BMW i

Marti, 06 Iunie 2023 | General

BMW ar putea să renunțe la litera „i” pentru viitoarele modele cu motoare pe benzină

Potrivit unor informații neoficiale, BMW ar urma să renunțe la litera „i” pentru viitoarele sale modele echipate cu motoare pe benzină. Schimbarea ar urma să aibă loc odată cu introducerea viitoarelor generații ale Seriei 1 și X3.
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificare pentru mai multă performanță: viitoarele modele BMW M vor integra sisteme hibrid de propulsie

DIvizia BMW i colaborează cu reprezentanții echipei BMW M în vederea dezvoltării unor sisteme electrificate de propulsie. Aceasta ar urma să fie integrate pe noile generații de modele de performanță.
Marti, 29 Mai 2018 | Economic

Producția modelelor BMW i va crește de la 130 la 200 de unități pe zi: investiții de 300 de milioane de euro la uzina din Leipzig

Grupul BMW a anunțat investiții de peste 300 de milioane de euro în uzina sa din Leipzig. Scopul investiției este creșterea producției anuale cu circa 100.000 de unități, față de nivelul actual de 250.000 de exemplare. Producția modelelor BMW i va crește, în toamna acestui an, de la 130 la 200 de unități pe zi pentru a satisface nivelul ridicat al cererii.
Joi, 26 Ianuarie 2017 | Masini autonome

De la electrice la autonome: divizia BMW i se concentrează pe dezvoltarea tehnologiilor autonome, care vor fi integrate în toată gama

Divizia BMW i își va schimba orientarea de la electrice la sisteme autonome, care începând din 2021 vor fi integrate pe întreaga gamă de modele a constructorului german.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Tehnologie

Accesoriu pentru fanii români ai electricelor BMW: Vector Luna BMW i este un ceas inteligent cu autonomie de 30 de zile care costă 2.400 lei

Vector Watch şi BMW au lansat o ediţie specială a ceasului inteligent Luna care are o curea din piele marcată cu logo-ul BMW i şi două feţe de ceas inspirate din designul lui BMW i3 şi BMW i8.
Joi, 03 Noiembrie 2016 | Industrie

Raport după 3 ani de la nașterea gamei BMW i: 60.000 de clienți pentru i3 și 10.000 pentru i8

BMW i, gama de modele în care bavarezii experimentează sistemele electrice și hibride care sunt apoi transpuse pe versiuni eco ale modelelor din gama clasică, împlinește 3 ani.
Miercuri, 05 Octombrie 2016 | Modele noi

BMW pregăteşte un nou model electric în gama i: hatchback-ul cu 4 uşi, dezvăluit într-o serie de imagini

BMW va lansa în curând un hatchback electric cu 4 uşi în gama i, iar primele poze cu designul acestuia au apărut deja pe internet.
Marti, 13 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

BMW pune cuțitele pe masă: Seria 3, X4 și Mini vor avea versiuni full-electrice

BMW a experimentat cu modelul i3 îndeajuns de mult încât să-și permită lansarea unor versiuni full-electrice ale unor modele din gama tradițională a mărcii. Seria 3, X4 și Mini sunt primele pe "lista electrificării"
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Concepte

BMW a patentat design-ul unui prototip neobisnuit - iată primele imagini ale acestuia

Chinezii de la PCauto.com au reușit să obțină în premieră un set de imagini cu cel mai recent design patentat de BMW. Vorbim despre un vehicul misterios, care pare să fie prototipul unui membru al gamei i.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Motorsport

BMW vrea să revină în Cursa de 24 de ore de la Le Mans: "E pe listă"

După ce Porsche a reintrat cu succes în Le Mans şi a câştigat în al doilea an după întoarcerea în cea mai dură cursă de anduranţă din lume, BMW vizează la rândul său o revenire. Încă nu se ştie când şi la ce categorie.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Modele noi

Familia BMW i se mărește. Germanii au confirmat oficial un nou membru complet electric

Președintele BMW a anunțat oficial lansarea unui nou model electric în gama ecologică i. Acesta va fi poziționat sub actualul supercar BMW i8.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

BMW pregătește noi modele din gama i și așteaptă "în curând" tehnologiile care vor dubla autonomia electricelor

BMW se află în faza de analiză și dezvoltare a modelelor care li se vor alătura lui i3 și i8 în linia de modele ecologice pe care le oferă marca bavareză pe piață.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 08 Mai 2014 | Tehnologie

BMW DesignworksUSA a dezvoltat un concept de garaj cu panouri solare pentru încărcarea maşinilor electrice

Divizia BMW DeisgnworksUSA a creat un garaj cu panouri solare gândit pentru alimentarea automobilelor cu propulsie electrică.
Joi, 20 Martie 2014 | Modele noi

Şeful BMW: "Vom construi 100.000 de modele din gama i pe an până în 2020"

Norbert Reithofer, şeful BMW Group, se aşteaptă la o creştere semnificativă a producţiei de modele din gama i în viitorul apropriat. Până în 2020, acesta previzionează 100.000 de unităţi BMW i produse pe an.
Luni, 05 August 2013 | FRANKFURT 2013

BMW aduce supercarul hibrid i8 la Salonul de la Frankfurt

BMW aduce la Salonul Auto de la Frankfurt noul i3, primul model electric al gamei sale cu zero emisii. Prezenţa acestuia la standul german va fi completată şi de cea a fratelui mai mare, supercarul i8, aşteptat şi el la Frankfurt.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Modele noi

BMW pune bazele unui nou brand electric, botezat Zinoro şi adresat Chinei

BMW a anunţat că împreună cu partenerul său chinez Brilliance va da naştere unui nou brand, dedicat exclusiv modelelor electrice şi botezat Zinoro.
Vineri, 27 Iulie 2012 | Industrie

După Dacia, şi BMW îşi va vinde maşinile pe internet

BMW a anunţat că intenţionează să vândă maşini pe internet. Strategia va demara odată cu lansarea noii game electrice i, noile i3 şi i8 urmând a fi primele modele comercializate după această metodă.
Joi, 18 August 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT: Audi Urban Concept Spyder va electriza oraşul

După ce acum o săptămână a anunţat debutul unui concept coupe de oraş la Frankfurt, în seăptembrie, Audi vine şi cu versiunea Spyder a acestuia.
Sambata, 18 Iunie 2011 | Modele noi

BMW i3 şi i8 vor debuta înainte de Frankfurt

Oficialii BMW vor organiza la finalul lunii iulie o conferinţă de presă în cadrul căreia vor debuta i3 şi i8, primele modele electrice ale bavarezilor.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | Modele noi

BMW a înregistrat denumirea M2 în SUA şi în Europa

BMW se gândeşte şi la o versiune M a viitorului Seria 2. Denumirea care anunţă o asemenea versiune a fost înregistrată în aceeaşi zi în Europa şi în Statele Unite ale Americii.

Tag-uri similare

BMW, modele noi BMW, BMW i, BMW MegaCity, Megacity, patent BMW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru