Skoda

Marti, 23 Mai 2023 | Modele noi

Skoda Enyaq primește echipare Laurin&Klement: 285 CP și autonomie mai mare

Skoda anunță că modelele cu zero emisii Enyaq și Enyaq Coupe vor putea fi comandate și în nivelul de echipare Laurin & Klement. Printre noutăți se numără mai multă putere pentru motorul electric, dar și autonomie mai mare.
Luni, 22 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Viitoarea Skoda Elroq: omologul electric al lui Karoq ar putea avea 600 km autonomie

Potrivit celor mai recente informații, viitoarea Skoda Elroq, pur electrică, ar putea oferi o autonomie de până la 600 de kilometri. Acest model va fi omologul cu zero emisii al lui Karoq.
Joi, 11 Mai 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitoarele Skoda Superb și Kodiaq, testate în condiții extreme de iarnă

Skoda a publicat câteva imagini noi cu viitoarele generații ale lui Superb și Kodiaq. Ambele modele au fost testate în condițiile extreme din interiorul Cercului Arctic, la temperaturi de -30 de grade Celsius. Noile modele vor fi dezvăluite în toamnă.
Vineri, 05 Mai 2023 | Feature

Skoda Superb la aniversare: etalonul mărcii cehe împlinește 90 de ani

Skoda marchează oficial 90 de ani de când a fost lansat pentru prima dată modelul Superb, etalonul mărcii. Aniversarea vine exact în anul în care urmează să fie lansată o nouă generație mai târziu în această toamnă.
Joi, 27 Aprilie 2023 | Industrie

Skoda Fabia ar putea fi scoasă din producție, din cauza normelor Euro 7

Klaus Zellmer, șeful Skoda, a declarat că modelul Fabia ar putea fi retras din producție în viitorul apropiat din cauza viitoarelor norme de poluare Euro 7. CEO-ul mărcii din Cehia spune că noile norme ar face ca modelul subcompact să fie prea scump.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

O Skoda Enyaq pentru "toate buzunarele": cehii anunță o nouă versiune de bază

Skoda anunță o nouă versiune de bază pentru modelul cu zero emisii Enyaq. Denumită Enyaq iV 50, aceasta oferă 148 de cai putere, 365 de kilometri autonomie și un preț de 40.000 de euro.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu noile Skoda Superb și Kodiaq. Lansările vor avea loc în toamnă

Skoda a publicat primele imagini oficiale cu noile generații Superb și Kodiaq. Ambele modele noi vor fi lansate în toamna acestui an și vor primi motorizări tradiționale pe benzină și diesel, precum și propulsoare hibride.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Skoda anunță ofensiva electrică: 6 modele electrice noi, lansate până în 2026

Skoda a dezvăluit oficial planurile de a-și extinde gama sa de modele electrice în următorii 3 ani. Astfel, constructorul ceh va lansa nu mai puțin de 6 modele electrice noi până în 2026, care includ o mașină mică, o compactă, un combi și ceea ce Skoda numește „Space”, fiind vorba de un SUV cu 7 locuri.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Industrie

Skoda va dezvolta viitoarele motoare termice pentru Grupul Volkswagen

Grupul Volkswagen a anunțat oficial că cehii de la Skoda se vor ocupa exclusiv de dezvoltarea unor viitoare motoare termice pentru modelele mărcilor din grup. Skoda promite că noile motoare vor fi mai puternice și mai eficiente.
Luni, 10 Aprilie 2023 | Siguranta

Recall Skoda: peste jumătate de milion de mașini, rechemate din cauza airbag-urilor defecte

Skoda a inițiat o campanie de rechemare la nivel mondial pentru modelele sale mai vechi. Peste 580.000 de mașini construite între 2012 și 2017 sunt rechemate din cauza unei posibile defecțiuni la airbag-ul șoferului.
Joi, 30 Martie 2023 | Concepte

Primele schițe cu Skoda Enyaq iV Camper, un concept creat de studenți

Skoda a publicat primele schițe oficiale cu un concept al unui camper bazat pe modelul electric Enyaq iV. Noua mașină este creată de un grup de studenți și este a 9-a mașină din cadrul programului Skoda Student Car.
Vineri, 17 Martie 2023 | Industrie

Skoda: Noua generație Superb debutează în a doua jumătate a lui 2023

Constructorul ceh de automobile a dezvăluit lansările pregătite pentru perioada următoare. În a doua jumătate a anului curent vom face cunoștință cu noua generație Superb, dar și cu Kodiaq PHEV.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Martie 2023 | Tehnologie

Skoda a inventat grila inteligentă, care anunță pietonii când pot să traverseze

Skoda lucrează la o grilă inteligentă care anunță pietonii când pot să traverseze în siguranță. Prototipul este montat pe un exemplar Enyaq și nu este clar dacă și când grila digitală va intra în producția de serie.
Joi, 02 Martie 2023 | Industrie

Skoda aniversează 25 de ani de la debutul modelului Octavia Combi

În data de 3 martie 1998, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, cehii de la Skoda prezentau varianta modernă a modelului Octavia Combi. În ultimii 25 de ani au fost comercializate peste 2.8 milioane de exemplare.
Miercuri, 01 Februarie 2023 | Premii auto

Cartea Recordurilor: Skoda Enyaq RS a făcut cel mai lung drift pe gheață

Skoda Enyaq RS, modelul electric de performanță al cehilor, a intrat oficial în Cartea Recordurilor Guinness pentru cel mai lung drift pe gheață. Recordul a fost stabilit pe un lac înghețat din Suedia.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Modele noi

Skoda pregătește noutăți în 2023: facelift pentru Scala și Kamiq, generații noi pentru Superb și Kodiaq

Skoda anunță o serie de noutăți importante pentru gama sa de modele în 2023. Astfel, modelele Superb și Kodiaq vor primi o generație nouă, iar modelele Scala și Kamiq vor primi un facelift în acest an.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Economic

Vânzările Skoda au scăzut cu 17% în 2022. Octavia rămâne cel mai popular model al cehilor

Skoda a dezvăluit oficial rezultatele vânzărilor pentru anul 2022. Constructorul ceh a reușit să vândă peste 731.000 de vehicule la nivel mondial, ceea ce reprezintă o scădere de aproape 17%. La fel ca până acum, Octavia a fost cel mai popular model al constructorului ceh.
Luni, 09 Ianuarie 2023 | General

Skoda Fabia RS Rally2 devine exponat în Muzeul Tehnic Național din Praga

Constructorul ceh de automobile a donat unul dintre cele 2 prototipuri Fabia RS Rally2 Muzeului Tehnic Național din Praga. Mașina pregătită pentru raliuri are un motor de 1.6 litri, care dezvoltă aproximativ 289 CP.
Luni, 19 Decembrie 2022 | Intern

Prețuri Skoda Enyaq Coupe RS în România: start de la 62.900 de euro

Noua Skoda Enyaq Coupe iV poate fi comandată în România. Pentru moment, clienții pot opta numai pentru versiunea de top Enyaq Coupe RS, care pornește de la 62.890 de euro.
Joi, 15 Decembrie 2022 | Economic

Dacia a depășit Skoda, Opel și Hyundai la numărul de mașini vândute în Europa, în noiembrie

Potrivit celor mai noi date ale Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, piața auto din Europa a crescut cu peste 17% în luna noiembrie. Același raport relevă și faptul că Dacia s-a apropiat de 40.000 de mașini vândute în noiembrie la nivelul Uniunii Europene și a reușit să depășească mărci consacrate precum Skoda, Opel și Hyundai.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru