Nissan Juke

Luni, 05 Septembrie 2016 | Siguranta

Pachet de siguranță la ofertă: Nissan Vision aduce toate sistemele de prevenire a accidentelor pe Qashqai, Juke și X-Trail

Nissan îmbunătățește nivelul de siguranță oferit de modelele Qashqai, X-Trail și Juke cu un pachet de sisteme denumit Vision.
Marti, 09 August 2016 | Industrie

Producţia europeană de Juke, Qashqai şi Leaf, în pericol? Viitorul fabricii Nissan din Marea Britanie depinde de Brexit

Nissan a dezvăluit că viitorul fabricii pe care o deţine la Sunderland, unde se produc modelele Juke, Qashqai şi Leaf, depinde de modul în care Marea Britanie va negocia ieşirea din Uniunea Europeană.
Joi, 21 Iulie 2016 | Modele noi

Detalii despre viitorul Nissan Juke: designul va fi cumințit și va fi introdus un motor de un litru

Nissan face ultimele pregătiri înainte de lansarea noii generații Juke. Modelul japonez va fi dezvoltat pe aceeași platformă cu fratele Qashqai și va beneficia de un design ușor cumințit.
Marti, 03 Mai 2016 | Modele noi

Înghesuit între Juke și Qashqai: acesta este Nissan Kicks, cel mai nou crossover al mărcii nipone

Nissan a găsit spațiu între Juke și Qashqai pentru a dezvolta un crossover inedit. Noul Nissan Kicks preia o parte dintre liniile convenționale ale lui Qashqai, dar vine cu factorul cool prezent pe Juke.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | Concepte

A sunat ceasul deșteptător pentru Volkswagen: germanii vor lansa T-Cross, conceptul un SUV mic, rival al lui Nissan Juke

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Volkswagen ia o decizie care s-a lăsat îndelung așteptată: lansarea unui SUV de clasă mică, rival al lui Nissan Juke și Renault Captur.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | General

Nissan aniversează cinci ani de Juke: doar japonezii ar putea sărbători cu origami

Nissan a decis să sărbătorească cinci ani de la lansarea lui Juke apelând la o tehnică japoneză cu o istorie de 2.000 de ani: origami. La fel ca Juke, macheta din hârtie a mașinii a fost făcută în Regatul Unit.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Nissan Gripz Concept anunță liniile viitoarei generații Juke

Dacă unul dintre semnele de întrebare pe care le aveați legate de mașinile viitorul era "Cum va arăta viitorul Juke?", avem astăzi un răspuns destul de elocvent: Nissan Gripz Concept demonstrează în ce direcție va merge al doilea Juke atunci când va fi lansat.
Miercuri, 03 Iunie 2015 | Modele noi

Hyundai Creta va fi numele celui mai mic SUV coreean, rival al lui Nissan Juke

Hyundai a anunțat oficial că primul său SUV de segment mic se va numi Creta. Modelul își propune să rivalizeze cu Nissan Juke și Peugeot 2008.
Miercuri, 29 Aprilie 2015 | Modele noi

Noua generaţie Nissan Juke nu va suferi modificări majore de design, dar va avea un interior rafinat

Chiar dacă a fost supus recent unui facelift, Nissan Juke se grăbeşte să revină pe piaţă cu o nouă generaţie, programată să ajungă în 2016.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Nissan Sway, conceptul care prefigurează înlocuitorul lui Micra, a debutat alături de gama Nismo

Nissan a prezentat la Geneva conceptul Sway. Acesta prefaţează înlocuitorul lui Micra şi vine cu un design inspirat de la fraţii săi mai mari. Standul Nissan prezintă şi noile 370Z Nismo, Juke RS Nismo şi GT-R Nismo.
Joi, 12 Februarie 2015 | General

Cele mai vândute SUV-uri mici şi compacte din Europa: Nissan Qashqai şi Renault Captur domină clasamentele

SUV-urile compacte şi mici de volum sunt în vogă în Europa. Analizăm astăzi clasamentul vânzărilor acestor modele pe piaţa europeană şi vedem care sunt cele mai vândute maşini de pe Continent.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Feature

ANALIZĂ: Ce SUV diesel poți cumpăra cu 20.000 euro?

Dacă eşti în căutarea unui SUV de buget care să consume puţin, Automarket încearcă să afle ce SUV sau crossover cu motor diesel putem achiziționa pentru suma maximă de 20.000 euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Modele noi

Ssangyong Tivoli: numele viitorului rival coreean al lui Nissan Juke

Ssangyong a anunțat că modelul cu care va ataca segmentul SUV-urilor mici, se va numi Tivoli. Crossover-ul va debuta anul viitor și va încerca să fure din clienții lui Nissan Juke.
Marti, 28 Octombrie 2014 | Modele noi

Mazda CX-3: prima schiţă oficială a modelului care va concura cu Nissan Juke

Mazda va da naştere unui crossover mai mic decât actualul CX-5. El se va numi CX-3 şi va încerca să atragă clienţii care până acum ar fi cumpărat doar Nissan Juke. Debutul său va avea loc luna viitoare.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Suzuki Vitara renaşte după 25 de ani sub forma unui SUV de clasă mică

Noul Suzuki Vitara reprezintă declaraţia de război împotriva actualului Nissan Juke. Constructorul japonez reînvie numele Vitara după 25 de ani şi îl aplică tot unui SUV de mici dimensiuni.
Vineri, 01 August 2014 | Modele noi

Hyundai va lansa un rival pentru Nissan Juke în 2017

Hyundai vrea să profite de pe urma creşterii pe care o înregistrează segmentul SUV-urilor mici şi promite un rival pentru Nissan Juke în anul 2017.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Modele noi

Infiniti a confirmat producţia crossover-ului compact QX30

Andy Palmer, preşedintele Nissan, a anunţat că divizia premium infiniti a aprobat proiectul unui crossover entry-level, botezat QX30. Debutul mondial este programat pentru anul viitor.
Joi, 10 Aprilie 2014 | Modele noi

Infiniti va prezenta un crossover bazat pe Nissan Juke

Infiniti va expune la Salonul Auto de la Beijing un exponat bazat pe platforma lui Nissan Juke. Modelul va primi o versiune de serie, care ar putea să fie comercializată doar pe piaţa din China.
Vineri, 07 Martie 2014 | GENEVA 2014

Şeful Nissan: „Vom oferi versiuni autonome pentru fiecare model din gama noastră”

Andy Palmer, şeful Nissan, a reiterat planurile companiei de a lansa un model care se va putea conduce singur până în 2020. Astfel de versiuni autonome vor fi introduse pentru fiecare model existent în gamă.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Nissan Juke facelift, anunţat de un teaser oficial

Nissan a publicat astăzi un teaser oficial pentru noul Juke facelift, model aşteptat să debuteze săptămâna viitoare cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Leaf, Nissan Qashqai, Geneva 2010, Nissan Juke, crossover, Nissan Micra, Juke, compact, Nissan Sunderland
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru