Skoda

Joi, 02 Noiembrie 2023 | Intern

Ce mașini au înmatriculat românii în octombrie: luptă strânsă între Renault, Toyota, Skoda și Volkswagen

Potrivit celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, în luna octombrie au fost înmatriculate aproape 11.400 de mașini noi. Alături de asta, 4 mărci diferite sunt în luptă strânsă pentru al doilea loc în clasament.
Marti, 31 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

Următoarea generație Skoda Enyaq ar putea fi lansată în 2028: va fi mai accesibilă

Șeful Skoda, Klaus Zellmer, a confirmat că următoarea generație a electricei Enyaq va fi dezvoltată pe o platformă nouă. Debutul ar urma să aibă loc în 2028 sau 2029.
Miercuri, 25 Octombrie 2023 | Modele noi

Noua Skoda Superb, dezvăluită în schițe noi. Debutul, la începutul lui noiembrie

Skoda a publicat o serie de schițe oficiale noi cu viitoarea generație a lui Superb. Noul model va fi disponibil cu motorizări termice și hibride, iar debutul va avea loc la începutul lunii viitoare.
Joi, 05 Octombrie 2023 | Modele noi

Noua Skoda Enyaq 85: versiune nouă cu mai multă putere și autonomie mai mare

Skoda a lansat oficial o nouă versiune pentru modelul său electric Enyaq. Noua versiune, botezată Enyaq 85, aduce un propulsor mai puternic, timpi de încărcare mai mici, precum și autonomie mai mare.
Miercuri, 04 Octombrie 2023 | Modele noi

Am văzut pe viu noua Skoda Kodiaq: 5 lucruri despre cel mai mare SUV al cehilor+VIDEO

Automarket a călătorit la Berlin pentru a face cunoștință cu noua generație Skoda Kodiaq. Ți-am pregătit 5 lucruri esențiale despre cel mai mare SUV din portofoliul cehilor și, așa cum te-am obișnuit, un video în care poți să îl admiri din toate unghiurile.
Miercuri, 04 Octombrie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Skoda Enyaq RS: mai multă putere și autonomie mai mare

Skoda a pregătit câteva noutăți importante pentru Enyaq RS, versiunea de performanță a modelului electric. Noile actualizări aduc un motor mai puternic, dar și autonomie mai mare.
Miercuri, 27 Septembrie 2023 | Modele noi

Schițe oficiale noi cu viitoarea Skoda Kodiaq. Debutul, la începutul lui octombrie

Skoda a publicat câteva schițe oficiale noi cu cea de-a doua generație a SUV-ului Kodiaq. Noul model urmează să fie lansat oficial în doar câteva zile.
Luni, 25 Septembrie 2023 | Industrie

Skoda deschide șampania. Cehii au produs 3 milioane de SUV-uri

Constructorul ceh de automobile anunță atingerea unei borne importante. SUV-ul cu numărul 3 milioane, un Kodiaq Sportline, a părăsit linia de asamblare a uzinei din Kvasiny.
Miercuri, 20 Septembrie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitoarele Skoda Superb și Kodiaq: au parcurs peste 1 milion de km în teste

Constructorul ceh de automobile a publicat imagini noi cu viitoarele modele Superb și Kodiaq din timpul testelor. Cele două au călătorit la Cercul Arctic, dar și în deșertul din Arizona.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitoarea Skoda Superb: în premieră, motor cu tehnologie mild-hybrid

Skoda a publicat o serie de imagini noi cu viitoarea generație Superb înainte de lansarea oficială. Pentru prima dată, noul model va fi disponibil cu o motorizare cu tehnologie mild-hybrid, iar din gamă vor face parte și motoare termice tradiționale.
Marti, 29 August 2023 | Modele noi

Interiorul noilor Skoda Superb și Kodiaq: se păstrează butoanele și se mută schimbătorul

Skoda a publicat primele imagini oficiale cu interioarele noilor generații ale modelelor Superb și Kodiaq. Ambele modele primesc un ecran multimedia nou, comenzi și butoane fizice, dar și mai mult spațiu în zona consolei centrale datorită repoziționării manetei pentru selectarea vitezelor.
Marti, 01 August 2023 | Modele noi

Noile Skoda Scala și Kamiq facelift: faruri LED Matrix, în premieră

Constructorul ceh de automobile a publicat primele imagini și informații despre noile Scala și Kamiq facelift. Pentru prima oară, cele două modele pot fi comandate, opțional, cu faruri LED Matrix.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 Iulie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu Skoda Scala și Kamiq facelift: vor primi faruri LED Matrix

Skoda a publicat două imagini oficiale noi cu farurile viitoarelor Scala și Kamiq facelift. Cele două modele vor primi faruri LED Matrix ca dotare opțională, cu un aranjament nou al blocurilor optice.
Vineri, 21 Iulie 2023 | Modele noi

Noi informații despre viitorul Skoda Superb: motoare cu puteri până la 265 CP și sisteme de asistență noi

Skoda a publicat o serie de informații tehnice noi despre viitoarea generație a lui Superb. Noul model va primi o gamă completă de motorizări, cu puteri până la 265 de cai putere, precum și sisteme de asistență noi.
Marti, 18 Iulie 2023 | Modele noi

Imagini oficiale cu noile Skoda Kamiq și Scala facelift: faruri mai subțiri și jante noi

Skoda a publicat primele imagini oficiale cu viitoare facelift-uri pentru modelele Kamiq și Scala. Noile modele vor aduce un design ușor modificat al farurilor, precum și jante noi și alte noutăți vizuale.
Miercuri, 28 Iunie 2023 | Modele noi

EXCLUSIV: Am condus noua generație Skoda Kodiaq sub camuflaj

Chiar dacă mai durează încă 4 luni până când vom vedea noul Kodiaq, noi l-am condus deja în cadrul unui eveniment secret. Am testat cum se simt 3 versiuni, două dieseluri și o benzină.
Marti, 27 Iunie 2023 | Concepte

Skoda Enyaq, transformat într-un camper electric de către studenți

Skoda a dezvăluit oficial noul concept Roadiaq. Mașina unicată este bazată pe modelul electric Enyaq, fiind transformată într-un camper de către studenții din cadrul mărcii. De altfel, noul Roadiaq este al 9-lea concept Skoda creat de studenți.
Luni, 26 Iunie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre noul Skoda Kodiaq: versiune PHEV cu autonomie de 100 de kilometri

Skoda a dezvăluit o serie de detalii noi despre cea de-a doua generație a SUV-ului său de dimensiuni mari, Kodiaq. Noul va model aduce un design nou și mai mult spațiu la interior, precum și o nouă versiune cu motorizare PHEV, în premieră pentru Kodiaq.
Joi, 08 Iunie 2023 | Concepte

Studenții Skoda transformă SUV-ul Enyaq într-un birou mobil. Va fi denumit Roadiaq

Noul proiect al studenților Skoda va fi denumit Roadiaq. Bazat pe electricul Enyaq, acesta va fi prezentat în cursul lunii iunie.
Marti, 06 Iunie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitoarea generație Skoda Kodiaq. Debut în toamnă

Constructorul ceh de automobile a publicat două noi imagini teaser cu viitoarea generație Kodiaq. Debutul este programat pentru toamna acestui an.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru