Showroom

Luni, 09 Octombrie 2023 | General

McLaren deschide cel mai mare showroom al său în Dubai

McLaren a anunțat că a deschis cel mai mare showroom al său în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Noua facilitate de 950 de metri pătrați se află lângă cel mai mare centru de service al mărcii britanice.
Joi, 09 Martie 2023 | Intern

Mercedes-Benz inaugurează primul showroom de lux MAR20X din România

Mercedes-Benz a inaugurat oficial primul său showroom de lux din România sub noul concept MAR20X, care oferă servicii noi pentru clienți și un proces de vânzare mai eficient într-o incintă luxoasă. Primul astfel de showroom a fost inaugurat în cartierul Pipera din apropiere de București.
Vineri, 13 Ianuarie 2023 | General

Polestar deschide un showroom din zăpadă în interiorul Cercului Arctic

Polestar a deschis oficial un shwroom în interiorul Cercului Arctic din Finlanda. Acest showroom este cu totul special deoarece este construit în totalitate din zăpadă.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Tehnologie

Fiat lansează primul showroom auto virtual din Metaverse

Fiat a lansat oficial primul showroom auto virtual și interactiv din Metaverse, noua lume virtuală a internetului. Primul astfel de showroom este activ în Italia, iar clienții vor putea descoperi, configura și chiar cumpăra modelele noi ale mărcii italiene fără să meargă fizic la un dealer apropiat.
Vineri, 26 Ianuarie 2018 | Intern

Reconstruit la standarde nordice: cel mai mare dealer Volvo din România a investit un milion de euro în noul showroom de lângă București

Primus Auto, cel mai mare dealer Volvo din România, a inaugurat noul său showroom de lângă București, care a fost refăcut la standardele suedezilor în urma unei investiții de un milion de euro.
Marti, 02 Ianuarie 2018 | Industrie

Cea mai mare piață de desfacere pentru Porsche: constructorul din Stuttgart a deschis showroom-ul 100 în China

Porsche a anunțat deschiderea showroom-ului cu numărul 100 din China, cea mai mare piață de desfacere pentru producătorul german.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | Industrie

Investiții pe piața asiatică: Aston Martin a prezentat cel mai mare showroom al companiei în capitala Japoniei

Aston Martin a prezentat cel mai mare showroom al companiei în Tokyo, iar deschiderea oficială este programată pentru data de 21 noiembrie.
Luni, 25 Septembrie 2017 | Industrie

Chiron are mare succes la vânzări: Bugatti inaugurează în Germania primul său showroom la standarde noi

Bugatti a deschis un showroom în Hamburg după ce hipercarul Chiron a avut vânzări foarte bune în oraș. Este primul showroom din Germania care beneficiază de un nou design Bugatti pentru magazinele de prezentare ale companiei.
Vineri, 21 Iulie 2017 | Industrie

Inovație în Londra: showroom multi-marcă dedicat exclusiv mașinilor electrice

O companie specializată în dezvoltarea punctelor de încărcare pentru mașini electrice a deschis la Londra un showroom dedicat acestora. Nu există oameni de vânzări, ci specialiști care îți explică ce știe să facă o astfel de mașină.
Sambata, 15 Octombrie 2016 | O lume nebuna

Sus în deal e-un showroom: Jeep a deschis pe stâncile de la Marea Nordului cel mai greu accesibil showroom auto din lume

Dacă mărcile auto cautp de obicei locuri populate din orașe ca să-și deschidă showroom-uri, Jeep a "construit" cel mai puțin accesibil showroom din lume pe vârful unui deal de la marginea Mării Nordului. Accesibil doar cu mașini 4x4.
Joi, 18 August 2016 | Industrie

Showroom excentric pentru Bentley în Dubai: 6 etaje, 7000 de metri pătrați, grădină la ultimul etaj

Cel mai mare showroom Bentley din lume a fost deschis în această săptămână în Dubai. Acesta are șase etaje și o suprafață totală egală cu cea a unui teren de fotbal.
Miercuri, 06 Iunie 2012 | Modele noi

Dacia Lodgy a sosit oficial în România

Dacia Lodgy a venit în showroom-urile din România. Începând de mâine, primele unităţi vor fi livrate către clienţi, iar în weekendul 7-10 iunie are loc operaţiunea Porţi Deschise - Dacia Lodgy
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 25 Iulie 2011 | General

McLaren începe expansiunea: primele showroom-uri deschise în Germania

McLaren a inaugurat două showroom-uri în Germania, la Hamburg şi Dusseldorf. Urmează Munchen şi Frankfurt, precum şi alte 30 de oraşe din întreaga lume.
Duminica, 28 Noiembrie 2010 | General

Un american a furat o maşină direct din showroom

Un american a furat un Nissan Altima direct din showroom-ul japonezilor. Acesta a fost prins şi arestat la scurt timp după infracţiune.
Miercuri, 11 August 2010 | Formula 1

McLaren va deschide un showroom la Londra

McLaren a anunţat că va deschide un showroom la Londra pentru a-şi prezenta maşinile de stradă şi monoposturile de Formula 1.
Sambata, 10 Iulie 2010 | General

Modelele Fiat şi Jeep împart acelaşi showroom pe Champs-Elysees

Fiat a inaugurat de curând în Paris un showroom situat pe celebrul bulevard Champs-Elysees. În cadrul acestuia vor putea fi admirate atât modelele Fiat, cât şi modelele Jeep.
Joi, 03 Iunie 2010 | Modele noi

Modelele Spyker vor fi vândute şi în reprezentanţele Saab

Spyker a început să folosească piese Saab pentru modelele sale şi urmează să deschidă 25 de reprezentaţe noi în showroom-urile Saab la nivel mondial, pentru a-şi îmbunătăţi reţeaua de dealeri.
Luni, 24 Mai 2010 | General

Cea mai mare reprezentanță din lume va avea un circuit pe acoperiş!

Cea mai mare reprezentanţă auto din lume va fi construită în Istanbul şi se va numi Autopia Europia. Aceasta va avea o suprafaţă de 216.000 de metri pătraţi.
Miercuri, 27 Ianuarie 2010 | Intern

Mazda a deschis un nou showroom in Bucuresti

Mazda a deschis cel de-al patrulea showroom din Bucuresti. Acesta prezinta cinci modele ale constructorului nipon, dintre care trei sunt disponibile pentru test drive.
Sambata, 26 Decembrie 2009 | Economic

Ferrari va deschide primul showroom in Polonia

Ferrari va deschide anul viitor primul sau showroom din Polonia. Oficialii italieni au declarat ca acesta este momentul oportun pentru o astfel de investitie.

Tag-uri similare

Ferrari, Tesla, GM, vanzari, Romania, Mazda, contract, Mazda3, Mazda6, Mazda2
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru