AC Schnitzer prepara un BMW 123d pentru Politia germana

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 28.11.2009
Tunerul AC Schnitzer a modificat un BMW 123d pentru Politia germana. Acesta a fost creat in spiritul campaniei Tune It! Safe! si dezvolta 241 de cai putere.

“Tuningul in conditii de siguranta va readuce placerea de a sofa” este motto-ul Asociatiei germane a tunerilor pe baza caruia a fost creat BMW ACS1 2.3d Coupe. Masina face parte din campania Tune It! Safe! care este sustinuta de Politia germana si de Ministerul Transporturilor din Germania.

Modelul preparat de cei de la AC Schnitzer dispune de un propulsor diesel de 2.0 litri care a primit o cutie de viteze cu sase rapoarte si care in urma modificarilor livreaza 241 de cai putere si produce un cuplu motor de 480 Nm. Pentru ca masina sa aiba o manevrabilitate imbunatatita, tunerii au micsorat garda la sol cu 30 mm. In urma acestor schimbari, performantele masinii au crescut, sprintul de la 0-100 km/h realizandu-se acum in 6.1 secunde.

In ceea ce priveste exteriorul, casa de tuning AC Schnitzer a montat spoilere pentru partea din fata si spate a masinii, praguri laterale si un eleron. La interior, reprezentatii legii se vor bucura de scaune de curse brodate cu logo-ul AC Schintzer, de insertii din fibra de carbon si de pedale din aluminiu.

De asemenea, germanii au montat un indicator al fortei G. Masina modificata de AC Schnitzer va fi prezentata in premiera la Essen Motor Show.

via | zercustoms

Comentarii (8)

  • andrei
    save/safe
    Tune It! Save! sau Tune It! Safe! ?!
    0 0
  • mesaj pt admin
    cine poate sa imi zica dece nu mai pot intra pe raspunsuri??voi puteti??
    0 0
  • super masinutza
    coupe adevarat.......
    0 0
  • Nea Cornel
    Nino Nino
    Nea Socariciu, cred ca ai o mansarda mobilata cam minimalist, oamenii legii nu o sa se bucure niciodata de "scaune de curse brodate cu logo-ul AC Schintzer, de insertii din fibra de carbon si de pedale din aluminiu" pentru ca acest model este facut doar pentru Essen Motorshow si "zer polizei" nu o sa o foloseasca niciodata. La fiecare editie exista un astfel de exemplar preparat de ACS.
    1 0
  • legance84
    asd
    Pe cand un Logan Schnitzel pt baietii de la rutiera, cu shnitzele la discretie in torpedou, pt momentele lungi petrecute in sant cu radarul, in asteptarea vreunui fraier cotizant ?
    10 1
  • "schnitzel" :))
    E AC Schnitzer sau AC Schintzer? ca apar ambele versiuni in text :)
    0 1
  • le tuning sur le Logan(e)
    va fi Le Logan(e) Miraculeux si va fi pilotat de maiorul Aluasterix de la Politia Capatanenii din Prundis(h)....
    2 1
  • bmw
    PE LANGA LOGANUL DE 70 000 DE EURO SUNT VAX ASTEA
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru