Fiat devanseaza Renault si GM in Europa in luna ianuarie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 13.02.2009
Fiat a reusit sa inmatriculeze mai multe masini decat Renault si General Motors in luna ianuarie pe Batranul Continent, urcand pe locul patru in topul producatorilor europeni.

Esential

79.040 de unitati a vandut Fiat in Europa in luna ianuarie.

Pentru fanii Fiat avem astazi o veste buna si una proasta. Constructorul italian inregistreaza vanzari in scadere la finele lunii ianuarie dar reuseste sa se claseze printre primii producatori europeni in topul inmatricularilor.

Datele publicate recent de Global Insight Institute au anuntat o scadere de 26.4% a vanzarilor constructorului din Torino, in conditiile in care intreaga piata a inregistrat rezultate negative. Asadar, Fiat a reusit sa vanda in ianuarie, la nivel european, doar 79.040 de masini fata de 107.335 de unitati cate livrase in aceeasi perioada a anului trecut. Cota de piata a italienilor a scazut si ea de la 8.9% la 8.8%.

Cu toate acestea, vanzarile slabe inregistrate si de ceilalti constructori care activeaza pe piata europeana, au facut ca Fiat sa se claseze pe locul patru in topul inmatricularilor de pe Batranul Continent, in luna ianuarie. Constructorul din Torino a reusit astfel sa depaseasca rivali cu renume ca Renault si General Motors.

via | Autoblog

Comentarii (5)

  • really doe?
    Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor preluate de pe alte site-uri. Ne rezervam dreptul de a nu comenta prea mult pe marginea lor.....Nu creseti ca asa ar fi mai bine sa sune un disclaimer undeva deasupra articolelor voastre.

    Intrati pe site-ul ACEA sau Fiat si pe urma mai vorbim.......

    good night Automarket, and happy copy and paste too.
    0 0
  • really!!!
    @eu mai intra o data pe ACEA si vezi ca ordinea chiar e corecta
    0 0
  • not quite as...
    b2704 aka gigel, alea-s date preliminare, nu finale! vezi ce scrie acolo in raportul ACEA?????????? cunosti notiunea de preliminar? fa ochii mari si citeste bine ce se scrie in acele tabele......stelute, precizari, alea alea.
    0 0
  • !
    @eu alias stie-tot cam cat crezi tu ca e marja de eroare de la estimari la rezultatele finale ?!!!uite unde era specialistu' ..treci la culcarica mai bine ca apar acu ' stelutele'
    0 0
  • nenea, vrobesti romaneste???
    get lost Sunny. invata sa citesti un raport, dupa care putem bea o bere. spui tampenii! fratie, nu e vorba de marje de eroare ci de faptul ca nu toate datele furnizate de producatori sunt de cele mai multe ori exacte!

    uita-te matale intre raportul APIA si ACEA la vanzarile totale pe 2008 in Romania si pe urma mai vorbim.........

    datele vor avea acuratetea necesara la trimestru, domnule! ar fi trebuit sa stii asta, daca lucrezi in presa auto....

    ma duc sa ma uit la OTV. mai bine magda ciumac decat b2704.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru