Nissan Juke

Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | Feature

Amintiri din vacanţa de iarnă: maşini colorate, zăpadă lipsă, jeg pe şosele

În vacanţa de iarnă, membrii redacţiei Automarket se îndreaptă fiecare spre oraşul natal alături de un automobil proaspăt. Să vedem ce ne-au rezervat ultimele două săptămâni în materie de prieteni motorizaţi.
Joi, 21 Noiembrie 2013 | Modele noi

Nissan Juke Nismo RS - o nouă versiune de performanţă pentru SUV-ul japoonez

Nissan a expus la Salonul auto de la Los Angeles noul Juke Nismo RS. Este cea mai puternică versiune a SUV-ului de clasă mică, echipată cu acelaşi motor de 1.6 litri, capabil să livreze însă 215 cai putere.
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | Modele noi

Honda Vezel - noul SUV japonez de clasă mică rival pentru Nissan Juke

Honda a dezvăluit în cadrul Salonului de la Tokyo noul Vezel, replica sa pentru Nissan Juke. Modelul este un SUV de clasă mică, ce combină designul unui coupe cu practicalitatea unui monovolum.
Joi, 07 Noiembrie 2013 | Modele noi

Honda Urban SUV - rivalul lui Nissan Juke soseşte în versiune de serie la Salonul de la Tokyo

Honda va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Tokyo versiunea de serie a conceptului Urban SUV. Modelul de segment mic va rivaliza cu Nissan Juke.
Joi, 10 Octombrie 2013 | Modele noi

Nissan Juke Nismo RS - o versiune de 230 de cai va debuta la Salonul de la Los Angeles

Nissan va lansa la Salonul Auto de la Los Angeles o versiune de performanţă a actualului Juke Nismo. Modelul va oferi 230 de cai putere şi va avea o suspensie revizuită.
Luni, 23 Septembrie 2013 | Modele noi

Nissan Note a intrat oficial în producţie la uzina din Sunderland, Marea Britanie

Nissan a demarat producţia modelului Note la uzina sa din Sunderland, Marea Britanie. Modelul a generat 400 de noi locuri de muncă şi investiţii de 148 de milioane de euro.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | Modele noi

Suzuki ar putea construi în Ungaria un competitor al lui Juke

Viitorul Suzuki S-Cross ar putea primi un frate mai mic, spun englezii de la Autocar. Acesta va fi înlocuitorul lui SX4 şi va ataca segmentul lansat de Nissan Juke.
Luni, 13 Mai 2013 | Modele noi

Înainte de Captur, francezii şi-au dorit renaşterea lui Renault 4 ca rival pentru Fiat 500

În urmă cu doi ani, Renault se îndrepta cu paşi repezi către relansarea celebrului R4. Modelul ar fi trebuit să fie un rival pentru fiat 500. În locul său a fost preferat micul SUV Captur.
Joi, 09 Mai 2013 | Feature

Echipa de vacanţă: o săptămână cu Adam, Clio şi Juke Nismo

Zilele libere de 1 mai şi cele de Paşte s-au unit pentru a crea o minivacanţă de o săptămână. Ne-am bucurat şi am apucat care încotro alături de trei maşini de oraş, dar cu personalităţi diferite: Opel Adam, Renault Clio şi Nissan Juke Nismo.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Modele noi

Infiniti: ”Rivalul nostru pentru BMW Seria 1 se va adresa franţuzoaicelor care trăiesc în Londra”

Un oficial Nissan a dezvăluit imaginea clientului ideal pentru viitorul model compact din gama Infiniti, destinat a se bate cu BMW Seria 1 şi Audi A3. Debutul maşinii este aşteptat abia în 2015.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | Modele noi

Nissan Juke Nismo a intrat în producţie

Nissan a introdus în producţie versiunea Nismo a lui Juke la fabrica sa din Sunderland, Regatul Unit.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Evoluţia Nismo - divizia pentru performanţă Nissan

Nismo este pentru Nissan ceea ce este AMG pentru Mercedes-Benz sau divizia M pentru BMW. Este laboratorul unde se pregătesc cele mai perfomante Nissan-uri pentru stradă şi circuit. Şi pentru că Nismo vine oficial în Europa, facem o incursiune în povestea acestei divizii Nissan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Modele noi

Nissan a confirmat o versiune mai performantă a lui Juke Nismo

Nissan va lansa o versiune mai puternică şi mai manevrabilă a lui Juke Nismo în ultima parte a anului curent. Acest model va dezvolta aproximativ 210 CP.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Feature

Dakar 2013 în 17 de imagini spectaculoase

Dakar-ul 2013 a ajuns la final, marcând cinci ediţii ţinute în America de Sud. Pe lângă performanţele tuturor celor implicaţi, Dakar-ul ne lasă în fiecare an cu o colecţie de imagini impresionante.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Concepte

Honda Urban SUV - viitorul rival al lui Nissan Juke a debutat la Detroit

Honda a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Detroit conceptul Urban SUV, un promotor al viitoarei filosofii de design nipone şi al unui viitor model 4x4 rival pentru popularul Nissan Juke.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Autoipoteze

Renault Captur, prima imagine prelucrată digital a viitorului crossover mic

Prima imagine prelucrată digital a noului Renault Captur a fost realizată de cei de la Indian Autos Blog, aceasta fiind publicată cu o zi înainte de dezvelirea oficială a modelului franţuzesc.
Marti, 08 Ianuarie 2013 | Modele noi

Renault anunţă primul său crossover mic printr-o imagine frontală a acestuia

Primul crossover de segment B pe care Renault îl va construi pe platforma lui Nissan Juke este prezentat într-o fotografie-teaser. Modelul promite un design preluat în mare parte de la futuristul concept Captur (2011).
Luni, 07 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Peugeot 2008 - informaţii şi imagini oficiale

Peugeot a publicat astăzi primele imagini şi informaţii oficiale ale noului 2008, rivalul francezilor pentru Opel Mokka şi Nissan Juke. Modelul va debuta publica la Salonul de la Geneva.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Modele noi

Renault Captur, primele schiţe oficiale ale modelului de serie

Primele schiţe ale versiunii de serie a lui Renault Captur au fost publicate pe internet. Modelul prezintă un aspect estetic mai "cuminte" decât cel al ceonceptului.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Modele noi

Nissan lansează un program de personalizare pentru Juke

Nissan a anunţat disponibilitatea comandării a trei pachete de personalizare pentru Juke. Acestea sunt concentrate pe exterior, dar vor include elemente interioare în următoarele luni.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Leaf, Nissan Qashqai, Geneva 2010, Nissan Juke, crossover, Nissan Micra, Juke, compact, Nissan Sunderland
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru