Renault

Vineri, 11 Februarie 2022 | Industrie

Parteneriat Renault - Valeo pentru o nouă generație de motoare electrice

Renault, Valeo și Siemens și-au unit forțele pentru a dezvolta o nouă generație de motoare electrice. Unitățile vor fi produse, din 2027, de Renault în Franța și nu vor avea pământuri rare în componența lor.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Modele noi

Noi imagini cu interiorul SUV-ului Renault Austral. Prezentare în 8 martie

Constructorul francez de automobile a publicat noi imagini de la interiorul viitorului Austral. Înlocuitorul lui Kadjar va fi prezentat oficial în 8 martie.
Marti, 01 Februarie 2022 | Intern

Renault Megane E-Tech Electric poate fi cumpărat în România: pornește de la 33.000 de euro

Constructorul francez de automobile anunță startul comenzilor pentru noul Megane E-Tech Electric. La noi în țară, modelul cu zero emisii pornește de la 32.900 de euro.
Joi, 27 Ianuarie 2022 | Industrie

Alianța Renault Nissan Mitsubishi anunță 35 de modele pur electrice până în 2030, inclusiv un succesor pentru Micra

Alianța formată din Renault Nissan și Mitsubishi tocmai și-a anunțat planurile pentru următorii 8 ani. Până la finalul acestui deceniu, cele trei companii vor lansa nu mai puțin de 35 de modele cu zero emisii, 90% dintre ele fiind bazate pe 5 arhitecturi comune.
Miercuri, 26 Ianuarie 2022 | Modele noi

Renault dezvăluie o schiță cu interiorul SUV-ului Austral, înlocuitorul lui Kadjar

Constructorul francez a publicat o schiță cu interiorul viitorului SUV de clasă compactă, Austral. Modelul va fi oferit cu un sistem multimedia OpenR, iar, potrivit Renault, habitaclul va oferi un spațiu mare și modular.
Vineri, 21 Ianuarie 2022 | Modele noi

Viitoarea generație Renault Espace ar putea fi un SUV care îl înlocuiește pe Koleos

Conform publicației franceze Auto Moto, viitoarea generație Renault Espace ar putea fi transformată într-un SUV de clasă medie, care să înlocuiască modelul Koleos. Viitorul Espace va fi oferit cu propulsoare hibrid și plug-in hybrid.
Sambata, 15 Ianuarie 2022 | Industrie

Renault va deveni marcă pur electrică în Europa din 2030. Dacia va continua să ofere și motoare termice

CEO-ul Renault, Luca de Meo, a anunțat că marca franțuzească va vinde numai vehicule pur electrice în Europa din 2030. Dacia, care face parte din Grupul Renault, va oferi în continuare motoare convenționale pe mașinile sale și după 2030.
Joi, 13 Ianuarie 2022 | Modele noi

Renault publică o nouă imagine teaser cu viitorul SUV compact Austral

Constructorul francez de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul SUV Austral. În aceasta se poate observa silueta noului model, dar și câteva dintre elementele estetice pe care le va prelua de la actualele modele.
Miercuri, 05 Ianuarie 2022 | Modele noi

Renault Austral, cu un pas mai aproape de lansare. Va fi oferit numai cu motoare hibrid pe benzină

Renault anunță că viitorul SUV compact Austral a intrat în ultimele faze de dezvoltare. Cu această ocazie, constructorul francez de automobile a dezvăluit că gama de motorizări va fi compusă exclusiv din unități hibrid pe benzină.
Luni, 27 Decembrie 2021 | Economic

Dacia a depășit Renault și Peugeot în Franța, în 2021. Marca românească, cea mai vândută către persoane fizice

În Franța, Dacia a reușit să depășească, pentru prima dată, Renault și Peugeot în vânzările către persoane fizice. Constructorul din Mioveni a vândut aproape 100.000 de automobile către acest tip de clienți.
Joi, 16 Decembrie 2021 | Intern

Prețuri Renault Megane E-Tech Electric în România: start de la 33.000 de euro

Renault anunță prețurile noului Megane E-Tech Electric aferente pieței din România. Modelul francez este disponibil în trei niveluri de echipare și va fi comercializat începând cu prima parte a anului 2022.
Marti, 14 Decembrie 2021 | Industrie

PREMIERĂ: Renault deschide un muzeu virtual. Include 21 de modele clasice

Constructorul francez de automobile anunță deschiderea primului său muzeu virtual. Denumit "The Originals Renault", acesta include momentan 21 de modele clasice, dar până la sfârșitul lunii ianuarie 2022 numărul va crește la 50.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Decembrie 2021 | Industrie

Imagini cu noul logo Dacia pe modelele Duster, Jogger și Sandero

Gama de modele Dacia va primi noul logo al companiei începând de anul viitor. Noua siglă a constructorului românesc a fost prezentată în ianuarie, alături de proiectul Renaulution.
Luni, 06 Decembrie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Renault Kadjar își schimbă numele în Renault Austral

Constructorul francez de automobile a dezvăluit numele viitorului său SUV compact: Austral. Acesta va înlocui modelul Kadjar și va fi dezvăluit în primăvara anului viitor.
Vineri, 03 Decembrie 2021 | Industrie

Șeful Renault: criza de semiconductori se va prelungi și în 2022

Criza mondială de semiconductori va afecta industria de automobile și în 2022, spune Luca de Meo, directorul general Renault. Grupul francez are în plan restructurarea unor uzine pentru a face față crizei.
Marti, 30 Noiembrie 2021 | Concepte

Renault sărbătorește 60 de ani de la nașterea modelului R4 cu o mașină zburătoare, denumită Air4

Constructorul francez a lansat în urmă cu 60 de ani modelul R4. Mașina este unul dintre modelele emblematice ale industriei auto. Prin urmare, cu ocazia acestei aniversări, Renault a dezvăluit un R4 zburător, botezat AIR4.
Luni, 29 Noiembrie 2021 | Industrie

Situație deosebită în Franța. Timpul de așteptare pentru un Dacia Duster este de 6 luni

Cei care doresc să-și cumpere un Dacia Duster în Franța vor trebui să fie pregătiți pentru o perioadă lungă de așteptare. Mai exact, clienții francezi vor trebui să aștepte 6 luni pentru livrarea unui Duster.
Marti, 23 Noiembrie 2021 | Economic

Stellantis depășește grupul Volkswagen și devine cel mai mare producător din Europa în octombrie

Grupul Stellantis a reușit să depășească Volkswagen în luna octombrie. Această schimbare neașteptată în topul vânzărilor din Europa vine pe fondul crizei mondiale de semiconductori.
Joi, 18 Noiembrie 2021 | Industrie

Noul Renault Kangoo Van primește trofeul "International Van of the Year 2022"

Noul Renault Kangoo Van a fost desemnat "International Van of the Year 2022" de către un juriu format din 24 de jurnaliști europeni. Este al patrulea astfel de trofeu primit de un model al constructorului francez de automobile.
Luni, 15 Noiembrie 2021 | Mediu

Volkswagen, Renault-Nissan, Toyota și Stellantis nu au semnat încă acordul prin care vor renunța la combustibilii fosili până în 2040

Grupurile Renault-Nissan, Volkswagen, Toyota și Stellantis nu au semnat tratatul de mediu prin care se va renunța la mașinile pe bază de combustibili fosili din 2040. Țări precum Germania, Franța, China și Statele Unite nu au semnat nici ele angajamentul.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru