Rusia

Joi, 09 Octombrie 2014 | Formula 1

Alexander Rossi îl va înlocui pe Bianchi la Marussia în cursa din Rusia

Pilotul de rezervă Alexander Rossi va concura pentru Marussia în Marele Premiu al Rusiei în locul lui Jules Bianchi, care a suferit un grav accident în cursa de la Suzuka.
Joi, 09 Octombrie 2014 | F1 TOP

Avancronică Rusia: călătorie în necunoscut

Rusia debutează în calendarul Formulei 1 la sfârşitul acestei săptămâni, iar Lewis Hamilton şi Nico Rosberg îşi vor relansa lupta pentru titlul mondial pe un circuit complet necunoscut.
Vineri, 12 Septembrie 2014 | Formula 1

Pirelli a anunţat pneurile furnizate în prima ediţie a Marelui Premiu al Rusiei

Pirelli a dezvăluit tipurile de pneuri pe care le va furniza în cursele din Japonia şi Rusia. Pentru ediţia inaugurală cursei de la Soci, producătorul italian a optat pentru cauciucuri soft şi medium.
Miercuri, 03 Septembrie 2014 | Formula 1

Video: Circuitul de la Soci, dezvăluit în noul joc F1 2014

Codemasters a publicat un clip video care îl prezintă pe Daniil Kvyat la volanul monopostului Toro Rosso pe noul circuit de la Soci, care va găzdui Marele Premiu al Rusiei în luna octombrie.
Marti, 26 August 2014 | Formula 1

Video: Vettel a efectuat un tur pe noul circuit de la Soci

Sebastian Vettel a efectuat luni un tur pe noul circuit de la Soci, gazda Marelui Premiu al Rusiei din luna octombrie. Germanul a concurat la volanul unei maşini de serie Infiniti Q50.
Vineri, 22 August 2014 | Formula 1

Ecclestone exclude anularea cursei din Rusia

Bernie Ecclestone susţine că Marele Premiu al Rusiei din luna octombrie nu va fi anulat, întrucât Formula 1 "nu se implică" în probleme politice şi religioase.
Miercuri, 20 August 2014 | Formula 1

Circuitul de la Soci a primit licenţa pentru a găzdui Marele Premiu al Rusiei

FIA a dezvăluit că circuitul de la Soci a fost finalizat cu două luni înainte de termen şi va primi licenţa pentru a găzdui Marele Premiu al Rusiei programat iin luna octombrie.
Luni, 18 August 2014 | Industrie

Conflictul ruso-ucrainean ar putea duce la interzicerea importurilor de maşini în Rusia

Moscova ameninţă cu sancţiuni importante Uniunea Europeană şi SUA după ce acestea au impus la rândul lor limitări şi penalizări în zona financiară şi energetică. Printre acestea se numără interzicerea importului de maşini, lucru care ar afecta serios unii constructori auto.
Marti, 13 Mai 2014 | Formula 1

FIA: "Nu avem niciun motiv să anulăm cursa din Rusia"

Jean Todt susţine că nu există niciun motiv pentru anularea Marelui Premiu al Rusiei, în ciuda situaţiei tensionate din Ucraina.
Luni, 05 Mai 2014 | Formula 1

Marele Premiu al Rusiei ar putea fi amânat din cauza tensiunilor din Ucraina

Ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Rusiei, programată în luna octombrie, ar putea fi anulată din cauza tensiunilor dintre Rusia şi ţările occidentale în urma violenţelor din Ucraina.
Duminica, 23 Martie 2014 | Modele noi

Renault Logan a fost prezentat pentru piața din Rusia

A doua generație a modelului Logan a primit sigla Renault pentru piața din Rusia, iar primele imagini au fost prezentate publicului.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Economic

Scenariu pentru piaţa din China: vânzări anuale de 40 de milioane de maşini noi în 2030

Economia din China creşte cu o rapiditate uimitoare şi odată cu ea creşte şi piaţa auto. Analiştii estimează că până în 2030 în China se vor vine anual 40 de milioane de maşini.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Septembrie 2013 | Formula 1

Sauber nu a finalizat încă parteneriatul cu companiile din Rusia

Sauber a confirmat că nu a perfectat încă parteneriatul cu cele trei companii din Rusia care s-au angajat să salveze echipa de la faliment.
Joi, 08 August 2013 | Formula 1

Tilke da asigurari ca Rusia va fi pregatita pentru cursa de F1

Hermann Tilke, arhitectul care se ocupa de designul noilor circuite din Formula 1, sustine ca Soci va fi pregatita sa gazduiasca Marele Premiu al Rusiei de anul viitor.
Vineri, 02 August 2013 | Formula 1

Rusia a ratat termenul limită pentru înscrierea în calendarul F1 2014

Rusia nu a respectat termenul limită de 31 iulie pentru înscrierea în calendarul Formulei 1 pentru sezonul 2014, însă poate invoca "forţa majoră" pentru a găzdui cursa.
Vineri, 19 Iulie 2013 | Industrie

Studiu: Rusia va fi cea mai mare piaţă auto din Europa în 2020

Boston Consulting Group, o companie de consultanţă, estimează că Rusia va deveni cea mai mare piaţă auto din Europa până în 2020.
Duminica, 23 Iunie 2013 | Modele noi

Noua Lada Kalina - un concurent de segment B venit din Rusia

Rușii de la Lada au lansat noua generație a modelului Kalina, o automobil de clasă mică. Nu va face furori în Europa, dar este un model important pentru piața din Rusia.
Marti, 23 Aprilie 2013 | Economic

ANALIZĂ: Benzina din România, cea mai ieftină din UE, dar în curs de scumpire

O analiză făcută de ruşii de la Rianovosti a relevat faptul că Norvegia are cea mai scumpă benzină din Europa, acompaniată de un nivel de trai suficient de bun pentru a putea cumpăra 2.042 litri cu un salariu mediu net.
Luni, 25 Februarie 2013 | Feature

Moda camerelor video montate pe bord: din Rusia în România, în luptă cu traficul

Ne-am obişnuit să vedem clipuri video venite din maşinile şoferilor ruşi. Surprind absolut orice: de la accidente la şoferi neîndemânatici şi meteoriţi care explodează neanunţaţi deasupra oraşelor. Dar de ce au toţi ruşii o cameră video în maşină?
Marti, 05 Februarie 2013 | Formula 1

Emirates a devenit sponsor major al Formulei 1

Compania aeriană Emirates a devenit "partener global" al Formulei 1 pentru următorii cinci ani, valoarea contractului fiind estimată la circa 200 de milioane de dolari.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Opel, Hyundai, Fiat, Volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru