Renault Zoe

Joi, 11 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault dezvoltă o nouă generație Zoe: francezii țintesc o autonomie de 400 de kilometri conform WLTP

Viitoarea generație Renault Zoe ar urma să ajungă pe piață în 2020. Conform primelor informații, francezii vor ca modelul electric să ofere o autonomie de 400 de kilometri, valoare măsurată conform WLTP, plus îmbunătățiri consistente la nivelul interiorului.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Studiu: 8 mașini electrice din 10 au obținut în teste reale o autonomie apropiată de datele oficiale

Kia Soul EV, Volkswagen e-Golf, Hyundai Ioniq și BMW i3 au obținut autonomii mai mari în condiții reale decât datele oficiale WLTP, în timp ce Opel Ampera-e, Renault Zoe, Tesla Model S și Model X s-au apropiat de cifrele oficiale.
Miercuri, 08 August 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de hibrizi plug-in și mașini electrice în Europa, după primele 6 luni: Nissan Leaf este lider, urmat de Renault Zoe și BMW i3

Vânzările de mașini electrice și hibrizi plug-in din Europa au crescut cu 43% în primele 6 luni din 2018, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Nissan Leaf a fost pe primul loc în clasament, la foarte mică distanță în fața lui Renault Zoe, în timp ce pe locul trei s-a situat BMW i3.
Vineri, 06 Iulie 2018 | Intern

Renault Zoe, disponibil și în România cu motorul de 110 cai putere: noua versiune a mașinii electrice costă 35.000 de euro

Modelul electric Renault Zoe este disponibil și pe piața din România cu noul motor R110 de 110 cai putere. Noua versiune poate fi comandată doar pe nivelul de echipare Intens și are un preț de comercializare de 35.150 de euro.
Joi, 05 Iulie 2018 | Industrie

Schimbare de lider: Nissan Leaf devine cea mai vândută mașină electrică din Europa. Zoe și e-Golf completează clasamentul

Nissan profită la maximum de recent lansata nouă generație a lui Leaf pentru a aduna cele mai multe vânzări înregistrate de o mașină electrică în Europa în primele cinci luni ale anului 2018.
Luni, 18 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault investește un miliard de euro în mașini electrice: francezii vor dubla producția lui Zoe și pregătesc noi modele electrice

Renault a anunțat un plan de investiții care vizează dublarea producției lui Zoe, dezvoltarea de noi modele electrice pe o platformă comună cu Nissan și triplarea producției de motoare electrice.
Joi, 17 Mai 2018 | Economic

Nissan Leaf a fost detronată din topul celor mai vândute mașini electrice din lume: un model chinezesc a preluat prima poziție

Baic EC a fost cea mai vândută mașina electrică din lume în primele luni ale anului, după ce a reușit să surclaseze Nissan Leaf. Renault Zoe, Tesla Model S și Tesla Model X au înregistrat scăderi semnificative.
Joi, 10 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Renault susține că autonomia ideală a mașinilor electrice este de 300 de kilometri: "Șoferii conduc doar 50 de kilometri pe zi"

Carlos Ghosn susține că proprietarii de mașini electrice se mulțumesc cu o autonomie reală de 300 de kilometri, întrucât studiile arată că aceștia călătoresc în medie doar 50 de kilometri pe zi.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Record de vânzări pentru Renault: francezii au livrat peste 5.000 de mașini electrice într-o singură lună

Renault a reușit să vândă peste 5.000 de mașini electrice în luna martie 2018, cu 25% mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut. Este pentru prima dată când francezii reușesc o astfel de performanță într-o singură lună.
Luni, 02 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de hibrizi plug-in și mașini electrice în februarie în Europa: Renault Zoe a devenit lider, urmat de VW e-Golf și BMW i3

Vânzările de mașini electrice și hibrizi plug-in din Europa au crescut cu 39% în februarie, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Renault Zoe a devenit liderul clasamentului, după ce a detronat Volkswagen e-Golf, iar pe locul trei s-a situat BMW i3.
Marti, 20 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Sărbătoare la Renault: Zoe, cea mai vândută mașină electrică din Europa, a ajuns la 100.000 de unități produse de la lansare

Renault a anunțat că a produs 100.000 de unități ale modelului electric Zoe, care a devenit treptat cea mai vândută mașină electrică din Europa.
Luni, 19 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Renault Zoe primește îmbunătățiri: motor nou de 108 cai putere, autonomie de 300 de kilometri și conectivitate Android Auto

Renault a introdus un motor nou de 108 cai putere pentru modelul electric Zoe, dar și conectivitate Android Auto. În plus, modelul are o autonomie anticipată de 300 de kilometri conform noului standard WLTP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe ar putea veni la Geneva într-o variantă mai puternică: motorul electric al compactei franceze ar urma să primească 16 CP în plus

Renault va lansa o nouă versiune a electricei Zoe la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, motorul mașinii urmând să primească 16 cai putere în plus, potrivit unor surse citate de publicația Autocar.
Duminica, 21 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault anticipează o concurență mai dură pentru Zoe în 2018: competitivitatea este prioritatea francezilor

Renault Zoe a fost cea mai vândută mașină electrică din Europa în ultimii ani, dar francezii spun că poziția lor poate fi amenințată de concurența tot mai dură dacă nu rămân la fel de competitivi.
Joi, 14 Decembrie 2017 | Modele noi

Forța să fie cu tine: Renault prezintă ediția specială Zoe Star Wars

Renault a prezentat modelul Zoe Star Wars. Ediția specială a fost dezvelită cu ocazia lansării noului film Star Wars: The last Jedi. Noul Zoe Star Wars va fi produs în doar 1.000 de exemplare și va putea fi comandat doar pe piața din Franța.
Marti, 07 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Demonstrație video: Renault testează un sistem autonom de evitare a obstacolelor

Renault a publicat un clip video în care ne arată cum funcționează sistemul său de evitare a obstacolelor fără asistență din partea șoferului.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

BMW i3, cea mai cumpărată mașină electrică din România: piața a crescut de 3 ori în ultimul an

BMW i3 este cea mai cumpărată mașină electrică din România în primele nouă luni din acest an, potrivit datelor APIA.
Vineri, 27 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault crește producția electricului Zoe: vânzările s-au dublat după lansarea versiunii cu autonomie de 400 de kilometri

Renault a angajat personal suplimentar pentru a crește producția modelului electric Zoe, pe fondul dublării vânzărilor după lansarea versiunii cu autonomie de 400 de kilometri.
Joi, 26 Octombrie 2017 | Economic

Noua generație Nissan Leaf amenință supremația lui Renault Zoe în Europa: 3.500 de unități vândute în prima lună de la lansare

Noua generație Nissan Leaf s-a vândut în peste 3.500 de unități în Europa în prima lună de la lansare, cu mult peste media de 2.600 de unități înregistrată lunar de Renault Zoe pe segmentul mașinilor electrice.
Vineri, 08 Septembrie 2017 | Industrie

Mașinile electrice, cea mai mare creștere din Europa în 2017: Renault Zoe este pe primul loc în topul vânzărilor

Vânzările de mașini electrice în Europa au crescut puternic în primele șase luni ale anului, înregistrând un avans de 56% față de 2016.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Smart, Renault Zoe, Smart Fortwo, Zoe, Smart Forfour, motoare Mercedes, Renault Twizy, motoare Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru