Sprint

Miercuri, 07 Decembrie 2022 | F1 TOP

Formula 1 confirmă etapele de sprint din 2023. Belgia și Azerbaidjan, printre cele 6 etape

Formula 1 a confirmat oficial etapele unde vor avea loc cele 6 curse de sprint din sezonul 2023. Printre ele se numără cele din Belgia, Azerbaidjan și Statele Unite.
Duminica, 13 Noiembrie 2022 | F1 TOP

F1: George Russell, victorie în cursa de sprint din Brazilia

George Russell s-a impus în cursa de sprint din Brazilia și va pleca din pole position în Marele Premiu de pe circuitul Interlagos. Carlos Sainz a încheiat pe 2, iar Lewis Hamilton pe 3.
Sambata, 12 Noiembrie 2022 | F1 TOP

F1 Brazilia: Kevin Magnussen, pole position în cursa de Sprint

Kevin Magnussen, pilotul celor de la Haas, va pleca din pole position în cursa de sprint de sâmbătă. Acesta va fi urmat de Max Verstappen și George Russell.
Miercuri, 28 Septembrie 2022 | F1 TOP

Formula 1 anunță 6 sesiuni de sprint începând cu sezonul 2023

Reprezentanții Formulei 1 anunță 6 curse de sprint începând cu sezonul 2023. Etapele unde se vor desfășura acestea vor fi anunțate ulterior.
Vineri, 08 Iulie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Austria: Max Verstappen va pleca din pole în cursa de sprint. Accidente pentru piloții Mercedes

Max Verstappen a obținut cel mai bun timp în calificările de vineri din Austria. Campionul mondial își trece în cont un pole nou și va pleca în cursa de sprint de pe primul loc, în fața piloților Ferrari. Cei de la Mercedes au avut o sesiune dezastruoasă, ambii piloți ieșind în decor în ultima parte a calificărilor.
Sambata, 28 Noiembrie 2009 | Tuning

AC Schnitzer prepara un BMW 123d pentru Politia germana

Tunerul AC Schnitzer a modificat un BMW 123d pentru Politia germana. Acesta a fost creat in spiritul campaniei Tune It! Safe! si dezvolta 241 de cai putere.
Vineri, 21 August 2009 | Video

VIDEO: Noul Mazda3 MPS a fost scos la incalzire

Jurnalistii de la Insideline au testat noul Mazda3 MPS. Automobilul sprinteaza de la 0-100 km/h in 6.4 secunde, iar distanta de la 0-400 m este parcursa in 14.4 secunde.
Luni, 17 August 2009 | Modele noi

Viitorul Mini Broadspeed va ataca piata lui Audi TT

Mini isi doreste un rival impotriva lui Audi TT si il va avea probabil foarte curand, imediat dupa ce da nastere roadsterului Speedster. Modelul va fi un coupe si se va numi Broadspeed.
Miercuri, 22 Iulie 2009 | Modele noi

Dodge Circuit EV, un rival mai ieftin pentru Tesla Roadster

Un oficial Chrysler a lasat sa se inteleaga ca prototipul electric Dodge Circuit EV ar putea debuta in versiune de serie, ca un rival mai ieftin al lui Tesla Roadster.
Sambata, 11 Iulie 2009 | Tuning

Vechiul BMW M3, tunat de G-Power

G-Power a vrut sa dovedeasca tuturor ca vechiul BMW M3 dispune in continuare de un potential enorm. Tunerii au reusit sa stoarca de sub capota 450 de cai putere, mai mult decat actuala generatie.
Miercuri, 01 Aprilie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes a dezvaluit noul E63 AMG

Mercedes a publicat primele imagini si informatii oficiale ale celui mai nou membru al diviziei sale de performanta: E63 AMG. Modelul va fi dezvaluit la Salonul de la New York.
Luni, 30 Martie 2009 | Modele noi

Noul BMW X6 M se lanseaza la New York

BMW va lansa in cadrul Salonului Auto de la New York versiunea de performanta X6 M, anticipata deja de un video oficial.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Februarie 2009 | Modele noi

Pagani Zonda R: galerie foto si detalii noi

Pagani reuseste sa ofere pasionatilor un supercar exclusivist si capabil de minuni pe circuit: Zonda R, versiunea de performanta a modelului cu acelasi nume.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Lotus, Tesla, Mini, productie, supercar, AMG, Dodge
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru