BMW a înregistrat denumirea M2 în SUA şi în Europa

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.06.2011
BMW se gândeşte şi la o versiune M a viitorului Seria 2. Denumirea care anunţă o asemenea versiune a fost înregistrată în aceeaşi zi în Europa şi în Statele Unite ale Americii.

BMW a înregistrat drepturile pentru denumirea M2 la oficiile de patente din Statele Unite ale Americii şi din Germania. Aşadar, numele M2 şi BMW M2 vor putea fi utilizate doar de constructorul de automobile din Munchen. Trebuie să notăm faptul că înregistrarea acestei denumiri nu înseamnă neapărat faptul că BMW va şi dezvolta un model cu denumirea respectivă, dar că nemţii iau în considerare o eventuală versiune M a lui Seria 2, model care va purta codurile F22 şi F23.

În esenţă, Seria 2 de la BMW va fi reprezentată de modelele Coupe şi Cabrio ale viitorului Seria 1, spun cei de la 1Addicts. Până în prezent, nu există foarte multe informaţii despre acest model, dar informaţiile de până acum sugerau o versiune entry-level a lui Seria 1 sau o versiune cu tracţiune faţă a acestui model. Cei de la BMW au înregistrat indicativele 228, 230 şi 235 la Oficiul de Patente şi Mărci Înregistrate din SUA, semn că ar putea pregăti o asemenea gamă.

În ceea ce priveşte viitorul Megacity, BMW a creat deja o nomenclatură specială, care utilizează prefixul i. Pentru moment, destinaţia finală a viitorului BMW Seria 2 este neclară, dar nu ne aşteptăm ca acest model să fie oferit atât în versiuni cu tracţiune faţă, cât şi în versiuni cu tracţiune spate, în încercarea de a evita confuzia în rândul consumatorilor.

Via | 1Addicts

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru