Modelele Spyker vor fi vândute şi în reprezentanţele Saab

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.06.2010
Spyker a început să folosească piese Saab pentru modelele sale şi urmează să deschidă 25 de reprezentaţe noi în showroom-urile Saab la nivel mondial, pentru a-şi îmbunătăţi reţeaua de dealeri.

Olandezii de la Spyker îşi vor distribui modelele prin reprezentanţele Saab pentru a folosi mai eficient reţeaua de distribuţie existentă a constructorului din Trollhattan. Astfel, oficialii Spkyer vor atinge ţelul de a creşte numărul de reprezentaţe Spyker la nivel mondial de la 35 la 60. Doar o parte din reprezentaţele Saab vor fi utilizate pentru prezentare şi vânzări, dar există posibilitatea ca toate reprezentanţele să ofere service pentru modelele Spyker, în speranţă îmbunătăţirii serviciilor oferite clienţilor.

Spyker a cumpărat marca Saab de la General Motors la începutul acestui an, după ce corporatia General Motors încerca de 14 luni să scape de această marcă. Spyker a vândut doar 36 de unităţi în decursul anului 2009. Dacă Spyker va reuşi să vândă câte un exemplar în fiecare reprezentaţă nouă, marca va deveni profitabilă în 2010. Până în acest moment, singurul element comun dintre Spyker şi Saab este reprezentat de motorul stergătoarelor de parbriz.

Potrivit lui Victor Muller, şeful Spyker şi Saab, marca olandeză a început deja să profite de noile componente preluate de la Saab, iar succesul mărcii va creşte pe măsură ce colaborarea dintre cele două mărci va fi din ce în ce mai strânsă. Muller este încântat că Spyker Cars B.V.

– compania care a salvat marca Saab – beneficiază la rândul său prin creşterea profitabilităţii.

Via | Businessweek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru