Rusia

Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Economic

Rusia vrea să elimine taxele de drum pentru șoferii de mașini electrice

Guvernul de la Moscova va elimina taxele de drum pentru cetățenii care achiziționează și conduc mașini electrice, inițiativă ce face parte dintr-un pachet de măsuri pentru popularizarea vehiculelor cu emisii zero.
Miercuri, 25 August 2021 | Economic

Rusia pregătește bonusuri pentru producătorii locali de mașini electrice și baterii

Producătorii de baterii şi de vehicule electrice din Rusia vor avea acces la subvenţii pentru a cofinanţa costurile asociate cu construcţia fabricilor şi vor beneficia de contracte speciale de investiţii, a anunţat guvernul de la Moscova.
Joi, 05 August 2021 | Industrie

Rusia va oferi subvenţii pentru achiziția de vehicule electrice fabricate în ţară

Rusia vrea să subvenţioneze achiziţiile de mașini electrice fabricate în ţară, pentru a stimula cererea şi producţia, potrivit unui anunț făcut de Ministerul Economiei.
Miercuri, 24 Martie 2021 | General

Lamborghini Urus stabilește un record mondial de viteză pe gheață: SUV-ul a atins 298 km/h

Lamborghini Urus și-a mai trecut un record mondial de viteză în dreptul numelui. Acesta a fost stabilit pe suprafața înghețată a lacului Baikal din Rusia.
Luni, 28 Septembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton acuză FIA pentru penalizările din cursa din Rusia: "Bănuiesc că vor să păstreze suspansul în campionat"

Lewis Hamilton consideră că penalizările de 10 secunde primite în cursa din Rusia sunt "ridicole" și că au rolul de a menține suspansul în campionat în lupta pentru titlul mondial.
Sambata, 26 Septembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Rusia în fața lui Verstappen și Bottas! Vettel, doar locul 15 după un accident

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Rusiei după ce i-a învins pe Max Verstappen și Valtteri Bottas. Sebastian Vettel a suferit un accident și va pleca doar de pe locul 15.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | F1 TOP

Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Rusia: Hamilton, doar locul 19 în prima sesiune

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri din Rusia, în care Lewis Hamilton a ocupat doar locul 19 în prima sesiune din cauza unor probleme cu pneurile.
Luni, 21 Septembrie 2020 | F1 TOP

Ferrari va introduce un update în cursa din Rusia: "Imaginea de ansamblu va rămâne aceeași, dar oportunitățile pot apărea în 2021"

Ferrari va introduce un update pentru monopost în etapa din Rusia de la sfârșitul acestei săptămâni, însă Scuderia nu anticipează progrese majore. În schimb, echipa mizează pe o serie de îmbunătățiri în 2021.
Luni, 31 August 2020 | F1 TOP

Fanii Formulei 1 vor reveni în tribune începând din septembrie: curse cu spectatori în Italia, Rusia, Portugalia și Bahrain

Cursele de Formula 1 din Italia, Rusia, Portugalia și Bahrain vor avea loc cu spectatori în tribune, însă numărul biletelor disponibile va fi limitat.
Duminica, 29 Septembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa din Rusia după un abandon al lui Vettel! Bottas și Leclerc completează podiumul

Lewis Hamilton a obținut în Rusia prima victorie după pauza de vară ca urmare a unui abandon suferit de Sebastian Vettel și a unei strategii riscante pentru Charles Leclerc care nu a avut efect.
Sambata, 28 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv în Formula 1! Hamilton îl învinge pe Vettel în lupta pentru locul doi

Charles Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Lewis Hamilton, care a reușit să-l învingă pe Sebastian Vettel cu numai 0.023 secunde.
Joi, 26 Septembrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Rusiei: Mercedes simte pericolul unei reveniri în forță a Scuderiei Ferrari

Formula 1 ajunge în weekend în Rusia. Lewis Hamilton este îngrijorat că cele trei victorii consecutive ale Scuderiei Ferrari îi vor afecta șansele la titlul mondial, în timp ce Max Verstappen va fi din nou penalizat pe grila de start pentru înlocuirea motorului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 30 Septembrie 2018 | F1 TOP

Hamilton, victorie în Rusia după dueluri cu Vettel și ordine de echipă de la Mercedes!

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Rusia după ce l-a depășit pe Sebastian Vettel după unica intrare la boxe, iar Mercedes i-a ordonat lui Valtteri Bottas să-i cedeze victoria.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | F1 TOP

Vettel și Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele din Rusia. Verstappen, Ricciardo și Alonso, penalizați pe grilă

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Rusia, în timp ce Daniel Ricciardo, Max Verstappen și Fernando Alonso vor fi penalizați pe grila de start.
Joi, 27 Septembrie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Rusiei: victoria, obligatorie pentru Vettel în lupta pentru titlu cu Hamilton

Sebastian Vettel are nevoie de o victorie în Rusia pe circuitul pe care Mercedes a câștigat toate cursele pentru a rămâne în lupta pentru titlul mondial cu Lewis Hamilton.
Joi, 30 August 2018 | Industrie

Rușii de la Aurus vor să concureze pe piața mașinilor de lux cu Rolls-Royce și Bentley: Aurus furnizează limuzina prezidențială pentru Vladimir Putin

Rușii de la Aurus, cei care au construit și livrat limuzina Senat pentru președintele Vladimir Putin, vor să lanseze o serie de mașini de lux cu care să concureze pe o piață dominată de Rolls-Royce și Bentley. Pe lângă limuzina Senat, Aurus vrea să lanseze în curând și un SUV de lux.
Miercuri, 22 August 2018 | Modele noi

Renault va lansa conceptul Arkana în 29 august: SUV-ul compact va intra în producție de serie în 2019

Renault Arkana este numele conceptului pe care constructorul francez îl va lansa în 29 august la Moscova, înainte ca versiunea de serie să fie disponibilă pe piața din 2019.
Miercuri, 18 Octombrie 2017 | Industrie

BMW ia în calcul o fabrică în Rusia: “Este o piață cu potențial de creștere pe termen lung”

BMW se gândește la posibilitatea deschiderii unei fabrici în Rusia, fiind motivați de creșterea vânzărilor de mașini noi din această țară.
Duminica, 30 Aprilie 2017 | F1 TOP

Bottas a obținut în Rusia prima victorie din carieră! Vettel nu a reușit să lanseze atacul decisiv în finalul cursei

Valtteri Bottas a obținut duminică în Rusia prima victorie din carieră în Formula 1, după ce a reușit să-i depășească pe ambii piloți Ferrari la start și să-i țină piept în ultimele tururi lui Sebastian Vettel, care a terminat la mai puțin o secundă în spate.
Sambata, 29 Aprilie 2017 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în Rusia! Ferrari monopolizează prima linie a grilei de start pentru prima oară după 2008

Ferrari ocupă prima linie a grlei de start pentru cursa din Rusia după ce Sebastian Vettel l-a învins pe coechipierul său Kimi Raikkonen. Mercedes ocupă a doua linie a grilei prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Opel, Hyundai, Fiat, Volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru