The Drivers: un serial TV dedicat Cursei de 24 de ore de la Le Mans

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 29.01.2011
Producătorii Ridley şi Tony Scott sunt pe cale să lanseze un nou serial de televiziune care va purta denumirea de "The Drivers". Acesta va prezenta modul în care piloţii sunt capabili să dea totul pentru a se impune pe circuit.

Celebri realizatori şi producători britanici de filme Tony şi Ridley Scott sunt pe cale să dea naştere unui serial TV dedicat Cursei de 24 de ore de la Le Mans. Acesta va purta denumirea de "The Drivers" şi are la bază cartea "Shelby man, cars, legend" scrisă de A. Wallace.

Pentru realizarea acestui serial TV, cei doi producători au strâns laolaltă o mulţime de piloţi tineri din SUA, Germania, Franţa şi Marea Britanie. Serialul va prezenta modul în care aceşti piloţi, prieteni sau rivali, vor da totul pentru a se impune pe circuit.

Am crescut în nordul Marii Britanii, pe vremea când Stirling Moss era considerat un erou. Toată lumea îşi dorea să devină pilot de curse. Acesta este un proiect foarte ambiţios şi reprezintă o mare oportunitate prin care putem spune povestea acestor oameni care ar face orice să câştige Cursa de 24 de ore de la Le Mans, a declarat Ridley Scott.

Via | Nouvelobs

Comentarii (1)

  • corectura
    producatorii sunt „celebrii producători” nu „celebri producători”
    bafta!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru