Rusia

Vineri, 28 Aprilie 2017 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele de Formula 1 din Rusia, urmată de Mercedes și Red Bull

Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Rusia și au fost urmați de Mercedes, cu Valtteri Bottas în fața lui Lewis Hamilton în ambele sesiuni.
Joi, 27 Aprilie 2017 | F1 TOP

Avancronică F1 Rusia: luptă echilibrată între Ferrari și Mercedes

Confruntarea dintre Ferrari și Mercedes va ajunge în acest weekend în Rusia, acolo unde Sebastian Vettel și Lewis Hamilton speră să câștige.
Joi, 16 Iunie 2016 | O lume nebuna

Duster pentru ai noştri, Bugatti Chiron pentru francezi. Ce maşini reprezintă ţările de la Euro 2016?

Ce maşini ar trebui să conducă 10 dintre cele 24 de echipe naţionale calificate la Euro 2016? Rezultatul este previzibil: României i-a revenit Dacia Duster.
Duminica, 01 Mai 2016 | F1 TOP

Careul de aşi: Rosberg obţine în Rusia a patra victorie consecutivă! Hamilton şi Raikkonen pe podium, Vettel a abandonat în primul tur

Nico Rosberg a obţinut o victorie uşoară în cursă din Rusia, în care Lewis Hamilton a obţinut un nesperat loc doi după ce a plecat de pe 10. Sebastian Vettel a abandonat în primul tur după ce a fost lovit de două ori din spate de Daniil Kvyat.
Sambata, 30 Aprilie 2016 | F1 TOP

Noroc german: Rosberg, pole position în Rusia! Hamilton, locul 10 după defecţiuni la motor, Vettel a fost penalizat cu 5 poziţii pe grilă

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Rusiei după ce nu a avut niciun rival în calificări: Lewis Hamilton nu a luat startul în Q3 din cauza unei defecţiuni la motor, iar Sebastian Vettel a fost penalizat cu 5 poziţii pe grilă.
Vineri, 29 Aprilie 2016 | F1 TOP

Antrenamente clasice în Rusia: Mercedes domină, Ferrari are probleme de fiabilitate

Nico Rosberg și Lewis Hamilton și-au împărțit "victoriile" în antrenamentele din Rusia, în care Sebastian Vettel a avut o defecțiune la sistemul electric al monopostului Ferrari.
Joi, 28 Aprilie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Rusiei: Ferrari încearcă să oprească dominaţia lui Rosberg

Ferrari pregăteşte update-uri majore pentru monopost cu scopul de a opri dominaţia lui Nico Rosberg, care a câştigat primele trei curse din acest sezon.
Miercuri, 27 Aprilie 2016 | F1 TOP

Asalt pentru prima victorie: Ferrari introduce o nouă aripă faţă în Rusia, pe lângă noutăţile pentru motor

Ferrari va introduce o aripă faţă de specificaţie nouă în Marele Premiu al Rusiei, pe lângă noutăţile pregătite pentru motor, în speranţa că va fi capabilă să lupte pentru victorie.
Vineri, 22 Aprilie 2016 | F1 TOP

Un plus de putere: Ferrari pregăteşte un update pentru motor în Rusia

Ferrari analizează oportunitatea de a introduce un update pentru motor cu ocazia etapei din Rusia pentru a reduce diferenţa care o separă de Mercedes.
Duminica, 14 Februarie 2016 | O lume nebuna

VIDEO: Rușii au vrut să vadă dacă noul Lexus RX poate urca scările

Un jurnalist din Rusia a vrut să se convingă de capacitățile off-road ale noului Lexus RX. Iar pentru asta a încercat să urce mașina pe niște scări înghețate.
Luni, 12 Octombrie 2015 | Formula 1

Button estimează deficitul de viteză al McLaren la 45 km/h

Jenson Button consideră că McLaren are un deficit de viteză de 45 km/h pe liniile drepte şi crede că ar fi putut lupta în frunte dacă avea un monopost competitiv.
Luni, 12 Octombrie 2015 | Formula 1

Vettel laudă decizia Ferrari de a nu impune ordine de echipă în Rusia

Sebastian Vettel consideră că Ferrari a luat decizia potrivită când nu a impus ordine de echipă în duelul său cu Kimi Raikkonen din debutul Marelui Premiu al Rusiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Octombrie 2015 | Formula 1

Raikkonen se consideră nevinovat: "Acroşajul cu Bottas, un incident obişnuit de cursă"

Kimi Raikkonen consideră că nu este vinovat de producerea incidentului în urma căruia Valtteri Bottas a abandonat, însă pilotul echipei Williams îl contrazice.
Duminica, 11 Octombrie 2015 | Formula 1

Raikkonen, penalizat pentru coliziunea cu Bottas. Mercedes devine campioană la constructori

Kimi Raikkonen a fost penalizat cu 30 de secunde în clasamentul cursei din Rusia şi a coborât pe locul opt, decizie în urma căreia Mercedes a cucerit matematic titlul constructorilor.
Duminica, 11 Octombrie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat în Rusia! Rosberg a abandonat, podium pentru Vettel şi Perez

Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Rusiei după ce a profitat de abandonul suferit de Nico Rosberg din motive tehnice, în timp ce Sergio Perez a obţinut primul podium din acest sezon.
Sambata, 10 Octombrie 2015 | Formula 1

Sainz Jr a primit acordul FIA de a concura în Rusia

Carlos Sainz Jr. a primit acordul forului mondial de a concura în Marele Premiu al Rusiei, chiar dacă nu a luat startul în calificări din cauza unui accident suferit în antrenamente.
Sambata, 10 Octombrie 2015 | Formula 1

Hamilton, convins că îl poate învinge pe Rosberg în cursa din Rusia

Lewis Hamilton este încrezător că îl poate depăşi pe Nico Rosberg în cursa de la Soci pentru a obţine victoria în Marele Premiu al Rusiei.
Sambata, 10 Octombrie 2015 | F1 TOP

Rosberg l-a învins pe Hamilton în lupta pentru pole position din Rusia

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu al Rusiei şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul sau Lewis Hamilton, care a comis o eroare în ultimul tur rapid.
Sambata, 10 Octombrie 2015 | Formula 1

Rusia, antrenamente 3: Accident grav suferit de Sainz Jr

Carlos Sainz Jr. a suferit un accident major în ultima sesiune de antrenamente libere din Rusia, iar pilotul Toro Rosso a fost transportat pe targă la centrul medical. Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp.
Vineri, 09 Octombrie 2015 | Formula 1

Rusia, antrenamente 2: Massa, cel mai rapid pe ploaie. Doar 8 piloţi cu tururi cronometrate

Felipe Massa a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Rusia, care s-a desfăşurat pe o ploaie puternică. Doar opt piloţi au parcurs tururi cronometrate.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Opel, Hyundai, Fiat, Volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru