Renault Zoe

Joi, 20 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ultima zi. Sibiu-București: Final în turul electric

1700 km, cinci mașini electrice și un turneu prin cele mai importante orașe din România. Am reușit să terminăm o săptămână plină în care am reușit să demonstrăm că se poate călători (fără probleme) cu un automobil electric în România anului 2019.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ziua 6. Timișoara - Sibiu: din inima Banatului în inima Transilvaniei

Ne îndreptăm către casă. Birourile noastre cu volan încep să devină o rutină. Ne trezim, plecăm în liniște, încărcăm și apoi conducem din nou în liniște. Festivalul de Teatru de la Sibiu ne-a strecurat însă niște glucoză culturală în vene atunci când ne așteptam mai puțin. #ElectricRomânia powered by Kaufland și-a consumat penultima zi.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 5. Oradea - Timișoara: de la Piața Unirii la Piața Unirii

Ne îndreptăm cu pași mari către finish-ul turului nostru cu mașini electrice. Suntem în ziua cinci în #ElectricRomânia powered by Kaufland și am pus cap-compas spre sud, coborând de la Oradea spre Timișoara via Arad, pentru o pauză de masă pentru oameni și mașini.
Luni, 17 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 4. De la Târgu Mureș la Oradea: Sprint de-a latul Transilvaniei

A patra zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat cu o ședință foto în Târgu Mureș în spatele zidurilor cetății medievale. Caravana și-a continuat drumul către Oradea, poposind mai întâi în Cluj-Napoca. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu.
Duminica, 16 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 3. De la Iași la Târgu Mureș: am trecut cu bine de cea mai lungă zi a turului

A treia zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat cu o ședință foto în Iași în incinta Palas Mall. Caravana și-a continuat drumul către Târgu Mureș poposind mai întâi în Piatra Neamț. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu, iar mai apoi au traversat Cheile Bicazului.
Sambata, 15 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania. Jurnal de bord, ziua 2. De la Bacău la Iași: o zi relaxantă pe dealurile Moldovei

A doua zi din #ElectricRomania powered by Kaufland a fost una lejeră, cu doar 120 km de parcurs între Bacău și Iași. Am profitat de drumurile superbe din Moldova pentru a ne familiariza cu mașinile electrice din caravana noastră. Pentru că mâine începe greul.
Vineri, 14 Iunie 2019 | Modele noi

Prima imagine cu noua generație Renault Zoe a "scăpat" pe internet: subcompacta electrică ar putea fi prezentată în 17 iunie

Prima imagine cu noua generație Renault Zoe a apărut pe internet și scoate în evidență câteva modificări la partea frontală. Subcompacta electrică ar putea fi prezentată oficial în 17 iunie.
Vineri, 14 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 1. București - Bacău sau ziua de acomodare cu cele 5 electrice din caravană

Prima zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat într-un București aglomerat și a continuat pe drumul european E85 până la Bacău. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu.
Joi, 13 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: informațiile tehnice ale celor 5 mașini electrice din caravană

Audi e-tron, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe și Volkswagen e-Golf, cele 5 mașini care fac parte din caravana #ElectricRomania powered by Kaufland, au pornit joi în turul electric României. În funcție de segmentul de public căruia i se adresează, fiecare model are propriile sale date tehnice și specificații pentru baterii.
Marti, 11 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: Renault Zoe se prezintă

Renault Zoe este unul dintre modelele veterane ale teritoriului electric. Modelul francez s-a avântat către teritoriul necunoscut al electrificării auto încă din 2012.
Vineri, 07 Iunie 2019 | Modele noi

Noua generație Renault Zoe va fi prezentată în octombrie: modelul electric va avea autonomie de 400 de kilometri

Noua generație Renault Zoe va fi dezvăluită în luna octombrie și va avea o baterie cu autonomie de 400 de kilometri, mai mare decât cea oferită de noii săi rivali de pe piață, Opel Corsa-e și Peugeot e-208.
Joi, 06 Iunie 2019 | Intern

Campanie inedită pentru promovarea lui Renault Zoe în România: prețul mașinii a scăzut în timp real direct proporțional cu creșterea poluării

Renault România a derulat o campanie inedită de marketing pentru promovarea modelului electric Zoe, al cărui preț a scăzut în timp real direct proporțional cu creșterea gradului de poluare din București.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Mai 2019 | Masini autonome

Renault lansează un experiment pentru un sistem de transport cu vehicule autonome: trei unități Zoe și un autobuz lângă Paris

Renault a lansat miercuri un experiment pentru un sistem de transport cu vehicule autonome în campusul universitar Saclay din apropierea Parisului, cu scopul de a testa cele mai noi sisteme autonome pe trei unități Zoe și pe un autobuz.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Noua generație Renault Zoe sosește în vară: modificări minore de design, interior inspirat de la Clio și autonomie de 400 de kilometri

Noua generație Renault Zoe va avea schimbări minore de design, însă interiorul va fi inspirat de la noul Clio, în timp ce autonomia va crește la circa 400 de kilometri.
Sambata, 30 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault anunță planurile pentru lansarea a încă două electrice: un model de oraș și un rival pentru Nissan Leaf

Renault a confirmat că va lansa o mașină electrică de oraș și un model electric compact care să rivalizeze cu Nissan Leaf, însă nu a precizat când vor fi disponibile pe piață.
Joi, 21 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Proiect inedit: 15 unități Renault Zoe, folosite pentru stocarea energiei și transferul înapoi al acesteia în rețeaua de electricitate

Renault a introdus un sistem de stocare a energiei pe 15 unități Zoe care permite transferul înapoi al acesteia în rețeaua de electricitate.
Marti, 19 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Prețul mediu al modelelor electrice, mai mare cu peste 34% decât cel al modelelor cu motoare cu combustie internă din același segment

Prețul mediu de vânzare al unui model electric este cu peste 34% mai mare decât în cazul unui model cu motor cu combustie internă care concurează în același segment, potrivit unei analize realizată de Jato.
Luni, 04 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Cele mai vândute mașini electrice în lume în 2018: Tesla Model 3, lider detașat. Nissan Leaf și Renault Zoe coboară în clasament în ciuda creșterilor puternice

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică în lume în 2018. Nissan Leaf și Renault Zoe au înregistrat creșteri puternice de vânzări, însă au coborât în clasamentul general în favoarea unor rivali din China.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault pregătește un update pentru Zoe: subcompacta electrică va primi noutăți de design

Renault vă lansa în următoarele luni un update major pentru Zoe care va include noutăți de design, însă nu sunt excluse nici îmbunătățiri de natură tehnică.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Intern

Mașini electrice, cumpărate de Primăria Cluj-Napoca: trei Renault Zoe au intrat în flota Poliției Locale

Primăria Cluj-Napoca a cumpărat mașini electrice pentru Poliția Locală, primele trei vehicule fiind puse în circulație pe data de 1 decembrie. Cele trei Renault Zoe au costat fiecare aproximativ 30.000 de euro, fără TVA.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Smart, Renault Zoe, Smart Fortwo, Zoe, Smart Forfour, motoare Mercedes, Renault Twizy, motoare Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru