Modelele Fiat şi Jeep împart acelaşi showroom pe Champs-Elysees

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 10.07.2010
Fiat a inaugurat de curând în Paris un showroom situat pe celebrul bulevard Champs-Elysees. În cadrul acestuia vor putea fi admirate atât modelele Fiat, cât şi modelele Jeep.

Constructorul italian Fiat a deschis pe Champs-Elysees în Paris un nou showroom botezat Motor Village. În cadrul acestuia, persoanele interesate vor putea admira atât modelele Fiat, Abarth, Lancia, Alfa Romeo sau Maserati, cât şi modelele Jeep. Noul showroom Fiat se află în apropierea intersecţiei bulevardelor Franklin D. Roosevelt şi Matignon-Montaigne, un loc care anual atrage numeroşi vizitatori.

Motor Village dispune de o arhitectură interesantă. Modelele constructorului italian sunt introduse în tuburi de sticlă înalte de 14 metri şi pot fi mutate în diferite poziţii. Tot pe celebrul bulevard Champs-Elysees se mai găsesc showroom-urile constructorilor Renault, Peugeot, Toyota, Citroen sau Mercedes alături de casele de modă Louis Vuitton sau Cartier.

În luna iulie 2009, Fiat achiziţiona 20 de procente din acţiunile Chrysler, iar de atunci constructorul italian a decis ca Jeep să devină cel mai bine vândut brand al grupului american în Europa. Pe Bătrânul Continent modelele Chrysler vor fi vândute sub sigla Lancia, iar Dodge va rămâne în Europa un constructor de nişă.

Via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru