Renault Zoe

Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Colaborarea Daimler cu Renault-Nissan continuă: pick-up Mercedes bazat pe Navara și versiuni electrice Smart cu tehnologia de pe Renault Zoe

Pornită inițial ca o colaborare care a avut scopul de a experimenta în câteva zone ale pieței, colaborarea dintre Renault-Nissan și Daimler a ajuns în al șaselea an și anunță noi produse comune interesante.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Intern

Renault Zoe va oferi în acest weekend curse gratuite cu Uber în București

Renault va sărbători Ziua Internațională a Mediului oferind curse gratuite cu modelul electric Zoe în București. Pentru a apela la acestea, utilizatorii trebuie să descarce o variantă dedicată a aplicației Uber.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Renault Zoe, maşina electrică de clasă mică a francezilor, are acum o autonomie de 240 kilometri

Francezii de la Renault au anunţat că au modificat motorul electric al lui Zoe şi au reuşit să mărească autonomia acestui model cu 14%, totalizând 240 de kilometri. Veştile au venit în cadrul conferinţei de presă organizate la Salonul Auto de la Geneva.
Luni, 19 Ianuarie 2015 | Industrie

Topul vânzărilor de maşini electrice în Europa în 2014: Nissan Leaf, Renault Zoe, Tesla Model S

Renault-Nissan domină topul vânzărilor de maşini electrice în Europa în anul 2014. Conform statisticilor naţionale de vânzări, Leaf şi Zoe au împreună aproape o jumătate din piaţă.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Economic

Alianţa Renault-Nissan a vândut 200.000 de maşini electrice în patru ani

Renault şi Nissan au vândut împreună 200.000 de maşini cu zero emisii în doar patru ani. Nissan Leaf este, de departe, hitul Alianţei franco-japoneze.
Marti, 13 Mai 2014 | Modele noi

Renault: "Ne bucurăm că alţi constructori lansează maşini electrice în Europa"

În ciuda faptului că vânzările de vehicule electrice sunt sub aşteptări, cei de la Renault se declară încântaţi că alţi producători de automobile au intrat în acest segment.
Luni, 16 Decembrie 2013 | Tehnologie

Renault: "Vom avea o maşină autonomă de serie până în 2020"

Renault lucrează la un automobil autonom, urmând să prezinte un prototip la Salonul Auto de la Geneva. Versiunea de serie va debuta până în anul 2020.
Marti, 29 Octombrie 2013 | Industrie

Electrica Renault Zoe nu-şi va atinge ţintele de vânzări planificate

Analiştii din industrie spun că Zoe nu va reuşi să atingă rezultatele de vânzări aşteptate de conducerea Renault. Estimările plasează hatchback-ul electric cu mult sub aşteptările companiei.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Premii auto

Au fost anunţaţi Candidaţii pentru Car of The Year 2014

Juriul Car of The Year a anunţat candidaţii pentru ediţia 2014 a titlului de "Maşina Anului". Din 30 de modele noi propuse pentru lista finaliştilor, trei modele sunt vehicule electrice.
Joi, 08 August 2013 | Modele noi

Renault: "Nu vom lansa electrice noi, ne concentrăm pe gama actuală"

Reprezentanţii Renault au anunţat că nu vor lansa modele electrice noi în viitorul apropiat, preferând să se concentreze pe promovarea şi comercializarea gamei actuale.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Mediu

Alianţa Renault-Nissan a vândut 100.000 de vehicule electrice

Renault şi Nissan au luat o opţiune serioasă în dominarea pieţei destinată automobilelor electrice. Cele două companii au vândut împreună 100.000 de vechiule cu zero emisii.
Joi, 23 Mai 2013 | Modele noi

Renault interacţionează cu fanii de la Facebook: Vreţi un Zoe Cabrio?

Renault a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine prelucrată digital care prezintă o versiune decapotabilă a lui Zoe şi a cerut părerea publicului privind o eventuală versiune de serie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Economic

Renault Zoe a adunat 80% din comenzile segmentului electric din Franţa în luna martie

Renault Zoe se dovedeşte un succes pe piaţa din Franţa. Modelul celor de la Renault a reuşit să adune 80% din comenzile înregistrate în segmentul electric în luna martie, depăşind cu mult Nissan Leaf.
Joi, 14 Martie 2013 | Premii auto

World Car of The Year 2013: Iată lista scurtă a finaliştilor!

Mercedes-Benz A-Klasse, Porsche Boxster, Subaru BRZ şi Volkswagen Golf 7 se vor lupta pentru titlul de World Car of The Year 2013.
Marti, 26 Februarie 2013 | Modele noi

Renault: "Zoe va fi lansat în Europa în următoarele luni"

Renault a anunţat debutul comercial al lui Zoe pe piaţa din Europa. În prezent, modelul electric este oferit doar în Franţa, dar clienţii din alte ţări îl vor putea comanda în următoarele luni.
Luni, 04 Februarie 2013 | Premii auto

OFICIAL: Cei 10 finalişti World Car of the Year 2013

Organizaţia care decernează premiile World Car of the Year a anunţat finaliştii ediţiei 2013. Câştigătorul va fi anunţat în 28 martie, la Salonul Auto de la New York.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Modele noi

Renault Zoe primeşte o nouă "lovitură": nu poate fi încărcat de la o priză standard

Vânzările lui Renault Zoe ar putea primi o nouă lovitură, pe lângă cererea slabă înregistrată de până acum: modelul nu poate fi încărcat de la o priză standard, necesitând un încărcător de 1.000 de euro.
Luni, 17 Decembrie 2012 | Modele noi

Renault a livrat primul exemplar al modelului electric Zoe

Unul dintre miniştrii francezi este fericitul posesor al primului exemplar Renault Zoe ieşit pe poarta fabricii
Vineri, 23 Noiembrie 2012 | Modele noi

Renault amână lansarea lui Zoe pentru a-l favoriza pe Clio

Francezii de la Renault se tem că lansarea lui Zoe la scurtă vreme de la debutul lui Clio ar putea penaliza vânzările modelului echipat doar cu motoare cu ardere internă, aşa că au decis amânarea debutului lui Zoe.
Joi, 11 Octombrie 2012 | General

Renault Kangoo Z.E. şi ZOE vor intra în flota DHL Express din Franţa în 2015

Renault le va furniza celor de la DHL Express o flotă de 50 de vehicule electrice pentru divizia din Franţa. Livrările vor fi finalizate până în 2015.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Smart, Renault Zoe, Smart Fortwo, Zoe, Smart Forfour, motoare Mercedes, Renault Twizy, motoare Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru