FRANKFURT: Audi Urban Concept Spyder va electriza oraşul

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 18.08.2011
După ce acum o săptămână a anunţat debutul unui concept coupe de oraş la Frankfurt, în seăptembrie, Audi vine şi cu versiunea Spyder a acestuia.

Audi inovează la Salonul Auto de la Frankfurt, acolo unde constructorul din Ingolstadt va prezenta în premieră mondială un concept de oraş cu adevărat interesant. Vorbim de un roadster electric cu două locuri de dimensiuni ultracompacte destinat cu precădere oraşului. Audi Urban Concept Spyder devine astfel răspunsul celor de la Audi la noua gamă de modele electrice "i" dezvoltată de BMW şi la viitorul Smart Fortwo Electric Drive (ED), pe care Mercedes îl aduce de asemenea la Frankfurt.

Audi nu a oferit încă detalii tehnice sau constructive legate de conceptul de la Frankfurt, oficialii mărcii mărginindu-se să anunţe că uşile maşinii se deschid pe verticală, în stil Lamborghini, şi că "printre elementele caracteristice ale maşinii se numără zona vitrată coborâtă de jur-împrejurul maşinii".

Prima schiţă oficială a conceptului roadster de oraş vine la doar o săptămână de la prezentarea unei schiţe cu versiune coupe a acestuia, care va fi prezentată la acelaşi salon auto german, cel mai important astfel de eveniment din toamna acestui an.

via | Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru