Olanda

Luni, 28 August 2023 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, încă o victorie în cursa de casă, afectată de ploaie torențială

Max Verstappen a câștigat, pentru al treilea an la rând, Marele Premiu al Țărilor de Jos. Cursa de casă a pilotului de la Red Bull a fost afectată de ploaie torențială, însă dublul campion mondial a făcut față tuturor provocărilor pentru a-și extinde avantajul în campionat.
Luni, 06 Martie 2023 | Modele noi

Noul Rolls-Royce Phantom Syntopia, un exemplar unicat cu materiale textile aromate

Rolls-Royce a publicat imagini oficiale cu Phantom Syntopia. Acesta este un exemplar unicat creat în colaborare cu o creatoare de modă din Țările de Jos. Mașina vine dotată cu materiale textile aromate la interior, alături de o vopsea de tip cameleon și cel mai complex plafon înstelat al mărcii.
Luni, 05 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, victorie în fața propriilor suporteri! Russell și Leclerc pe podium

Max Verstappen a câștigat cursa sa de casă pentru al doilea an la rând. Pilotul olandez își mărește avantajul în clasamentul piloților la peste 100 de puncte față de Charles Leclerc și Sergio Perez. În spatele campionului mondial au terminat George Russell și pilotul monegasc.
Duminica, 04 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, pole în cursa de casă! Piloții Ferrari, la mai puțin de o zecime în spate

Max Verstappen a obținut un nou pole position în fața propriilor suporteri pe circuitul Zandvoort. În spatele campionului mondial vor pleca piloții Ferrari, Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr.
Joi, 31 Martie 2022 | Industrie

Audi oprește vânzările de mașini diesel în Olanda

Potrivit presei olandeze, Audi ar urma să oprească vânzarea mașinilor diesel în Țările de Jos din 1 aprilie 2022. Constructorul din Ingolstadt nu a confirmat încă această informație.
Joi, 19 Noiembrie 2020 | General

Orașul olandez Utrecht testează noi soluții pentru reducerea accidentelor: marcaje cu iluzii optice pentru reducerea vitezei

Autoritățile din orașul olandez Utrecht testează o serie de marcaje rutiere care generează iluzii optice, cu scopul ca șoferii să creadă că banda de circulație se îngustează, pentru a-i determina astfel să încetinească.
Joi, 28 Mai 2020 | F1 TOP

Cursa de Formula 1 din Olanda a fost anulată: noi schimbări în calendarul provizoriu pentru sezonul 2020

Olanda a renunțat la planurile de a găzdui cursa de Formula 1 în acest an, iar calendarul provizoriu a suferit noi modificări ca urmare a incertitudinilor în privința circuitului de la Silverstone.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | F1 TOP

Germania, Ungaria și Olanda se alătură negocierilor pentru noul calendar al Formulei 1: sezonul ar putea începe în 5 iulie în Austria

Germania, Ungaria și Olanda au confirmat că negociază prezența în noul calendar al sezonului 2020 al Formulei 1, care cel mai probabil va începe în 5 iulie în Austria.
Marti, 24 Martie 2020 | Economic

Primele indicii despre piața auto din Europa în timpul pandemiei: înmatriculările au scăzut cu 30% în Olanda în primele trei săptămâni ale lunii martie

Înmatriculările de mașini noi au scăzut în Olanda cu 30% în primele trei săptămâni ale lunii martie, ca urmare a pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Industrie

Olanda: “Jeep Grand Cherokee și Suzuki Vitara au manipulat emisiile diesel și ar putea fi interzise la vânzare”

Jeep Grand Cherokee și Suzuki Vitara ar fi trucat emisiile diesel cu ajutorul unor “strategii nepermise”, potrivit unei investigații a autorităților olandeze, care arată că ambele modele trebuie să fie “reparate” sau vor fi interzise la vânzare.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Mediu

Olanda va limita viteza maximă legală la 100 km/h pe timpul zilei, inclusiv pe autostrăzi: reducerea poluării va permite reluarea construcției de locuințe

Olanda a anunțat că va limita viteza maximă la nivel național la 100 km/h în timpul zilei, ceea ce va avea ca efect reducerea emisiilor și reluarea construcției de locuințe.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | F1 TOP

Cursa de Formula 1 din Olanda programată în 2020, în pericol să fie anulată: organizatorii au dificultăți să obțină autorizația pentru modernizarea circuitului

Cursa de Formula 1 programată în Olanda pe circuitul de la Zandvoort în 3 mai 2020 riscă să fie anulată din cauza faptului că organizatorii au dificultăți să obțină autorizația de mediu pentru modernizare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 21 Iulie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn a dat în judecată Nissan și Mitsubishi: cere daune de 15 milioane de euro pentru că a fost concediat

Carlos Ghosn a inițiat o acțiune în justiție în Olanda împotriva Nissan și Mitsubishi, după ce anul trecut a fost revocat din poziția de președinte al alianței pentru acuzații de delapidare. Ghosn cere daune de 15 milioane de euro pentru “greșeli grave” privind concedierea sa.
Marti, 14 Mai 2019 | F1 TOP

Olanda revine în calendarul Formulei 1 din sezonul 2020: circuitul de la Zandvoort va găzdui curse pentru prima oară după 35 de ani

Circuitul de la Zandvoort va găzdui Marele Premiu al Olandei timp de cel puțin trei sezoane începând din 2020. Cel mai probabil, cursa de la Barcelona va fi eliminată din calendar.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Economic

Electricele fac performanță în Olanda: SUV-ul Jaguar I-Pace a fost cel mai bine vândut model în decembrie 2018

Jaguar I-Pace a fost cel mai bine vândut model din Olanda în decembrie 2018, reușind să devină primul electric cu o astfel de performanță din țara lalelelor. În urma acestei performanțe, SUV-ul britanicilor a terminat anul pe locul secund în topul electricelor vândute în 2018 în Olanda.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Industrie

Franța, Olanda și Italia pregătesc impunerea unor recall-uri pentru modele diesel: Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X

Franța, Olanda și Italia intenționează să impună recall-uri în scandalul emisiilor diesel pentru modele precum Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X, potrivit unor informații din presa germană.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | Industrie

Brexitul, sperietoare pentru constructorii auto: Mini se gândește să mute o parte a producției în Olanda

Mini ia în calcul să mute o parte a producției din Marea Britanie în Olanda, în cazul eșuării negocierilor privind Brexitul, a anunțat șeful grupului BMW, Harald Krueger.
Luni, 18 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

O firmă olandeză de taxi vrea să-și vândă flota de Tesla Model S: mașini cu 200.000 km la bord și prețuri de 40.000 de euro

O firmă de taxi cu sediul în Amsterdam se pregătește să își reînnoiască flota și vrea să vândă câteva zeci de Tesla Model S pe care le are în posesie.
Luni, 16 Octombrie 2017 | Industrie

Mașini electrice în Țara Lalelelor: olandezii vor să interzică vânzarea de mașini convenționale noi până în 2030

Guvernul olandez a prezentat un plan prin care vrea să interzică vânzarea de mașini noi cu motoare diesel sau pe benzină până în 2030.
Vineri, 22 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Mașina biodegradabilă: studenții olandezi au construit o mașină electrică folosind exclusiv materiale ecologice

Un grup de studenți de la Universitatea Tehnologică din Eindhoven, Olanda, au construit o mașină electrică din materiale biodegradabile.

Tag-uri similare

BMW, Citroen, vanzari, Germania, Marea Britanie, test, Franta, Italia, criza, Belgia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru