Renault

Joi, 18 Noiembrie 2021 | Industrie

Noul Renault Kangoo Van primește trofeul "International Van of the Year 2022"

Noul Renault Kangoo Van a fost desemnat "International Van of the Year 2022" de către un juriu format din 24 de jurnaliști europeni. Este al patrulea astfel de trofeu primit de un model al constructorului francez de automobile.
Luni, 15 Noiembrie 2021 | Mediu

Volkswagen, Renault-Nissan, Toyota și Stellantis nu au semnat încă acordul prin care vor renunța la combustibilii fosili până în 2040

Grupurile Renault-Nissan, Volkswagen, Toyota și Stellantis nu au semnat tratatul de mediu prin care se va renunța la mașinile pe bază de combustibili fosili din 2040. Țări precum Germania, Franța, China și Statele Unite nu au semnat nici ele angajamentul.
Duminica, 14 Noiembrie 2021 | Concepte

Teaser cu viitorul concept Renault Air4, un omagiu adus celebrului 4L

Renault a publicat un teaser cu viitorul concept Air4. Acesta va fi prezentat în 26 noiembrie și este un omagiu adus celebrului model Renault 4 care în 2021 celebrează 60 de ani de la debut.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Intern

România va avea mai mult de 10.000 de mașini electrice până la finalul anului

Potrivit unor date oferite de către Lektri.co, România va depăși pragul de 10.000 de mașini electrice până la finalul lui 2021. Aceasta vine în contextul în care numărul mașinilor cu propulsie electrică a crescut semnificativ în ultimele 10 luni.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Modele noi

Chinezii atacă Europa cu mașina electrică Ora Cat: design inspirat de Beetle și preț de 30.000 de euro

Ora Cat este o mașină electrică din China, care a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Ea va debuta pe piețele auto din Europa începând cu luna decembrie 2021.
Miercuri, 03 Noiembrie 2021 | Modele noi

Renault Kangoo electric: noua generație promite 122 CP și 300 km autonomie

Constructorul francez de automobile a lansat noua utilitară cu zero emisii Kangoo Van E-Tech. Aceasta este echipată cu un motor electric, de 122 CP, și poate parcurge până la 300 de kilometri cu o singură încărcare.
Luni, 18 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

După Renault 5, francezii mai pregătesc o mașină electrică retro: SUV-ul 4ever

Constructorul francez de automobile ar urma să lanseze în 2025 o nouă mașină electrică retro, după Renault 5. Este vorba despre un SUV care va fi denumit 4ever.
Joi, 14 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Renault Master primește o versiune pe hidrogen: conceptul promite 500 de kilometri autonomie

Hyvia, noua companie creată de Renault împreună cu americanii de la Plug Power, prezintă primele două prototipuri pe bază de hidrogen din portofoliu. Primul este Master Van H2-TECH (alimentat cu hidrogen), care va debuta în 2022, și o stație de reîncărcare cu hidrogen.
Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Industrie

Renault cumpără acțiuni la platforma de mașini second-hand Heycar, controlată de VW și Daimler

Renault a intrat în acționariatul heycar, o platformă de vânzări pentru automobile rulate controlată de Volkswagen și Daimler, cu operațiuni în Germania, Marea Britanie și Spania.
Marti, 14 Septembrie 2021 | Intern

Dacia: “Nu facem compromisuri la siguranța pasagerilor și a pietonilor, dar alegem atent sistemele de asistență“

Prezenți în România pentru a pune la punct detaliile viitorului model Dacia Duster, mai mulți oficiali Renault, printre care și șeful mărcii, Denis le Vot, au explicat cum se împacă siguranța cu reducerile de costuri.
Miercuri, 08 Septembrie 2021 | Industrie

Șeful Renault exclude o fuziune cu Nissan

CEO-ul grupului Renault, Luca de Meo, exclude o fuziune cu partenerul japonez Nissan, la care Renault este cel mai mare acţionar, dar spune că este posibilă o mai mare cooperare între cei doi constructori de automobile.
Miercuri, 08 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Viitorul Renault 5, cu sistem de propulsie electric, ar putea intra în producție în 2022

Versiunea de serie a conceptului Renault 5 Prototype ar putea intra pe linia de asamblare pe parcursul anului 2022. Prototipul este expus în cadrul Salonului Auto de la Munchen, alături de modelul original.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Septembrie 2021 | Modele noi

Am văzut pe viu noul Renault Megane Electric: 5 motive pentru care e un model revoluționar + VIDEO

Cu ocazia vizitei dedicate lui Dacia Jogger, am avut ocazia de a vedea pe viu și noul Renault Megane Electric. Este o adevărată revoluție: estetic, tehnologic, electric.
Luni, 06 Septembrie 2021 | Modele noi

Noul Renault Megane 100% electric este aici: 130 CP sau 218 CP și autonomie de până la 470 km

Renault a prezentat noul Megane E-Tech Electric, primul model dintr-o nouă generație de vehicule cu emisii zero. Megane-ul electric oferă o autonomie de până la 470 de kilometri și un motor electric disponibil în două versiuni de putere: 130 CP sau 218 CP.
Luni, 30 August 2021 | Industrie

Renault Duster, produs în Brazilia, a obținut zero stele la testele Latin NCAP

Renault Duster a obținut zero stele la testele de siguranță Latin NCAP. Organizația independentă a cerut Renault să efectueze un recall pentru toate exemplarele Duster produse în Brazilia.
Vineri, 27 August 2021 | Masini electrice si hibride

Renault prezintă primul model al brandului Mobilize: Limo este destinat serviciilor de ride-hailing și închirieri auto

Mobilize, brand al grupului Renault, a anunțat primul său model. Limo este un vehicul electric destinat serviciilor de ride-hailing și închirieri auto sub forma unui abonament. Prezentarea sa va avea loc la Munchen, în data de 8 septembrie.
Luni, 09 August 2021 | Masini electrice si hibride

Renault se aliază cu chinezii de la Geely pentru a vinde mașini hibride în Asia

Renault a semnat un parteneriat cu grupul chinez Geely, colaborare ce presupune producția și comercializarea de mașini hibride pe piețele din Asia.
Luni, 02 August 2021 | Industrie

Renault semnează un contract de aprovizionare cu litiu pentru bateriile mașinilor electrice

Renault a anunțat o colaborare cu start-up-ul Vulcan Energy Resources pentru furnizarea de litiu necesar în producția bateriilor mașinilor electrice.
Luni, 02 August 2021 | Industrie

Renault Zoe nu va primi o nouă generație: va fi înlocuit de viitorul Renault 5

Renault Zoe nu va mai primi încă o generație și va fi înlocuit de viitorul model electric Renault 5, potrivit declarațiilor CEO-ului Luca de Meo.
Vineri, 30 Iulie 2021 | Economic

Grupul Renault revine pe profit în primul semestru din 2021

Grupul Renault a raportat vineri un profit net de 368 milioane de euro pentru primele şase luni din 2021, comparativ cu pierderile de 7.39 miliarde de euro din primul semestru din 2020.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru