Producator

Sambata, 30 Octombrie 2021 | Economic

Producătorii de componente auto din România se adaptează greu la noile tendințe

De ceva timp, faptul că ne îndreptăm spre un viitor dominat de mașini electrice, nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni. Lansările producătorilor auto s-au concentrat în principal în jurul mașinilor alimentate exclusiv de baterii sau hibride iar cererea clienților confirmă trendul ascendent al acestor autovehicule. Cu toate acestea, producătorii de componente auto din România se adaptează greu la aceste schimbări, conform secretarului general al Asociației Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Adrian Sandu.
Marti, 05 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla a cumpărat un producător american de baterii, furnizor pentru Lamborghini și GM: 218 milioane de dolari pentru Maxwell Technologies

Tesla a cumpărat Maxwell Technologies, o companie americană ce produce baterii și soluții de stocare a energiei, în schimbul a 218 milioane de dolari. Tesla vrea să pună mâna pe o tehnologie ce promite autonomie mai mare și costuri mai mici în cazul bateriilor pentru mașinile electrice.
Vineri, 21 Septembrie 2018 | Industrie

Chinezii de la Byton vor să intre în Europa: producătorul de mașini electrice pregătește lansarea primelor modele în 2020

Brandul electric Byton, înființat de chinezii de la Future Mobility (FMC), are planuri de intrare pe piața europeană în 2020, după ce va debuta oficial anul viitor pe piața asiatică.
Sambata, 29 Ianuarie 2011 | General

The Drivers: un serial TV dedicat Cursei de 24 de ore de la Le Mans

Producătorii Ridley şi Tony Scott sunt pe cale să lanseze un nou serial de televiziune care va purta denumirea de "The Drivers". Acesta va prezenta modul în care piloţii sunt capabili să dea totul pentru a se impune pe circuit.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | Industrie

Modelele electrice Volkswagen vor avea baterii Varta

Volkswagen a semnat un parteneriat cu producatorul de baterii Varta. Cele doua companii isi doresc sa realizeze un nou tip de baterii Litiu-Ion care sa ofere clientilor o autonomie marita.
Duminica, 20 Septembrie 2009 | Economic

BYD: "Vrem sa devenim liderul pietei auto mondiale"

Constructorul chinez de masini BYD vrea sa detina suprematia pe piata auto mondiala peste 15 ani. Acestia vor sa cucereasca piata din Asia si mai apoi sa patrunda in SUA si Europa.
Luni, 07 Septembrie 2009 | General

Bridgestone dezvaluie la Frankfurt o anvelopa "ecologica"

Bridgestone va dezvalui in cadrul editiei de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt un pneu cu resiztenta redusa la rulare precum si cea mai noua tehnologie run-flat.
Vineri, 13 Februarie 2009 | Economic

Fiat devanseaza Renault si GM in Europa in luna ianuarie

Fiat a reusit sa inmatriculeze mai multe masini decat Renault si General Motors in luna ianuarie pe Batranul Continent, urcand pe locul patru in topul producatorilor europeni.
Miercuri, 28 Ianuarie 2009 | Economic

Industria auto britanica a primit un ajutor de 2.47 miliarde de euro

Guvernul britanic a aprobat un imprumut de 2.47 milioane de euro pentru redresarea constructorilor auto afectati de criza.
Luni, 26 Ianuarie 2009 | Industrie

Germania sprijina substantial industria auto

Guvernul german ofera un bonus de 2.500 de euro celor care isi caseaza vechiul automobil in schimbul unuia nou, in cadrul unui program sustinut cu un fond de 50 miliarde euro.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Toyota, Nissan, Fiat, Honda, vanzari, General Motors, China, Germania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru