BMW i3 şi i8 vor debuta înainte de Frankfurt

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 18.06.2011
Oficialii BMW vor organiza la finalul lunii iulie o conferinţă de presă în cadrul căreia vor debuta i3 şi i8, primele modele electrice ale bavarezilor.

Constructorul german BMW a pregătit o mare supriză pentru întreaga suflare auto.Oficialii baverezilor au decis ca BMW i3 şi i8, primele modele electrice ale acestora, să fie prezentate la finele lunii iulie, cu câteva săptămâni înaintea debutului Salonului Auto de la Frankfurt.

Atunci ne vom uita pentru prima dată la versiunea de producţie a lui i3 şi i8. Încă nu am văzut cum va arăta standul BMW de la Frankfurt, dar cu siguranţă conferinţa de presă pentru prezentarea primelor modele electrice BMW este programată pentru ultimele zile ale lunii iulie, a declarat Piers Scott, PR BMW Australia. "Membrii BMW şi şeful de design Adrian Van Hooydonk vor oferi mai multe detalii în cadrul conferinţei despre ce înseamnă sub-brand-ul i şi despre design-ul şi tehnologia din anii ce urmează", a completat oficialul australian.

Modelul i3 va fi pus în mişcare de un motor electric de 150 de cai putere, care îi va permite să atingă o viteză maximă de 160 km/h, iar bateria va oferi o autonomie de aproximativ 260 de kilometri.

În ceea ce-l priveşte pe i8, acesta va fi un coupe sportiv care va beneficia de tehnologia plug-in. Cele două modele reprezintă doar începutul erei electrice de la BMW, oficialul australian spunând că în 2013 vor putea vedea un i1 şi un i9. 

Via | Autosblog

Comentarii (6)

  • bmw........
    daca i8 este un supercar 'electric'.........
    atunci i9 ar putea fi un hypercar.......
    2 2
  • greseala...
    i9 ar putea fi un hypercar 'electric'
    2 2
  • Tzenule
    Tzenule ai auzit d vorba "cai verzi p peretzi"?
    0 2
  • @EU
    Fi serios omule:)
    0 0
  • Fruntea sus!
    Eu zic ca nu are de ce sa se rusineze BMW cand vor aparea masinile astea!
    Nu vor avea performante extraordinare comparativ cu termicele,dar in raport cu electricele cred ca vor sta chiar bine!
    Personal cred ca au o abordare inteligenta,un model mic si unul sport!
    1 0
  • IAA Frankfurt se tine in septembrie nu in august! "la finele lunii iulie, cu doar două săptămâni înaintea debutului Salonului Auto de la Frankfurt."
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru