesla Model S, vehiculul electric de serie care fascinează publicul din întreaga lume, a reuşit să distrugă un dispozitiv de testare a forţelor G folosit de americanii de la NHTSA în timp ce-i evaluau siguranţă. Modelul a primit cel mai mare punctaj din istoria instituţiei.
Joi, 25 Iulie 2013 | Industrie

GM se teme de Tesla Motors: "Poate produce deranj dacă nu suntem atenţi"

"Tesla poate fi un element perturbator dacă nu îi acordăm atenţie". Acesta este crezul CEO-ului General Motors, Dan Akerson, care a construit o echipă dedicată analizei acţiunilor Tesla.
Miercuri, 15 Mai 2013 | Industrie

SUA: Tesla Model S depăşeşte navele-amiral ale trio-ului premium din Germania la vânzări în primul sfert al anului

În primele trei luni ale anului curent, Tesla Model S a reuşit să detroneze la vânzări navele-amiral ale trio-ului premium din Germania. Vorbim despre A8, Seria 7 şi S-Klasse, depăşite de un model 100% electric.
Miercuri, 08 Mai 2013 | Modele noi

Tesla ia în considerare un sistem de conducere autonom

Elon Musk, CEO-ul Tesla Motors, le-a relatat celor de la Bloomberg impresiile sale privind ideea de sisteme de conducere autonomă a vehiculelor şi a anunţat discuţii cu Google în vederea unui parteneriat.
Luni, 01 Aprilie 2013 | Industrie

Tesla: "Vânzările lui Model S au depăşit aşteptările şi am devenit profitabili"

Tesla Motors a anunţat vânzări peste aşteptări în februarie pentru Model S şi întoarcerea la profit odată cu cele 250 de unităţi suplimentare.
Vineri, 14 Decembrie 2012 | Modele noi

Tesla Model S - 681 kilometri cu o singură încărcare

Un client Tesla a reuşit să parcurgă 681 kilometri cu o singură încărcare, depăşind cu peste 200 kilometri autonomia anunţată de constructor.

Tag-uri similare

Opel, Tesla, vanzari, Chevrolet, productie, Europa, Daimler, design, vehicule electrice, electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru