Model S

Miercuri, 21 Februarie 2018 | Industrie

Tesla are probleme și cu livrările lui Model S și Model X: cumpărătorii trebuie să aștepte până la 5 luni pentru a primi mașinile

Tesla susține că cererea în creștere pentru Model S și Model X a generat timpi de livrare de până la 5 luni pentru cele două modele, în condițiile în care americanii au probleme asemănătoare și cu Model 3.
Joi, 15 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Bornă atinsă: Tesla a ajuns la 300.000 de mașini produse de la înființarea companiei

Tesla a anunțat că producția sa a ajuns recent la borna de 300.000 de mașini electrice construite de la data înființării companiei.
Luni, 18 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

O firmă olandeză de taxi vrea să-și vândă flota de Tesla Model S: mașini cu 200.000 km la bord și prețuri de 40.000 de euro

O firmă de taxi cu sediul în Amsterdam se pregătește să își reînnoiască flota și vrea să vândă câteva zeci de Tesla Model S pe care le are în posesie.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Hesla: olandezii au construit o Tesla alimentată cu hidrogen și cu autonomie de 1.000 km

O companie din Olanda a construit o mașină alimentată cu hidrogen, pornind de la o Tesla Model S, iar autonomia rezultată a fost aproape dublă, respectiv de 1.000 de kilometri.
Marti, 31 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Recomanzi și câștigi: un american va primi viitoarea generație Tesla Roadster pentru că a convins 55 de clienți să cumpere o Tesla

Ben Sullins, un proprietar de Model S din Statele Unite, a reușit să convingă 55 de oameni să-și cumpere o Tesla și va primi cadou viitoarea generație Tesla Roadster, ca bonus al programului de recomandare inițiat de companie.
Joi, 21 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Protejarea gamei: Tesla renunță la versiunea Model S 75 pentru a evita un "duel" cu Model 3

Tesla a anunțat că elimină din configurator versiunea Model S 75. Modificarea va avea loc în 24 septembrie, iar decizia a fost luată pentru a evita un "duel" cu noul Model 3.
Miercuri, 30 August 2017 | Masini electrice si hibride

Mașinile Tesla cu baterii de 100 kWh devin mai accesibile: reduceri de până la 5.000 de dolari

Tesla a operat o serie de reduceri de prețuri de până la 5.000 de dolari pentru versiunile de top ale lui Model S și Model X echipate cu acumulatori de 100 kWh, datorită reducerii costurilor la dezvoltarea acestora.
Joi, 17 Noiembrie 2016 | Tehnologie

Performanţe prin software: Tesla Model S şi Model X vor primi un update pentru a deveni şi mai rapide decât în prezent

Tesla Model S şi Model X vor reduce cu 0.1 secunde timpul de acceleraţie de la 0-100 km/h datorită unui update software care va fi disponibil începând din luna decembrie.
Luni, 26 Septembrie 2016 | Siguranta

Tesla salvează copiii uitaţi în maşină: aerul condiţionat, pornit automat la 40 de grade pentru a evita sufocarea

Cel mai nou update software al aplicaţiei Autopilot include o funcţie care prevede pornirea automată a aerului condiţionat la înregistrarea unei temperaturi de peste 40 de grade, pentru a evita decesele copiilor uitaţi în maşină.
Luni, 16 Mai 2016 | Siguranta

Un proprietar acuză: "Tesla Model S a produs singură un accident după ce am lăsat-o în parcare"

Un american susţine că maşina sa, un Tesla Model S, a pornit singură din parcare şi a provocat un accident după ce a lăsat-o în parcare. Marca a reacționat și susţine că şoferul nu a folosit în mod corect funcţia de parcare de la distanță Summon.
Luni, 11 Aprilie 2016 | Economic

Tesla Model S, peste limuzinele de lux germane: electrica lui Musk a învins în vânzări Mercedes Clasa S şi BMW Seria 7

Tesla Model S are cele mai mari vânzări în Vestul Europei în 2015 în zona sedanurilor de +100.000 de euro, după ce a reuşit să învingă la "mustaţă" Mercedes Clasa S, dar şi BMW Seria 7 sau Audi A8.
Sambata, 02 Aprilie 2016 | Modele noi

Curg comenzile pentru Tesla Model 3, încep discuțiile despre întârzierea producției: Elon Musk anunță 232.000 de precomenzi la doar 24 de ore de la lansare

Elon Musk anunță faptul că numărul de comenzi pentru Tesla Model 3 a depășit 230.000. Iar CEO-ul Tesla Motors regândește deja proiectul de producție al acestui nou model.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

New York devine electric: numărul de puncte de încărcare Tesla din Manhattan va fi de 3 ori mai mare decât cel al benzinăriilor clasice

Benzinăriile sunt deja în minoritate în Manhattan, centrul de business al New York-ului, însă acestea urmează să fie depășite de trei ori de numpărul punctelor de încărcare rapidă Tesla în următoarea jumătate de an.
Miercuri, 09 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

Anomalie electrică: proprietarul unui Tesla Model S, amendat cu 10.000 de euro pentru emisii excesive de CO2

Proprietarul unui Tesla Model S din Singapore a fost amendat cu aproape 10.000 de euro sub pretextul că maşina electrică are emisii excesive de dioxid de carbon. Elon Musk a primit asigurări că anomalia va fi investigată.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | Industrie

Cui îi trebuie showroom-uri? Un client Tesla a vândut de unul singur 188 de mașini în două luni

Vești amestecate dinspre Tesla la început de an. Pe de o parte, programul de recomandări inițiat de companie are rezultate excelente, iar vânzările au depășit pentru prima dată în istorie 50.000 de unități pe an. Pe de altă parte, un Model S a ars în condiții necunoscute la un punct de încărcare din Norvegia.
Joi, 01 Octombrie 2015 | Tehnologie

Germania: Toyota Mirai, Tesla Model S şi Toyota Prius Plug-in Hybrid au fost numite "Inovaţiile deceniului" în industria auto

Reputatul institut german Center of Automotive Management a realizat un Top 100 al inovaţiilor auto din ultimul deceniu. Toyota conduce clasamentul cu primul model electric de serie pe hidrogen.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Mediu

Poliţia din Los Angeles trece pe electrice: 288 de maşini încărcate la priză intră în flota LAPD

160 de electrice şi 128 de hibrizi plug-in fac acum parte din flota de patrulare de care beneficiază poliţiştii din Los Angeles. Între aceste maşini se numără şi un Tesla Model S P85D.
Miercuri, 26 August 2015 | Mediu

VIDEO: Record mondial neoficial de autonomie cu o maşină electrică de serie: 729 de kilometri cu Tesla Model S

Aproape 19 ore, aproape 730 de kilometri parcurşi cu un "plin" de baterie şi cost total 35 de lei. Aceasta este statistica recordului mondial de autonomie, realizat de un programator norvegian, client Tesla Motors.
Vineri, 14 August 2015 | Modele noi

Programul de recomandări de la Tesla dă roade: un norvegian va primi un Model X pentru că a convins zece prieteni să cumpere un Model S

Bjorn Nyland, unul dintre primii proprietari de Model S din Norvegia, este marele câștigător al programului de recomandări de la Tesla. Pentru că a convins zece oameni să cumpere un Model S, Bjorn va primi gratuit un Model X din seria limitată Founder's Edition.
Marti, 11 August 2015 | Industrie

Reuters: Tesla pierde aproximativ 4.000 de dolari la fiecare Model S vândut

Reuters estimează că Tesla Motors pierde bani pentru fiecare Model S vândut. Cifrele din 2015 anunță o pierdere aproximativă de 4.000 de dolari pentru fiecare unitate comercializată în al doilea sfert al anului.

Tag-uri similare

Opel, Tesla, vanzari, Chevrolet, productie, Europa, Daimler, design, vehicule electrice, electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru