Vechiul BMW M3, tunat de G-Power

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 11.07.2009
G-Power a vrut sa dovedeasca tuturor ca vechiul BMW M3 dispune in continuare de un potential enorm. Tunerii au reusit sa stoarca de sub capota 450 de cai putere, mai mult decat actuala generatie.

Esential

450 CP dezvolta modelul M3 E46

Casa de tuning G-Power a creat un pachet de performanta pentu vechea generatie a modelului de performanta BMW M3 (E46). Propulsorului de 3.2 litri cu 6 cilindri in linie i-a fost adaugat un sistem supraalimentat, botezat SK I, cu un turbo compresor centrifugal inclus.

Modificarile au adus motorului 450 de cai putere si un cuplu motor de 450 Nm, cu mult peste cifrele versiunii de serie: 343 CP, respectiv 365 Nm. Multumita celor 107 cai putere in plus, G-Power M3 E46 accelereaza de la 0 la 200 km/h in 14.7 secunde. Performanta este mai buna chiar si decat cea a actualului M3, care dispune de un V8 de 420 CP si are nevoie de 15.8 secunde pentru a accelera pana la 200 km/h.

Optional, clientii pot comanda jante din aliaj Silverstone diamond de 20 de inch, incaltate cu pneuri Michelin Pilot Sport, o evacuare din inox si suspensii adaptabile cu 9 setari.

via | worldcarfans.com

Comentarii (6)

  • Interesant!
    Arata bine si presupun ca se misca la fel de bine :D Ma bucur ca au ales E46 pentru ca este singuru din gama BMW care imi place!Defapt mai imi place si E30 (Ursulet) in rest nu sunt un fan BMW :) Bravo G-Power!
    4 0
  • BMW
    ii nervos motorul :).
    450 cp dintrun motor in linie in 6 cilindri inseamna ceva.
    2 2
  • revive the spirit
    mi-e dor de imaginea asta clasica a unui BMW... mi-au placut mult E36 si E46
    1 0
  • design clasic
    unde a disparut designul clasic al lui BMW? acuma parca sunt niste lazi de zestre, cu cat mai impopotonate si mai mari cu atat mai bine.
    1 0
  • Cat costa?
    Am cautat si pe net, dar nu am gasit pretul pentru un astfel de kit. Un M3 E46 este deja relativ accesibil - am vazut pe mobile.de ca pe la 25K Eur se poate cumpara unul OK. Cu un kit ca asta devine mai atragator decat unul nou (momentan la peste 50K Eur).
    0 0
  • daniel
    bmw m3
    poi si io am un m3 al dau la skimb as masini d kurse da jty c sa bagi p ia
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru