Nissan Juke Nismo, primele informaţii

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 24.05.2012
Avem primele informaţii despre versiunea de serie a lui Juke Nismo. Modelul va dezvolta peste 200 CP şi vine în standard cu un design deosebit.

Nissan Juke, crossoverul de segment B al japonezilor, a primit şi o versiune Nismo. Aceasta a fost dezvoltată de divizia motorsport a constructorului japonez şi va debuta pe piaţă până la sfârşitul anului 2012. Potrivit primelor informaţii, modelul va fi echipat cu u motor 1.6 Turbo cu injecţie directă de benzină care va dezvolta peste 200 CP. Vorbim despre o versiune îmbunătăţită a celui mai puternic motor oferit în gama Juke, care îl va face pe crossoverul nipon să fie şi mai dinamic. Pentru sporirea dinamismului, cei de la Nissan l-au echipat pe Juke cu un şasiu sport cu gardă la sol redusă şi suspensie mai fermă, în timp ce jantele de aliaj standard ale lui Juke Nismo sunt de 19 inch.

La nivel estetic, Nissan Juke Nismo va prelua cele mai multe dintre elementele conceptului prezentat în premieră mondială în luna martie, la Salonul de la Geneva (foto) şi va fi vopsit în alb cu accente roşii, culorile tunerului in-house al mărcii nipone. Barele de protecţie, spoilerul faţă, grila faţă şi pragurile laterale vor avea un design diferit, iar carcasele oglinzilor laterale vor fi optimizate aerodinamic.

La nivelul interiorului, modelul va avea alte pedale, un set de ceasuri de bord cu un design sportiv, feţe de uşi redesenate şi scaune scoică îmbrăcate în piele. Consola centrală a lui Juke este vopsită cu vopsea metalizată, în timp ce suprafeţele standard ale modelului primesc un finisaj mat.

Gama Nismo de la Nissan nu se opreşte la Juke, crossoverul fiind doar primul pas al diviziei de performanţă de la Nissan. Aceştia vor să ofere propria lor porţie de performanţă pentru modelele de volum, fiind aşteptate versiuni Nismo ale altor modele din gama niponilor. La fel ca în cazul lui Juke Nismo, ne putem aştepta la un pachet estetic, un interior mai sportiv, un şasiu sport şi un motor mai puternic.

Via | Auto-News.de

Comentarii (1)

  • super!
    Va fi si pe rosu ??
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru