Beetle

Sambata, 05 August 2023 | Reportaj

Ford a fost la un pas să cumpere Volkswagen după Al Doilea Război Mondial

A fost un moment în care Ford putea să cumpere Volkswagen. Mai exact, uzina din Wolfsburg. N-a făcut-o, pentru că Germania era prea instabilă atunci, imediat după război. Dar ce ne-a adus această negociere eșuată?
Marti, 27 Iunie 2023 | Industrie

Volkswagen nu va readuce la viață modelele Beetle și Scirocco

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a anunțat că marca germană nu va readuce la viață modelele Beetle și Scirocco. Acest anunț vine după ce au apărut zvonuri că cele două nume ar putea renaște sub forma unor viitoare modele electrice.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Modele noi

Chinezii atacă Europa cu mașina electrică Ora Cat: design inspirat de Beetle și preț de 30.000 de euro

Ora Cat este o mașină electrică din China, care a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Ea va debuta pe piețele auto din Europa începând cu luna decembrie 2021.
Vineri, 06 Septembrie 2019 | General

O nouă viață pentru clasicul Beetle: Volkswagen oferă conversii la motorul electric de 82 CP utilizat de noul e-Up!

Volkswagen anunță că oferă posibilitatea clienților clasicului Beetle să înlocuiască motorul termic cu motorul electric de 82 de cai putere disponibil pe modelul electric de oraș e-Up!
Joi, 11 Iulie 2019 | Industrie

La capăt de drum: legendarul VW Beetle a părăsit producția după o istorie de 80 de ani

Volkswagen Beetle a ieșit oficial din producție, ultimele exemplare ale celebrului model fiind asamblate la uzina VW din Mexic. Cu toate că vânzările sale au scăzut în ultimii ani, Beetle va rămâne un reper de succes pentru VW și industria auto, având în spate o istorie de peste 80 de ani.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | Industrie

Confirmare oficială: producția lui VW Beetle va fi oprită în 2019. Versiune specială “Beetle Final Edition” pentru ultimul an al “broscuței”

Producția lui Volkswagen Beetle va fi oprită în 2019, confirmarea oficială venind din partea șefului VW America. Acesta a anunțat că, în ultimul an de activitate al “broscuței”, modelul va primi o versiune specială “Beetle Final Edition”, atât pentru coupe, cât și pentru cabrio.
Joi, 13 Septembrie 2018 | Industrie

Volkswagen ar putea lansa o versiune specială de “rămas bun” pentru Beetle: producția “broscuței” va fi oprită la finalul acestei generații

Volkswagen se pregătește să lanseze o ultimă ediție specială pentru modelul Beetle, înainte ca acesta să iasă din producție la sfârșitul acestei generații. Versiunea “Beetle Final Edition” este așteptată în 2019, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Industrie

Volkswagen va opri producția lui Beetle: nemții au confirmat că modelul nu va avea un succesor

Volkswagen Beetle nu va avea un succesor, iar producția modelului va fi oprită la finalul acestei generații, conform unui anunț făcut de Frank Welsch, șeful departamentului de dezvoltare de la VW.
Vineri, 10 Noiembrie 2017 | Modele noi

Planuri de viitor: Volkswagen se gândește la un VW Beetle 100% electric și cu tracțiune spate

Volkswagen ia în calcul să lanseze un succesor 100% electric și cu tracțiune spate pentru micuțul Beetle, a anunțat Herbert Diess, membru în board-ul companiei germane.
Marti, 09 Mai 2017 | Industrie

Curățenia de modele: Volkswagen Beetle și Scirocco ar putea fi eliminate din gamă

Volkswagen a admis că este posibil ca modelele Beetle și Scirocco să fie eliminate din gamă din cauza vânzărilor slabe.
Luni, 23 Ianuarie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen are planuri mari pentru Beetle: acesta ar putea primi o versiune electrică

Volkswagen analizează posibilitatea de a lansa o versiune electrică pentru celebrul Beetle, parțial cu scopul de a revitaliza vânzările modelului german.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Modele noi

Volkswagen Bettle primește două variante crossover: Beetle Dune și Beetle Dune Cabriolet

Volkswagen a lansat la Salonul Auto de la Los Angeles două variante noi ale lui Beetle. Acestea se numesc Beetle Dune și sunt crossovere inspirate după o variantă a modelului original al nemților.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Iunie 2015 | O lume nebuna

Un Beetle clasic e scos la vânzare pentru un milion de euro. Secretul său: are doar 12 ani şi puţin peste 100 de kilometri parcurşi

Fanii hardcore ai celebrei Broscuţe Volkswagen au motive de bucurie: unul dintre ultimele exemplare produse ale versiunii clasice e de vânzare în Germania. Mai puţin plăcut e preţul cerut de vânzător: un milion de euro.
Marti, 23 Septembrie 2014 | Industrie

Uzina Volkswagen din Wolfsburg sărbătoreşte maşina cu numărul 42.000.000

42 de milioane de maşini în 70 de ani de activitate. Acestea sunt rezultatele de producţie ale uzinei Volkswagen din Wolfsburg, cea mai mare fabrică auto din lume.
Joi, 16 Mai 2013 | Feature

KDF Party: petrecerea care a celebrat 75 de ani de la naşterea lui Beetle

Pentru a celebra 75 de ani de la naşterea celebrei Broaşte, dealerul VW Midocar, şi VW Classic Club România au decis să organizeze o mare petrecere dedicată celebrului model german.
Miercuri, 08 Mai 2013 | Intern

Sâmbătă are loc la Bucureşti Kdf Party: evenimentul care sărbătoreşte 75 de ani de Beetle

Pentru a marca cei 75 de ani de existenţă pentru modelul Beetle, Midocar şi Volkswagen Classic organizează în acest weekend un eveniment dedicat celor trei generaţii de VW Beetle.
Joi, 07 Februarie 2013 | Modele noi

Volkswagen Beetle GSR: 3500 de exemplare din cea mai puternică versiune a "broscuţei"

Volkswagen a prezentat la Chicago o versiune de 210 CP a lui Beetle, numită Beetle GSR, inspirată de o versiune similară a strămoşului său.
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: De la "Bot de cal" la "Melcul de tinichea" - poreclele celebre ale maşinilor

Multe automobile au rămas în istorie datorită poreclelor populare date de cei care le-au utilizat şi nu cu numele original al modelului. Cel mai celebrul exemplu este Volkswagen Beetle, un nume de model devenit celebru.
Joi, 19 Iulie 2012 | Modele noi

Volkswagen Beetle Cabrio va debuta la finele anului

Reprezentanţii Volkswagen au confirmat debutul versiunii decapotabile a lui Beetle pentru finele anului 2012. Pe piaţa din SUA, modelul va fi oferit alături de trei motorizări.
Vineri, 01 Iunie 2012 | Modele noi

Volkswagen Beetle Fender Edition debutează la Leipzig

Volkswagen lansează Beetle Fender Edition la Salonul Auto de la Leipzig. Modelul are un motor 2.0 TSI de 200 CP, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch şi un sistem audio Fender de 400W.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Peugeot, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru