Renault Zoe

Luni, 10 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Șeful Renault Sport: „Bateriile actuale ne permit să ne gândim la un Renault Zoe RS”

Șeful diviziei Renault Sport susține că vom vedea în viitor un model de performanță propulsat 100% electric. Zoe este un candidat ideal, având în vedere că noul pachet de baterii oferă o autonomie mai mare.
Miercuri, 24 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe rămâne cea mai vândută mașină electrică din Europa. Nissan Leaf și BMW I3 completează podiumul

Creșterea autonomiei la 400 de kilometri consolidează poziția Renault în topul celor mai vândute mașini electrice din Europa, în timp ce vânzările lui BMW i3 au crescut de peste două ori.
Luni, 22 Mai 2017 | Intern

Versiunea de 400 de kilometri a lui Renault Zoe poate fi comandată în România: prețul pleacă de la 33.000 de euro

Renault Zoe cu autonomie de 400 de kilometri este disponibil în România. Prețul începe de la 33.000 de euro cu TVA.
Joi, 27 Aprilie 2017 | General

Renault Zoe e-Sport accelerează de la 0 la 100 de km/h în 3.2 secunde, adică mai repede decât un monopost de Formula E

Renault a anunțat pe contul său de Twitter că prototipul Zoe E-Sport pe care l-am văzut la Salonul de la Geneva accelerează mai repede decât un monopost de Formula E.
Miercuri, 15 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe recuperează teren prețios pe piața vehiculelor electrice: în Franța are 50% din piața mașinilor cu zero emisii

Renault a dat lovitura cu actualul Zoe. Mașina electrică se vinde atât de bine încât are toate șansele să îl detroneze pe fratele de concern, Nissan Leaf.
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

Renault Zoe e-Sport Concept sau cum ar trebui să arate o mașină electrică: 460 de cai putere și 3.2 secunde până la 100 km/h

Renault Zoe e-Sport este un concept bazat pe versiunea de serie a modelului electric care iese în evidență printr-un design agresiv și un motor de 460 CP, care îi permite să ajungă la 100 km/h în numai 3.2 secunde.
Marti, 13 Decembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Schimbare majoră pentru cele mai populare electrice: viitoarele generaţii Renault Zoe şi Nissan Leaf vor concura în acelaşi segment

Alianţa Renault-Nissan va dezvolta o platformă comună pentru viitoarele generaţii ale modelelor electrice Zoe şi Leaf. Acestea vor concura în acelaşi segment, însă nu este clar care dintre modele va avea dimensiuni diferite.
Joi, 06 Octombrie 2016 | Masini autonome

Electric și autonom: Renault va testa în China o flotă de exemplare Zoe care se pot conduce singure

Gustul mașinilor autonome prinde și la Renault. Francezii au anunțat oficial că vor testa o flotă de exemplare Zoe cu sisteme autonome de rulare pe o porțiune de doi kilometri a unui bulevard din Wuhan, China.
Marti, 20 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Mașinile electrice europene se bat în autonomii generoase: Renault Zoe va avea o o baterie mai mare, suficientă pentru 354 de kilometri

Renault se pregătește să lanseze o versiune cu o autonomie mai generoasă a actualului Zoe. Modelul electric ar urma să poată parcurge 354 de kilometri cu un singur plin de energie.
Vineri, 09 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Jackpot electric: Renault Zoe a dat lovitura în Europa și i-a ajutat pe francezi să vândă 100.000 de mașini cu zero emisii

Renault a dat lovitura cu actualul Zoe. Modelul electric i-a ajutat pe francezi să domine piața europeană de profil și să sărbătorească 100.000 de mașini cu zero emisii vândute până în prezent.
Marti, 02 August 2016 | Economic

Renault Zoe și BMW i3 intră în clubul select al celor mai populare mașini electrice din lume

Renault Zoe și BMW i3 au reușit să depășească pragul de 50.000 de unități vândute la nivel global. În plus, Zoe este cel mai vândut model electric în prima parte a anului.
Vineri, 22 Iulie 2016 | Economic

Bătaie strânsă între mașinile care nu-i interesează pe români: Topul celor mai vândute mașini electrice și hibride în Europa

În primele cinci luni ale anului, pentru titlul de cea mai bine vândută mașină electrică din Europa s-a dat o luptă strânsă. Învingător a ieșit Nissan Leaf. În clasamentul mașinilor hibride, Outlander PHEV nu a avut nici o emoție.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 29 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Francezii îi înving pe nemţi la ei acasă: Renault Zoe, cea mai vândută maşină electrică din Germania

Renault Zoe este cea mai vândută maşină electrică în Germania în primele 5 luni ale anului, în care modele germane electrice sau plug-in hybrid precum Volkswagen Passat GTE, Audi A3 e-tron sau BMW i3 au înregistrat vânzări semnificativ mai mici.
Vineri, 22 Aprilie 2016 | Industrie

Aniversare electrică: Renault Zoe a ajuns la o producţie de 50.000 de unităţi. 98% dintre clienţi sunt mulţumiţi de maşină

Renault a produs 50.000 de unităţi Zoe, cel mai bine vândut model electric din Europa. Potrivit unui studiu al francezilor, 98% dintre clienţi sunt mulţumiţi de alegerea făcută.
Joi, 24 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

Recall la electrice: un sfert din producţia lui Renault Zoe, în service pentru risc de avarii la furtunurile care transportă lichidul de frână

Renault a chemat în service peste 10.000 de maşini electrice Renault Zoe, adică un sfert din producţia totală, pentru risc de avarii la furtunurile care transportă lichidul de frână.
Luni, 14 Martie 2016 | Economic

Nissan Qashqai și Audi Q3 au tras după ei segmentul european al SUV-urilor în anul 2015

Segmentul SUV-urilor a continuat să crească și în 2015, ajutat de cererea mare pentru modele ca Nissan Qashqai, Audi Q3, Renault Captur și Volvo XC60.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

Viziunea Renault pentru mașini electrice: "Nu suntem Tesla, mizăm pe modele ieftine"

Renault nu are nicio intenție să devină un rival pentru Tesla, întrucât strategia vizează îmbunătățirea gamei de mașini electrice accesibile. Francezii nu plănuiesc lansarea unui nou model electric în următoarea perioadă.
Marti, 19 Ianuarie 2016 | Economic

La Renault funcționează legea compensației: francezii au vândut cele mai multe mașini electrice în Europa

Renault a anunțat numărul de mașini electrice comercializate în decursul lui 2015. Francezii au vândut cele mai multe mașini cu zero emisii din Europa.
Vineri, 18 Decembrie 2015 | Mediu

Cum să economisești 18 tone de CO2 în două săptămâni: plimbi președinții în mașini electrice în loc de limuzine

Renault-Nissan a oferit 200 de mașini electrice organizatorilor Formului pe teme de mediu care a avut loc timp de 14 zile la Paris. Rezultat: 175.000 de kilometri pur electric care au economisit 18 tone de CO2.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Renault: Zoe va avea o autonomie electrică de 500 de kilometri în 2020

Renault Zoe este un model important în gama de automobile electrice produse de constructorul francez. Deși este pe piață din 2012, un oficial Renault confirmă că un facelift nu este încă prevăzut.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Smart, Renault Zoe, Smart Fortwo, Zoe, Smart Forfour, motoare Mercedes, Renault Twizy, motoare Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru