Rival

Luni, 30 Ianuarie 2023 | Modele noi

Audi pregătește un rival pentru Mercedes-Benz Clasa G și Land Rover Defender

Potrivit unor informații noi apărute în presă, Audi pregătește un model de teren nou, care să fie un rival direct pentru Mercedes-Benz Clasa G și Land Rover Defender. Viitorul model va fi electric, iar lansarea acestuia ar urma să fie programată pentru 2027.
Joi, 16 August 2018 | Modele noi

Mercedes se gândește la un nou rival pentru Porsche Cayman: nemții sunt nemulțumiți de vânzările lui AMG SLC43

Divizia AMG de la Mercedes ia în calcul lansarea unui nou rival pentru modelele Porsche 718 Cayman și 718 Boxter, potrivit presei britanice. Nemții sunt nemulțumiți de vânzările actualului AMG SLC43 din gamă.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Autoipoteze

Jaguar ar putea lansa un coupe ieftin, rival pentru Audi A5

Jaguar se gandeste sa lanseze in anii urmatori un coupe mai ieftin, capabil sa rivalizeze cu Audi A5 si varianta asemanatoare a lui BMW Seria3.
Marti, 18 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot a dezvaluit RCZ, rivalul lui Audi TT

Peugeot a dezvaluit astazi primele informatii complete, precum si o galerie de imagini, a noului model RCZ. Sportiva tinteste segmentul premium si ameninta clientela lui Audi TT.
Miercuri, 12 August 2009 | Modele noi

Cadillac va lansa un rival pentru BMW Seria 3 in 2011

Cadillac vrea sa repete succesul obtinut cu CTS si pe un segment inferior, divizia de lux a celor de la GM intentionand sa lanseze un rival pentru BMW Seria 3 pana in 2011.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Autoipoteze

Jaguar pregateste XJC, un rival pentru Mercedes CL

Informatii neoficiale anunta ca Jaguar a finalizat deja schitele unei variante coue a modelului XJ, asteptata sa rivalizeze cu Mercedes CL.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Modele noi

Urmasul lui Bentley Arnage, anticipat de inca un teaser

Bentley a publicat un nou teaser al viitoarei limuzine concurente cu Rolls Royce Phantom. Imaginea tradeaza montantul posterior al modelului de lux britanic.
Joi, 02 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Fifth Gear pune la incercare Mazda MX-5 si Mini Cooper S Cabrio

Fifth Gear a pus la cale inca un test incitant, care are de aceasta data ca protagonisti doua decapotabile foarte in voga: Mazda MX-5 si Mini Cooper S Cabrio.
Joi, 02 Iulie 2009 | Economic

Dupa 16 ani, Camaro depaseste Mustang in vanzari

Dupa o perioada de 16 ani, Chevrolet Camaro a reusit performanta de a vinde in luna iunie mai multe exemplare decat rivalul sau Ford Mustang.
Vineri, 26 Iunie 2009 | Modele noi

VIDEO: Noul Jaguar XJ va avea o structura din aluminiu

Un nou teaser al viitorului Jaguar XJ dezvaluie faptul ca modelul de lux, ce se va bate cu Mercedes S-klasse, va dispune de o structura din aluminiu.
Marti, 02 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Detalii despre noul Jaguar XJ, rivalul lui Mercedes S-Klasse

Designerul Jaguar vorbeste intr-un scurt interviu despre noua generatie a sedanului XJ, rivalul declarat al actualului Mercedes S-Klasse, ce urmeaza a fi dezvaluit luna viitoare.
Vineri, 29 Mai 2009 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Citroen DS3, viitorul rival al lui Mini

Citroen a publicat astazi primele imagini oficiale cu interiorul viitorului hatchback premium, DS3, un potential rival pentru modelele Mini.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 08 Mai 2009 | Industrie

Seful Mercedes: "Ne dorim o alianta cu BMW"

In Germania ar putea lua nastere o colaborare stransa intre cei mai importanti actori de pe piata modelelor premium. Mercedes a anuntat oficial ca isi doreste o colaborare pe picior de egalitate cu BMW.
Joi, 07 Mai 2009 | Autoipoteze

Fiat CX-Over, rivalul italienilor pentru Ford Kuga si Nissan Qashqai

Fiat isi pregateste o intrare triumfala pe segmentul SUV-urilor compacte cu viitorul CX-Over, asteptat in 2010 pentru a concura cu Qashqai si Kuga.
Miercuri, 22 Aprilie 2009 | Modele noi

OFICIAL: SUV-ul Audi Q3 va fi lansat in 2011

Conducerea Audi a decis sa dea unda verde proiectului Q3. SUV-ul compact se va lansa in 2011 si se va bate cu viitorul BMW X1.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | Economic

Toyota estimeaza 40.000 de comenzi pentru noul Prius

Toyota a anuntat ca estimeaza un numar de aproximativ 40.000 de precomenzi pentru noul Prius, cu mult peste cifra inregistrata de Honda Insight in momentul lansarii.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | General

Nissan GT-R 2010 mai rapid cu 1.44 secunde decat versiunea 2009

Versiunea 2010, imbunatatita, a modelului Nissan GT-R a reusit o performanta mai buna cu 1.44 de secunde decat varianta 2009 a supercarului, pe circuitul de la Nurburgring.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Modele noi

Aston Martin Rapide, prima imagine si primele detalii oficiale

Aston Martin pregateste terenul pentru lansarea primului sau coupe cu patru usi, mult asteptatul Rapide. Britanicii au publicat o imagine oficiala si primele detalii despre propulsor.
Luni, 30 Martie 2009 | Modele noi

Infiniti pregateste un sedan de lux si un hatchback electric

Infiniti si-a anuntat oficial planurile pentru urmatorii cinci ani. Gama diviziei de lux se va imbogati cu mai multe modele noi pana in 2015.
Miercuri, 28 Ianuarie 2009 | Video

VIDEO: Fifth Gear a testat noul BMW Seria 7

Rivalitatea dintre Mercedes S-Klasse si BMW Seria 7 exista de foarte multi ani. Va reusi noua generatie a sedanului bavarez sa depaseasca eternul rival din Stuttgart? Jurnalistii Fifth Gear decid.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen, Fiat, Honda, Volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru