Nissan GT-R 2010 mai rapid cu 1.44 secunde decat versiunea 2009

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.04.2009
Versiunea 2010, imbunatatita, a modelului Nissan GT-R a reusit o performanta mai buna cu 1.44 de secunde decat varianta 2009 a supercarului, pe circuitul de la Nurburgring.

Atunci cand nu mai are ce recorduri sa doboare, Nissan GT-R concureaza cu sine. Supercarul japonez se pare ca a reusit o noua performanta pe circuitul de la Nurburgring. Versiunea 2010 a modelului Nissan GT-R a reusit sa scoata un timp cu 1.44 secunde mai mic decat predecesorul sau, varianta 2009 a supercarului.

Nemultumiti de timpul initial, obtinut anul trecut, care oricum l-a devansat pe cel stabilit de Porsche, japonezii au revenit pe Nurburgring pentru a incerca doborarea recordului stabilit de Dodge Viper ACR si Chevrolet Corvette ZR1.

Se pare ca versiunea revizuita si imbunatatita a GT-R-ului a fost incaltata cu pneuri Dunlop, fixate pe jante forjate din aliaj, regasite in lista de optionale a versiunii de performanta Spec V. Sub capota, inginerii au adaugat cinci cai putere si au revizuit cutia de viteze cu dublu ambreiaj, suspensiile si sistemul de launch control. Rezervorul a fost si el marit.

Timpul final al supercarului a fost de numai 7 minute si 27.56 secunde, cu exact 1.44 secunde mai bun decat al versiunii testate anul trecut.

La volanul supercarului s-a aflat Toshio Suzuki, care a declarat ca timpul ar fi fost cu mult mai bun daca starea pistei ar fi fost alta.

In aceste conditii, inginerii Nissan promit ca vor reveni in scurt timp pentru a reusi sa doboare recordurile stabilite de Viper si ZR1.

via Carscoop

Comentarii (2)

  • Hm...
    Pai... acelasi pilot poate face acelasi circuit cu aceeasi masina de doua ori si sa-i dea acelasi timp exact?...
    Mi se pare neconcludenta faza... e suficient sa franezi odata la un viraj mai devreme sau pur si simplu sa nu intri la fel de bine... !.44 secunde diferenta.... Hai las'o balta...
    0 1
  • si????
    Ideea e ca tipul face 10-15 ture si apoi cel mai bun timp este dat , si nu numai Nissan face asa...toti,macar baietii astia isi inbunatatesc recordul ......ce este rau in asta sau suferim de brand 'bmw,audi ' cat de curand le vine vremea sa-si scuture preturile si Hantz sa se vada diferenta de pret imensa ..si pt ce ...pt SIGLA
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru