Nissan Juke

Marti, 13 Noiembrie 2012 | Modele noi

Şeful Honda: ”Vom construi un rival pentru Nissan Juke”

Preşedintele Honda a declarat că vom vedea un rival pentru actualul Nissan Juke, bazat pe viitoarea generaţie a modelului Jazz, programată să se lanseze în 2014.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Concepte

VW Taigun: conceptul celui mai mic SUV Volkswagen anunţă un nou motor TSI de un litru şi 110 CP

Touareg, Tiguan, Taigun. Cele trei nume vor constitui în 2014 linia de SUV-uri pe care Volkswagen o propune clienţilor săi din toată lumea. Noul Taigun Concept anunţă un concept rival al lui Nissan Juke şi Opel Mokka.
Joi, 19 Iulie 2012 | Autoipoteze

Nissan pregăteşte un model sport bazat pe platforma lui Juke

Nissan lucrează la un model sport bazat pe platforma lui Juke. Proiectul este denumit Mini-Z şi se va lupta cu Toyota GT-86 şi Subaru BRZ, totul cu un motor 1.6 turbo de 190 CP.
Miercuri, 13 Iunie 2012 | Modele noi

Nissan Juke Nismo - imagini şi detalii oficiale cu primul SUV mic de performanţă

Nissan a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Juke Nismo, versiunea de performanţă a SUV-ului de segment mic. Acesta vine echipat cu un motor turbo de 1.6 litri.
Joi, 07 Iunie 2012 | Modele noi

Renault va înlocui Modus cu un crossover asemănător cu Nissan Juke

Regii monovolumelor europene, francezii de la Renault, suferă după ce cererea pentru astfel de modele a scăzut mult în ultimii ani în Europa. Prima victimă este Modus, care va fi înlocuit cu un crossover derivat din conceptul Captur.
Joi, 24 Mai 2012 | Modele noi

Nissan Juke Nismo, primele informaţii

Avem primele informaţii despre versiunea de serie a lui Juke Nismo. Modelul va dezvolta peste 200 CP şi vine în standard cu un design deosebit.
Luni, 07 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen plănuieşte două SUV-uri mai mici decât Tiguan

Saga SUV-urilor mici şi foarte mici abia începe în Europa. Ultimii intraţi în horă sunt germanii de la Volkswagen, care plănuiesc două modele de acest tip bazate pe Up! şi pe Polo.
Joi, 03 Mai 2012 | Modele noi

Nissan Juke-R a fost confirmat pentru producţie

Nissan va construi o serie limitată de Juke-R. Până acum, trei clienţi au plasat comenzi ferme pentru cel mai puternic crossover din lume. Versiunea de serie a lui Juke-R va prelua mecanica generaţiei 2012 a lui GT-R.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Modele noi

Peugeot Urban Crossover - francezii se pregătesc să atace Nissan Juke

Peugeot a expus la Salonul Auto de la Beijing conceptul Urban Crossover, un SUV de segment B, ce îşi propune să se dueleze cu Nissan Juke.
Luni, 02 Aprilie 2012 | Autoipoteze

Renault pregăteşte varianta franceză a lui Nissan Juke

Renault lucrează la propriul crossover de segment mic. Modelul se va baza pe Juke şi va adopta reţeta modelului japonez, mizând tot pe un design nonconformist.
Duminica, 11 Martie 2012 | GENEVA 2012

Interviu cu Victor Nacif, vicele de design Nissan: "Juke a fost un risc enorm. Dar noi, cei de la Nissan, iubim riscul"

Automarket a stat de vorba la Geneva cu Victor Nacif, vicepreședintele biroului de design în cadrul Nissan Europa. Am aflat lucruri interesante despre cum a fost creat Juke, despre gama de crossovere Nissan și despre sursele sale de inspirație.
Vineri, 09 Martie 2012 | GENEVA 2012

Nissan: "Conceptul Invitation va ataca direct Ford Fiesta şi VW Polo"

Nissan va deveni primul constructor european care va oferi trei modele complet diferite în segmentul mic. Conceptul Invitation va da naştere unui model de serie care va ataca direct numele mari din această clasă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | Modele noi

Nissan confirmă: Juke-R accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde

Oficialii Nissan au confirmat specificaţiile tehnice ale lui Juke-R, proiectul lor special. Modelul are nevoie de 3.7 secunde să accelereze de la 0 la 100 km/h şi poate să atingă 257 km/h.
Vineri, 23 Decembrie 2011 | Motorsport

Nissan Juke-R va fi pace car în cursa de 24 de ore de la Dubai

Juke-R, proiectul centrului Nissan Technology Centre Europe, va fi dezlănţuit în postura de pace car pe circuitul Dubai Autodrome în cadrul cursei de 24 de ore organizate pe 14 ianuarie.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | General

Nismo va deveni divizia sportivă Nissan, un rival pentru RenaultSport

Nissan va transforma tunerul de casă Nismo în divizia sa sportivă. Japonezii vor să ofere astfel versiuni de performanţă pentru toate modelele comercializate în prezent.
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Modele noi

Nissan Juke a primit pachetul Nismo

Echipa Nismo i-a oferit lui Juke un pachet de accesorii. Modelul rezultat a fost expus la Salonul Auto de la Tokyo. Pentru moment, accesoriile nu sunt oferite spre vânzare.
Miercuri, 02 Noiembrie 2011 | Feature

FEATURE: O zi de joacă pe crossoverele Nissan: Qashqai, Juke şi Murano

Automarket.ro a testat la Malaga noul Qashqai 1.6 dCi, sistemul Around View Monitor - premieră în segmentul compact - şi a discutat cu un pilot care acum doi ani îşi pierdea nopţile pe Playstation, iar acum e pe podium la Le Mans.
Miercuri, 02 Noiembrie 2011 | Reportaj

REPORTAJ: Nissan Juke R - 485 de cai putere pe un experiment inedit

Automarket.ro a fost prezent la Malaga pentru a asista la dezvelirea oficială a unui Juke ceva mai special: Juke R. Cu şasiu şi performanţe de GT-R, dar cu faţa interesantă a lui Juke.
Vineri, 07 Octombrie 2011 | Industrie

Nissan a atins cea mai mare cotă de piaţă în Europa din istoria sa

Nissan a fost cea mai bine vândută marcă asiatică în Europa în septembrie 2011. Constructorul a realizat şi cea mai bună lună pe această piaţă de la debut.
Marti, 04 Octombrie 2011 | Modele noi

Nissan Juke-R, confirmat oficial

Oficialii Nissan au confirmat debutul unei versiuni a lui Juke echipată cu motorul lui GT-R R35 şi au anunţat că vor construi două exemplare ale acestui model.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Leaf, Nissan Qashqai, Geneva 2010, Nissan Juke, crossover, Nissan Micra, Juke, compact, Nissan Sunderland
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru