Mazda a deschis un nou showroom in Bucuresti

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 27.01.2010
Mazda a deschis cel de-al patrulea showroom din Bucuresti. Acesta prezinta cinci modele ale constructorului nipon, dintre care trei sunt disponibile pentru test drive.

Clientii Mazda din Bucuresti vor avea la dispozitie o noua reprezentanta, localizata in Bulevardul Corneliu Coposu nr. Noul showroom are o suprafata de 250 metri patrati si a fost amenajat in urma unei investitii de 50.000 de euro. Toate elementele acestui showroom au fost aranjate conform celor mai noi standarde ale japonezilor de la Mazda si va gazdui unele dintre cele mai cunoscute modele din gama constructorului nipon. Astfel, showroom-ul Mazda din Bd. Corneliu Coposu va prezenta modelele Mazda2, Mazda3, CX-7, Mazda6 si BT-50. Primele trei modele din aceasta lista vor fi disponibile si pentru test drive.

“Noua locatie demonstreaza ca partenerii Mazda au capacitatea sa realizeze investitii intr-o perioada nefasta pentru industria de profil. Este imbucurator ca Mazda se bucura in Romania de o retea de dealeri puternici si de o gama de modele foarte tanara, noul Mazda3 si SUV-ul CX-7 facelift fiind doar doua exemple”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda.

Clientii care vor achizitiona un model Mazda prin noul showroom BDT Cars din Bd.

Corneliu Coposu nr. 5 vor beneficia de ofertele si promotiile curente Mazda in Romania, reducerile variind de la 1.500 la 3.000 de euro in functie de model. Reducerile respective sunt disponibile pana in data de 31 martie 2010. Noul dealer din Bd. Corneliu Coposu este cel de-al 16-lea showroom Mazda in Romania si cel de-al patrulea din Bucuresti. Reprezentanta este deschisa de luni pana vineri intre orele 09:00 si 18:00, iar sambata de la ora 10:00 la 14:00.

"Deschiderea unui nou showroom BDT Mazda ne bucura foarte mult, mai ales in contextul economic dificil, ce caracterizeaza intreaga piata auto din Romania. Asteptarile noastre pentru 2010 sunt indraznete, avand ca obiectiv comercializarea a 100 de autovehicule prin intermediul noii locatii. Totodata estimam un trafic de aproximativ 400 de vizitatori lunar", a declarat Tellu Striinu, Director General BDT Cars.

Via | Mazda

Comentarii (4)

  • jenant
    Ce saracie de showroom la parterul blocului! Eu nu stiu cum le da voie Mazda Austria sa deschida un asemenea butic la coltul blocului. Eu stiam ca noul trend european este showroomul tip 3S construit de la zero, cu showroom modern, atelier de service si magazie de piese de schimb. Asta cu "buticu' de la parter" e deja istorie si reprezinta o rusine pentru un importator care, cica, se respecta.
    2 4
  • Nu e chiar asa
    In mare parte ai dreptate, dar nu uita ca este o zona central, unde multa lume are access. Cam greu sa gasesti celelalte reprezentante Mazda, eu cand am cumparat masina am gasti destul de greu sediul BDT de pe Splai...
    2 0
  • Showroom cu facilitati tip 3S sa faci tu pe banii tai ca sa vezi daca se poate si apoi sa comentezi.

    La cateMazda se vand si la ce se poate previziona+situatia pietei auto este imposibila o investitie tip 3S pentru Mazda acum si care sa si devin profitabila intr-un tip rezonabil (5 -7 ani).

    Din cauza "show-room urilor si a facilitatilor de tip construite in ultimii 3 ani vedem primele falimente intre dealerii auto.

    Daca are parcare, identitate vizuala oameni pregatiti corect si masini de drive-test nu are de ce sa ii trebuiasca o ditamai hala.
    0 0
  • mazda
    am o mazda 323f din 2001 motor 2000 benzina si caut cablaj partea motor va rog ajutatima serie sasiu. jmzbj145221428708 tel0740455504
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru