Skoda

Marti, 13 Decembrie 2022 | Industrie

Skoda ar putea părăsi piața din China, din cauza competiției tot mai acerbe

Potrivit unor surse, Skoda își revizuiește poziția pe piața din China și ar putea chiar să o părăsească. Motivul este simplu: producătorii locali sunt tot mai competitivi.
Miercuri, 07 Decembrie 2022 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru modele chinezești și Lucid Air, 4 stele pentru Peugeot 408 și Ford Puma

Specialiștii Euro NCAP au publicat rezultatele ultimei sesiuni de teste din 2022. Numai 3 din cele 14 modele testate nu au reușit să ia acasă punctajul maxim de 5 stele, printre ele numărându-se și Peugeot 408.
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Industrie

Skoda a produs 750.000 de exemplare Kodiaq

Constructorul ceh de automobile a atins câteva borne importante. Printre acestea, 750.000 de exemplare Kodiaq produse în 6 ani și 4 milioane de motoare EA211 la uzina din Mlada Boleslav.
Marti, 25 Octombrie 2022 | Modele noi

Skoda Enyaq RS iV debutează cu 300 CP și 500 de kilometri autonomie

Constructorul ceh de automobile publică primele imagini și informații despre noul Enyaq RS iV. Versiunea de performanță a SUV-ului cu zero emisii dispune de 300 CP și oferă 500 de kilometri autonomie.
Vineri, 07 Octombrie 2022 | Modele noi

Skoda Enyaq și Kodiaq, transformate în mascote pentru două echipe americane de hochei

Skoda Enyaq și Kodiaq au fost transformate în mașini-mascotă pentru două echipe americane de hochei (NHL). Acesta au fost redenumite Sharyaq și Prediaq.
Vineri, 23 Septembrie 2022 | Industrie

Vom avea și Skoda Octavia electrică. Noul model va fi construit de la zero

Potrivit celor mai noi informații, Skoda Octavia va primi o versiune electrică în viitorul apropiat. Noul model ar urma să fie bazat pe o platformă nouă, dedicată și va fi lansat spre sfârșitul deceniului.
Joi, 22 Septembrie 2022 | Industrie

Skoda: Trei modele cu zero emisii lansate până în 2026

Constructorul ceh de automobile și-a prezentat planurile de electrificare sub denumirea Next Level - Skoda Strategy 2030. Acesta includ lansarea a trei modele cu zero emisii până în 2026.
Marti, 20 Septembrie 2022 | Concepte

Noua Skoda Vision GT este conceptul unui monopost cu zero emisii

Constructorul ceh de automobile a realizat un concept (în mediul digital) al unei mașini electrice de competiție. Numele său este Vision GT și este o reinterpretare a modelului Skoda 1100 OHC din 1957.
Vineri, 02 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Șeful Skoda: Fabia va primi un succesor electric

Potrivit șefului Skoda, Klaus Zellmer, Fabia va primi un succesor cu zero emisii. Acesta ar putea fi construit pe arhitectura MEB și ar putea debuta până la finalul acestui deceniu.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Industrie

Skoda are un logo nou. Cea mai mare schimbare de identitate a mărcii din ultimii 30 de ani

Constructorul ceh de automobile are un nou logo, dar și o nouă identitate de marcă. Din 2024, acesta își va face apariția pe toate modelele companiei.
Miercuri, 31 August 2022 | Modele noi

Viitoarele generații Skoda Superb și Kodiaq vor debuta în 2023. Octavia va primi și un facelift

Skoda a confirmat că viitoarele generații ale modelelor Superb și Kodiaq vor debuta în 2023. Totodată, actuala generație Octavia urmează să primească un facelift în 2024. Toate modelele vor avea versiuni cu motoare termice și electrice.
Miercuri, 31 August 2022 | Concepte

Conceptul Skoda Vision 7S dezvăluie noul limbaj de design al mărcii

Skoda a prezentat oficial noul concept Vision 7S. Acesta anunță un viitor SUV electric cu 7 locuri și dezvăluie noul limbaj de design al mărcii. Cu ocazia prezentării noului concept, Skoda își reîmprospătează identitatea vizuală cu un logo nou.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 August 2022 | Concepte

Primele schițe cu exteriorul conceptului Skoda Vision 7S

Skoda a publicat primele cu exteriorul viitorului concept Vision 7S, dezvăluind noul limbaj de design al mărcii. Conceptul va fi prezentat oficial în 30 august.
Marti, 16 August 2022 | Concepte

Se schimbă sistemele multimedia Skoda? Prima imagine cu ecranul vertical al conceptului Skoda Vision 7S

Skoda a publicat o imagine nouă cu interiorul viitorului concept electric Vision 7S. Noua imagine dezvăluie ecranul central, amplasat în poziție verticală, o premieră pentru Skoda. Totodată, constructorul ceh va prezenta noul concept în 30 august.
Marti, 16 August 2022 | Masini electrice si hibride

Update software pentru Skoda Enyaq iV: timp de încărcare redus, autonomie mai mare

Skoda anunță un update software pentru modelul cu zero emisii Enyaq iV. Denumit ME3, acesta promite un management al bateriei îmbunătățit, timpi de încărcare reduși și o creștere a autonomiei.
Marti, 26 Iulie 2022 | Concepte

Skoda prezintă Enyaq FestEVal, un exemplar unicat transformat în camper

Divizia Skoda din Marea Britanie a publicat imagini oficiale cu un exemplar unicat al lui Enyaq iV, numit FestEVal. Acesta a fost transformat într-un camper și este echipat cu un cort amplasat pe plafon pentru două persoane.
Vineri, 15 Iulie 2022 | Concepte

Teaser cu noul concept Skoda Vision 7S, un SUV cu 7 locuri

Skoda a publicat o schiță cu viitorul concept Vision 7S, care anunță un SUV nou cu 7 locuri. Conceptul va dezvălui și noul limbaj de design al mărcii, Modern Solid.
Luni, 23 Mai 2022 | Concepte

Afriq este cel mai recent concept dezvoltat de studenţii Skoda: bazat pe Kamiq

Constructorul ceh de automobile a publicat primele imagini şi informaţii despre Afriq, un concept dezvoltat de studenţii Skoda. Acesta este bazat pe modelul Kamiq.
Vineri, 06 Mai 2022 | Modele noi

Skoda, Volkswagen și Cupra prezintă schițe cu noi modele electrice accesibile. Vor fi produse în Spania

Skoda, Volkswagen și Cupra au prezentat schițe cu viitoare modele electrice accesibile, bazate pe o versiune mai scurtă a platformei MEB. Cele trei modele vor fi lansate în 2025 și toate vor fi produse la uzinele din Martorell și Pamplona din Spania.
Luni, 04 Aprilie 2022 | General

Skoda va avea un nou CEO: Klaus Zellmer este fostul președinte Porsche SUA

Skoda a anunțat că va avea un nou CEO de la 1 iulie, în persoana lui Klaus Zellmer. Acesta este membru al Consiliului de Administrație Volkswagen pentru vânzări și marketing și este fostul șef și președinte Porsche SUA. El îl va înlocui pe Thomas Schäfer, care va prelua șefia Consiliului de Administrație Volkswagen.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru