Renault

Sambata, 04 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Mașinile din "Aventour la feminin 2022" by Textar: Renault Megane Electric este mașina noastră de asistență

Alături de noi, în "Aventour la feminin 2022", va fi și Renault Megane Electric. Francezul va fi mașina noastră de asistență, chiar dacă ar putea să se numere și printre concurenți, având în vedere că interiorul are un aer premium.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Modele noi

Renault lansează ediția specială E-Tech Engineered pentru Clio, Captur, Megane și Arkana

Renault a lansat o nouă ediție specială pentru modelele Clio, Captur, Megane și Arkana, numită E-Tech Engineered. Toate modelele sunt echipate cu motoare hibride, iar noua ediție adaugă o vopsea specială cu accente aurii, inspirate de noul model electric Renault Megane E-Tech.
Joi, 19 Mai 2022 | Reportaj

Am văzut pe viu conceptul Renault Scenic Vision: 5 motive pentru care monovolumul nu va dispărea

Deși au fost multe voci care îi cântau prohodul lui Renault Scenic, monovolumul francez este gata să meargă mai departe. Am fost la Paris, în mare secret, și am văzut pe viu conceptul din care se va naște viitorul Scenic.
Luni, 16 Mai 2022 | Industrie

Renault părăsește Rusia: francezii confirmă vânzarea diviziei din această țară și acțiunile Avtovaz

După o perioadă destul de grea, generată în special de războiul din Ucraina, Renault a anunțat că părăsește Rusia. Consiliul de Administrație al Grupului a aprobat vânzarea subsidiarei din această țară, dar și acțiunile Avtovaz.
Miercuri, 11 Mai 2022 | Industrie

Șeful Renault: Trecerea prea rapidă la mașini electrice ar putea dăuna mediului înconjurător

Șeful Renault, Luca de Meo, este de părere că trecerea prea rapidă la mașini cu zero emisii ar putea dăuna mediului înconjurător. Nici șeful Volkswagen nu este de acord cu o strategie agresivă în acest sens.
Luni, 09 Mai 2022 | Industrie

Renault ar fi eliminat monovolumul Scenic din Europa

Potrivit celor mai recente informații, Renault Scenic nu ar mai fi disponibil pentru comandă în Europa. Aceeași soartă va avea, din câte se pare, și varianta Grand Scenic.
Luni, 09 Mai 2022 | Concepte

Viitorul concept Renault, alimentat cu hidrogen, este fabricat din 70% materiale reciclate

Constructorul francez de automobile a publicat un teaser video cu viitorul concept alimentat cu hidrogen. Potrivit Renault, acesta este fabricat din 70% materiale reciclate și este reciclabil în proporție de 95%.
Miercuri, 27 Aprilie 2022 | Economic

Renault vinde simbolic acțiunile AvtoVAZ, pe o rublă, către Institutul de Știință

Potrivit agenției de presă ruse Interfax, Renault ar fi vândut simbolic acțiunile AvtoVAZ către Institutul de Știință pentru prețul de numai o rublă. Constructorul francez a cedat și acțiunile uzinei din Moscova către autoritățile locale. Renault va putea răscumpăra toate aceste acțiuni în următorii 5 sau 6 ani.
Marti, 19 Aprilie 2022 | Industrie

Renault oprește temporar producția lui Megane E-Tech Electric

Potrivit celor mai recente informații ajunse în presă, constructorul francez de automobile a oprit temporar producția lui Megane E-Tech Electric la uzina din Douai, din cauza lipsei unor componente.
Joi, 14 Aprilie 2022 | Concepte

Renault anunță lansarea unui nou concept

Constructorul francez de automobile anunță lansarea unui nou concept în 9 mai, în cadrul evenimenului Changenow 2002. Acest concept, cu motor pe hidrogen, a fost anunțat pentru prima dată la jumătatea lunii februarie de către CEO-ul mărcii franceze.
Joi, 31 Martie 2022 | Industrie

Renault ar putea părăsi piața din Rusia. Transferul de proprietate AvtoVAZ, luat în calcul

Grupul Renault a anunțat că analizează un posibil transfer de proprietate a pachetului de acțiuni AvtoVAZ către un investitor local. Astfel, grupul francez ar putea părăsi piața din Rusia cu totul ca urmare a sancțiunilor economice impuse acestui stat după declanșarea războiului din Ucraina.
Vineri, 25 Martie 2022 | Industrie

Renault oprește producția de mașini în Rusia la câteva zile după ce a fost reluată

Renault a anunțat că a oprit producția de mașini la uzina sa din Moscova, la doar câteva zile după ce aceasta a fost reluată. Decizia vine după ce mai mulți oameni, inclusiv persoane publice și politicieni, au îndemnat la un boicot asupra mărcii din Franța.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Martie 2022 | Industrie

Lada oprește din nou producția de mașini din cauza lipsei de componente

Pentru a doua oară în mai puțin de o lună, Lada a anunțat că va opri producția de mașini la uzinele sale, din cauza lipsei de piese esențiale. Activitățile uzinelor vor fi oprite între 21 și 25 martie.
Marti, 08 Martie 2022 | Feature

Am văzut pe viu noul Renault Austral: 5 lucruri esențiale despre urmașul lui Kadjar + VIDEO

Ultima "armă" din arsenalul Renault, cu care francezii vor să recucerească segmentul C, este un SUV compact, denumit Austral. Noi am zburat până la Paris ca să-l vedem în premieră, dar mai ales să-i aflăm toate secretele. Acum așternem pe foaie 5 lucruri esențiale despre noul model al producătorului din Hexagon.
Joi, 03 Martie 2022 | Industrie

Surse neoficiale: Renault oprește definitiv producția modelului Talisman

Potrivit celor mai recente informații, constructorul francez de automobile a oprit producția modelului Talisman. Volkswagen a luat o decizie asemănătoare în ceea ce privește versiunea sedan a lui Passat.
Miercuri, 23 Februarie 2022 | Modele noi

Un ultim teaser cu viitorul Renault Austral. Debutează în 8 martie

Constructorul francez de automobile publică un ultim teaser, sub forma unei schițe de design, cu viitorul SUV Austral. Acesta va fi dezvăluit în 8 martie, în cadrul unui eveniment online.
Vineri, 18 Februarie 2022 | Concepte

Concept Renault cu motor alimentat cu hidrogen. Debutează în mai 2022

Constructorul francez de automobile a publicat o primă imagine cu un viitor concept, echipat cu motor alimentat cu hidrogen. Aceasta va debuta oficial în luna mai 2022.
Vineri, 11 Februarie 2022 | Industrie

Parteneriat Renault - Valeo pentru o nouă generație de motoare electrice

Renault, Valeo și Siemens și-au unit forțele pentru a dezvolta o nouă generație de motoare electrice. Unitățile vor fi produse, din 2027, de Renault în Franța și nu vor avea pământuri rare în componența lor.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Modele noi

Noi imagini cu interiorul SUV-ului Renault Austral. Prezentare în 8 martie

Constructorul francez de automobile a publicat noi imagini de la interiorul viitorului Austral. Înlocuitorul lui Kadjar va fi prezentat oficial în 8 martie.
Marti, 01 Februarie 2022 | Intern

Renault Megane E-Tech Electric poate fi cumpărat în România: pornește de la 33.000 de euro

Constructorul francez de automobile anunță startul comenzilor pentru noul Megane E-Tech Electric. La noi în țară, modelul cu zero emisii pornește de la 32.900 de euro.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru